- 20 Mart 2008
- 141.958
- 213.906
- 1.423
- 60
Halkta....Amin. Alabildiğim halde çok canım sıkılıyor bu işin sonu ne olacak
Dediign gibi orta kesim diye bir kavram kalmadi ablaAynen alım gücü kalmadı artık insanarda,önceden orta kesim vardı oda yok oldu,ya zenginsin ya fakirsin.
Başka bişi daha varda yazmayım buradan sonra siyasete girmesin,asıl onlara ifrit oluyorum ..
İnşallah canım benimDediign gibi orta kesim diye bir kavram kalmadi abla
Neyse iyi olur insallah diyelim
Yaz geliyor fiyatlar duser biraz
Benimde türk telefonEvden cok fazla cikmadigim ve telefonu cok kullanmadiigim icin
3 aylik paket yapiyorum
1000 sms+1000 dakika+10 gb internet 70 lira
Aylik 23 liraya geliyor
Son 2 defadir bunu yapıyorum
Daha once tarifem vardi yine 21 liraydi onu iptal ettiler
Arada umudumu yitiriyorum artık,bunu hak edecek ne yaptık biz acaba diye sorumun cevabını biliyorum sonra basıyorum kalayı.Dediign gibi orta kesim diye bir kavram kalmadi abla
Neyse iyi olur insallah diyelim
Yaz geliyor fiyatlar duser biraz
Senin fiyatta iyiymis ablaBenimde türk telefon
6 gb 1000 dk,45 lira benimde..
Tarife değişikliği yaptımda ondan uygundu fiatı seneye artacak fiatta.Senin fiyatta iyiymis abla
Cok kullanmadığım icin bunu yaptim ben hatta yarisindan fazlası artti bile 8 gb internet vardi en son
Saol kuzumHaftaya 72lerdesin süper
Vücudumuz bu hafta herturlu tepkiyi verebilir uzun süreli açlıkla karşılaştı kendisini korumak istemesi normal canim
Güzel eksi canim
Allah seni
Bu kiloda bu eksi Süpersin
Süper canim
Güzel eksi canim
Her yıl operatörlerde firmalar Mart ve Nisan ayında zam yaparlar canım amaç yeni yıla girince yapılmadı sonrasında serbest piyasa koşulu sebebi ile zam yapılır maddesi var abonelik sözleşmelerinde bu dayanağa bağlı zam yapılır ama taahhüt süren dolmadıysa eski fiyatından devam edersin tahhutun bittiği gün tekrar tarifene taahhüt veriliyorsa zamlı fiyattan yararlanırsın canımTarifeyi degilştirdim gecen yıl ucuza buldum şimdi zama bak
Ben hiç beklemiyordummesaj geldi Degerli musterimiz, kullanmis oldugunuz Kazandiran 16GB Paketi ucreti 75TL olarak guncellenecektir. 12.04.2022 tarihi itibariyla alacaginiz veya yenilenecek Kazandiran 16GB Paketi 75TL uzerinden ucretlendirilir.Detayli bilgi icin www.turktelekom.com.tr B001 diyor
Yaa selam cnm kbakmayin yenice vakit bulabildimsandriyon hic gelmemissin bugun canim iyi misin merak ettim
Selam çikom ben de çoğu zaman yazamıyorum tarih nickYaa selam cnm kbakmayin yenice vakit bulabildim
Sabah biraz gec kalktim okumam gereken 10 sayfam vardi onu okudum camiye gittim simdide anneme geldim
Gelmeden once tartildim ama nickimi ve tarihi yazmayi unuttumaceleyle olunca
Ya hep yazardim acele acele cikacam diye unuttumSelam çikom ben de çoğu zaman yazamıyorum tarih nick
Teşekkür ederim canım
Tamam kaptişim tartıyı ne zaman veriyoruzBende kilo aldim
Yeni yeni veriyorum canim gel birlikte veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?