İnşallah bu artı oruçtandırEksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfite ekliyorum canim
Oruc ilk hafta tum dengemizi bozdu gayet normal bir durum moralini bozma canim haftaya daha guzel olur
Masterfite ekliyorum canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfite devam edeceksin degil mi ekliyorum
Sagol ablacim❤
İnşallah canım, yemediğimde migrenim başlıyor. Ekmek olayını bitireyim gece , bakalım o zaman nasıl olacakHaftaya daha ii eksiyle gelirsin üzülme
Bence yiyip yatmanin etkisi de oluyor işte uyku olunca bence normal canım
Korumasın, kendini bana bıraksın. Daha güzel olacak o zamanHaftaya 72lerdesin süper
Vücudumuz bu hafta herturlu tepkiyi verebilir uzun süreli açlıkla karşılaştı kendisini korumak istemesi normal canim
Güzel eksi canim
Allah seni
Bu kiloda bu eksi Süpersin
Süper canim
Güzel eksi canim
Evet abla evden wifiden baglaniyorumTarife değişikliği yaptımda ondan uygundu fiatı seneye artacak fiatta.
Buraya girişte evden wifi'den bağlanıyorsun demi,onun için yeterli eliyor benşmde öyle ancak dışarda olursam kullanılıyor.
Sen yazdiktan sonra düzenledim hemen
Wifi olmazsa zaten hemencecik biter dayanmaz bile.Evet abla evden wifiden baglaniyorum
Yoksa burasi cok fazla net yiyor
2 yil once bizim mahallede internet kablolarını calmislardi netsiz kalmistim 2 hafta
Kac tane paket yapmıştım
Onemli degil canimYaa selam cnm kbakmayin yenice vakit bulabildim
Sabah biraz gec kalktim okumam gereken 10 sayfam vardi onu okudum camiye gittim simdide anneme geldim
Gelmeden once tartildim ama nickimi ve tarihi yazmayi unuttumaceleyle olunca
Eski mesajlarina bakmam lazim canim yaaZipzip- fark 700 yazıyor ben de 300 gram fark vardı ama, haftaları mi karıştırdim yoksa
Orucsan bugun iftardan onceTamam kaptişim tartıyı ne zaman veriyoruz
Afiyet olsun canim ❤Once dunku menumu yazayım
06 nisan menum
Sahur
Beyaz peynirli tost
Salatalik
Domates
Iftar
Mercimek çorbası
Patates graten
1 kasik pilav
2 tavuk sis
3 kasik körili tavuk
Kadayifli puding
Yer fistigi
Dun aksam biraz şey oldu
Su 2 lt
Dun butun gun ayaktaydim ama tlfn uzerimde olmadigi icin 5bini tamamlayamadım
Bugünkü kiloda yediklerim arti ödem kesin vardir
Cok ayakta kaldim ya
Zipzip- Cordelia gezegenfeza North River
Haftaya daha guzel olur canimGecen cuma 64,4
Bugun 65,9
Fark +1,5 kg
Rekor bende sanirim
Zipzip- Cordelia gezegenfeza North River
Tamam canim ekledimİnşallah bu artı oruçtandırtamamdır kaptanım bu hafta da yarışayım
İnşaAllah cnmHaftaya daha guzel olur canim
Masterfite devam edecek misin
Boşver boşver uğraşma. Bir dahakine artıkOnemli degil canim
Eski mesajlarina bakmam lazim canim yaa
Orucsan bugun iftardan once
Oruc degilsen yarin 13.00 e kadar
Afiyet olsun canim ❤
Haftaya daha guzel olur canim
Tamam canim ekledim
Ay ya zahmet oldu, ,
Aynen abla yaa ama 2 hafta rezil olduk hemen baglanmadiWifi olmazsa zaten hemencecik biter dayanmaz bile.
Kurtarıcı olur kendisi,benim pakette kalıyor artık bundan önceki 11 gb idi 2filan bitiyordu diğerleri kalıyordu hep.
Çalıp satıyorlar zaten,içleri bakırdır iyi para eder oda.
Artin cok degil haftaya daha guzel olur canim
Bu hafta cok fazla tatli ,pilav vardı menulerinde yanlis hatırlamıyorsam odem yapmistirİnşaAllah cnm
Yediklerimi direk tartiya yansıtmada ustume yok
Esim bile sasiriyo yani yediklerin toplam 500 gr olsadz sende 1,5kg olarak donuyo diye soyluyo
Evet tatlım bu haftada masterfite girim
Buldum canim attim usteki mesajlardaBoşver boşver uğraşma. Bir dahakine artıksağol
Hemen olmaz zaten o kablolar değişecek filan uğraştırıcıdır kesin.Aynen abla yaa ama 2 hafta rezil olduk hemen baglanmadi
Artin cok degil haftaya daha guzel olur canim
Bu hafta cok fazla tatli ,pilav vardı menulerinde yanlis hatırlamıyorsam odem yapmistir
Ekledim canim
Buldum canim attim usteki mesajlarda
O kadar yemekten sonra ben senden arti bekliyordum ama sasirttin beni canimHaftaya yememde dikkat etmem lazım. Her akşam tatliyla olmayacak bu iş
Guzel eksi tebrik ederim canimEki Görüntüle 3043178
Geçen cuma 71,5
Pazartesi 70,9
Bugün70,3
Zipzip- Cordelia gezegenfeza erenmothers
Evet devam edicemGuzel eksi tebrik ederim canim
Devam edecek misin masterfite
Aslinda şuan bile ödem var fazla su icemiyorum. Regl olunca detoks suyu yapip daha çok dikkat edicem. Geçen senede ben ramazanda cok yiyordum 2.5 kgya yakin vermiştim. İnşallah biraz dikkat edebilsem bu ayda versem ama cok zorlaniyorum... Eşim her akşam mesaide. 2 haftadir hiç tatil yapmadi. Bende çoğunlukla hep geziniyorum evde, hareketliyim. Yedigimi yakiyorum demekki bir şekilde.ama tabi kalça ve bacaklarda durum pek parlak değilO kadar yemekten sonra ben senden arti bekliyordum ama sasirttin beni canim
Teşekkür ederim canımVerirsin merak etme zaten kilonda çok fazla değil ki gayet iyisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?