- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminBizde onu konusuyorduk bugun abla cok sukur alip yiyoruz Allah alamayanlarin yardimcisi olsun![]()
2 saat uyudum.Uyudun mu
İyiyim migican sen nasılsın?Cordelia nasılsın ???
Şekerim için yarın inşallah ölçüm çubuğu alacağım ben de merak ediyorum.Kaptanım şekerin mi yüksek acaba.
İyi geceler beybi.İyi geceler hanımlar![]()
Süpersin
Merhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Ah canim benim cok cok cok gecmis olsun, tez zamanda cokmhafif sekilde atlatin insallahAllah razı olsun kızlarunuttuğum biri varsa özür dilerim
habire ağlıyorum.bende birde kronik hastalık var.simdiye kadar söylemedim.psikolojik olarak bir anda çöktüm.allaha emanet olun
![]()
Afiyet olsun canimSelam kızlar hayırlı akşamlar.
menülerimi yazayım.
Çarşamba
Sahur
Yarım simit, 1 tavada yumurta
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 1 tavuk pirzola, salata
Ara
1 portakal
2 lt su
Perşembe
Sahur
2 dilim peynir, 3 zeytin,2 ceviz,2 dilim salam
İftar
6 yk erişte, 6 yk taze fasulye, 5 YK yoğurt, salata
Ara
Karışık tost,elma
1,5 lt su
Zipzip-
sara_28
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimZipzip-
Cordelia
gezegenfeza @Elhan
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta marul
1 kk beyaz peynir 2 zeytin
Öğle 12.45
Tonbalıklı salata
1 wasa
Ara
1 hurma 2 kayısı
Akşam 18.50
1 kase salata
1 kase mercimek yemeği
2 lahana sarması
Su 1,5 lt
Adım 3.355
Afiyet olsun canim
Ayy bayilirim menemene ben de yarin yapayiBiricikim her gün menemen yiyorumyarın yemicem diyorum yine eve gelir gelmez menemen yapıyorum
![]()
Süper mavişimEki Görüntüle 3043178
Geçen cuma 71,5
Pazartesi 70,9
Bugün70,3
Fark -1,2
Zipzip-
Cordelia
gezegenfeza @erenmothers
Cok gecmis olsun canimMerhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur![]()
Ooo maşallah
Maşallah
Eki Görüntüle 3043434
Bu salının Eki Görüntüle 3043435
Bu bugünün
Eki Görüntüle 3043437
Bu da çarşambanın adım sayısı
Allah şifa versin. Desene zayif diye uzulsekte asıl olan sağlıkBugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.![]()