Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah şifa versin canım
Önümüzdeki günler kına detoksunun en iyi günleri
Bende unutmazsam yarın ayaklarıma kına yakacağım
Kinayla ilgili bilgi verebilir misin biraz ilk kez duydum. Detoks dedigin kina yakma zamanımı varmış, birde saça yaksam saçı besler mi cok korkunc durumda kazitmayi bile düşünüyorum

Saç için de bu aralar tam zamanı, ele de olur tabi de ayak altina yankılanın faydası çok fazla
Detoks tarihlerini bulursam yollayım
Ay şuan saç için baya niyetlendim bu aralar kendimden hiç memnun degilim. Saçım aşırı inceldi, dokulmeden kaynaklida azicik kaldi.. taramaya korkuyorum..
Bugün yüz bakim birşeyleri aldim, tuylenme için karinca yumurtasi yagi ve bir cesit kür aldim

Screenshot_20220407-232741_Instagram.webpScreenshot_20220407-232731_Instagram.webpScreenshot_20220407-232720_Instagram.webp
Bunları okuyun kuzum
Bende arada karşıma çıktığı için bacak ağrılarıma birde kına deneyim dedim ve çok faydasını gördüm
2 gündür tekrar ağrımaya başladı, dün gece bu post karşıma çıktı.
Yarin hafta sonu, ayaklarına tekrar yakacağım

Ay şuan saç için baya niyetlendim bu aralar kendimden hiç memnun degilim. Saçım aşırı inceldi, dokulmeden kaynaklida azicik kaldi.. taramaya korkuyorum..
Bugün yüz bakim birşeyleri aldim, tuylenme için karinca yumurtasi yagi ve bir cesit kür aldim
Faydası olur inşallah canım
Ben saçlarımı sürekli bağladığım için boynuz bölgeleri açılma yapmıştı, bazen saçlarıma kil kullanıyorum, pek taramıyorum, banyodan banyoya. Ve dökülen yerler tekrar çıktı, sinamekinin de faydası varmış, düzenli olmasa da onu da kullanıyorum

Back
X