Tamam akşama şey ederim yineNeyse yarina kadar dusun canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam akşama şey ederim yineNeyse yarina kadar dusun canim![]()
Bende kilo aldimBitti kaptanım artık sakin bir hayattayım. Oh valla ramazan ne güzelmişgruba katılmaya korkuyorum kilo aldım kaptişim
![]()
Verirsin merak etme zaten kilonda çok fazla değil ki gayet iyisin..Hoşbulduk canımkızın doğum gününün en kqzını 3 haftada atlatabildiğimden onunla uğraşıyordum. Ramazanda nefes alabildim diyebilirim
İnşallah canım inşallah
hoşbulduk tatlım özlemişim sizi yaa
Bitti kaptanım artık sakin bir hayattayım. Oh valla ramazan ne güzelmişgruba katılmaya korkuyorum kilo aldım kaptişim
![]()
Hic bakmadim onlarin fiyatinaIceberg, mor lahana avuç içim kadar 12 TL bildiğin büyük baş soğan kadar ya![]()
Süper gitmiş kilolar tebriklerİbremi sola kaydırayım![]()
Haftaya 72lerdesin süper
Vücudumuz bu hafta herturlu tepkiyi verebilir uzun süreli açlıkla karşılaştı kendisini korumak istemesi normal canimGeçen Cuma: 85,7 kg
Bugün 86,1 kg
Fark +0,4 kg
Özür dilerim Saracım, oruca adapte olamadım sanırım. Bir de yiyip yatıyorum. Suyu da sahurda çok içiyorum, o da ödem yapmış olabilir
Yarışmalarda ilk defa artı geldim, çok üzgünüm
Zipzip- @sara_28 @DombiliKus
Güzel eksi canim
Allah seniBurdayım burada kurcalarken kapatmışım yanlışlıkla :)
Bu kiloda bu eksi SüpersinCuma 58.5 kg
Bugün 57.3 kg
Fark -1.2 kg
Süper canim
Güzel eksi canim
Teşekkür ederim ablacığımSüper gitmiş kilolar tebrikler![]()
Teşekkür ederim eppekimHaftaya 72lerdesin süper
Vücudumuz bu hafta herturlu tepkiyi verebilir uzun süreli açlıkla karşılaştı kendisini korumak istemesi normal canim
Güzel eksi canim
Allah seni
Bu kiloda bu eksi Süpersin
Süper canim
Güzel eksi canim
Merak ettik senide niye d,ye,neyseki yanlışlıkla olmuş.Burdayım burada kurcalarken kapatmışım yanlışlıkla :)
İyi halt etmişler. Bıktım yaTürk telekom tarifelere zam geldi
15 lira zam yapmışlar ya
Sasirdik miTürk telekom tarifelere zam geldi
15 lira zam yapmışlar ya
Baklişyatta öyle içine eti tavuğu lazım,alamayan kişiler çok onlar daha zor durumdalar.Amin canim
Hic sorma abla ne yapalim edelim
Gecen sene bu zamanlar taze fasulye aliyorduk bu sene çıkmadı bile pazarda görmedim bugun.
Simdi duzelmis sanırım
Sorun var demek ki bazen oluyor
Aynen dün ekmek yedim yarım hatta epeydğr ekmek yemiyordum.Cok az yiyorsun abla oda etkiliyor bazen
Rica ederim canısı ne demekTeşekkür ederim ablacığım
Normal artık nasılsa alıştık.Türk telekom tarifelere zam geldi
15 lira zam yapmışlar ya
Tarifeyi degilştirdim gecen yıl ucuza buldum şimdi zama bakİyi halt etmişler. Bıktım ya
Ben hiç beklemiyordumSasirdik mi
Turk telekom varlik fonuna devredilmisti
Yuzde 60-70 zam yapilacagi soylenmisti
Bizde onu konusuyorduk bugun abla cok sukur alip yiyoruz Allah alamayanlarin yardimcisi olsunBaklişyatta öyle içine eti tavuğu lazım,alamayan kişiler çok onlar daha zor durumdalar.
Amin. Alabildiğim halde çok canım sıkılıyor bu işin sonu ne olacakBizde onu konusuyorduk bugun abla cok sukur alip yiyoruz Allah alamayanlarin yardimcisi olsun![]()
Evden cok fazla cikmadigim ve telefonu cok kullanmadiigim icinTarifeyi degilştirdim gecen yıl ucuza buldum şimdi zama bak
Ben hiç beklemiyordummesaj geldi Degerli musterimiz, kullanmis oldugunuz Kazandiran 16GB Paketi ucreti 75TL olarak guncellenecektir. 12.04.2022 tarihi itibariyla alacaginiz veya yenilenecek Kazandiran 16GB Paketi 75TL uzerinden ucretlendirilir.Detayli bilgi icin www.turktelekom.com.tr B001 diyor
Sorma canim yaa hepimizin cani sıkılıyor fiyatlari gördükçeAmin. Alabildiğim halde çok canım sıkılıyor bu işin sonu ne olacak
Aynen alım gücü kalmadı artık insanarda,önceden orta kesim vardı oda yok oldu,ya zenginsin ya fakirsin.Bizde onu konusuyorduk bugun abla cok sukur alip yiyoruz Allah alamayanlarin yardimcisi olsun![]()