- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
AçıklanmamışBen şimdi girdim açıklandi mi
Artin cok degil haftaya daha guzel olur canim01 nisan cuma; 57.900
08.nisan cuma; 58.300
Fark +400 gr
@gezegenfezaCordelia Zipzip-
Açıkçası daha çok fark bekliyordum bu bile iyi yarışta yokum kızlar ne yapmam lazım
Guzel eksi tebrik ederim canimZipzip- Eki Görüntüle 3043822
Pzt günü 64.4
Bugun ki 63.7
Bu arda şimdi fotoyu yüklerken fark ettim 8 Nisan yapacağıma 8 mart yapmisim
Kolay gelsin ablacim
Ben kalktım
Akşama oğlumun arkadaşları gelecek
Gençlere iftar yemeği veriyoruz
Guzel eksi tebrik ederim canimKizlar kusura bakmayin, ben dun gece cok gec yattim sabahta gec kalktim. Ancak bildirim yapabiliyorum
gecen cuma 67.25
bugun 66.45
fark 800 gram
yuzde 1.19
kilo vermem yavasladi diye korkuyordum, sabirim odem yapnis vucudum birden tartiya yansidi
ben masterfit e devam :)
Cordelia Zipzip- sara_28 ugurbocuuu
ben daha yeni bidlirimnyaptim ya kusura bakmayinAçıklanmamış
Afiyet olsun canim ❤Çarşamba menüm
Sahur 1.5 tb ekmek 1 dilim tulum peyniri domates salatalık 2 dilim karpuz az kızarmış patates 1 haş yumurta
İftar 1 tabağın yarısı taze fasulye 4 kaşık bulgur pilavı ayran
Su 2 lt
Perşembe menüm
Sahur 1 dilim tb ekmek 1 tabak kıymalı yumurta domates salatalık 2 dilim karpuz az tahin pekmez
İftar 1 tabak patates tavası 3 halka patates 1 tavuk etinden 1 kase ıspanak cacığı
Su 1.5 lt
Zipzip- Elhan
bende 47 oldum canım erken evlenmişsin ondan torunun var nolacakki Allah bağışlasınArtık 58 oldum yani torunda var.
Hatta 2 gün yap kabak detoksunu daha iyi,normalde 3 gün diyorlarda oda kilosu fazla olanşar için bize 2 gün yetiyor.
Yaşlarımız yakınmış 23 yaşında evlendim bende 35 yıl oldu .bende 47 oldum canım erken evlenmişsin ondan torunun var nolacakki Allah bağışlasın
maşallah canım Allah bir ömür mutluluk nasip etsinYaşlarımız yakınmış 23 yaşında evlendim bende 35 yıl oldu .
Amin çok sağol
TebriklerrKaptanım bildiriminizi yeni gmrdüm 2 gündür giremedim çocuklar hastaydı bugün hastaneye götürdüm 2 poşet ilaçla geldik Eki Görüntüle 3043805
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 67.9
-1.400Zipzip-
sağol canım benimGecmis olsun canim
teşekkür ederim canım sen kilo bildirdin mi ben göremedimTebrik ederim kırmızı kaptanım, kazanacağını biliyordum, daim olsun ❤❤❤
gidecem canım artık başka çarem kalmadıBir doktoramı gitsen
kolay gelsin canım menüde ne var
Ben kalktım
Akşama oğlumun arkadaşları gelecek
Gençlere iftar yemeği veriyoruz
tebrik ederim canım eksin çok güzelKizlar kusura bakmayin, ben dun gece cok gec yattim sabahta gec kalktim. Ancak bildirim yapabiliyorum
gecen cuma 67.25
bugun 66.45
fark 800 gram
yuzde 1.19
kilo vermem yavasladi diye korkuyordum, sabirim odem yapnis vucudum birden tartiya yansidi
ben masterfit e devam :)
Cordelia Zipzip- sara_28 ugurbocuuu
Tam tarihlere nereden bakabilirim, teşekkür ederimBu bakim günlerini kaçırma istersen, bende genelde hep türkiye de düzgün kesim, boya yaptırırım ama özel kesim günlerinde kendim uçlarından alırım
Amin cümlemize olsun,olur mutlaka herşey gönlünce olsun yeterkimaşallah canım Allah bir ömür mutluluk nasip etsin
ben geç evlendim 35 yaşında evlendim anne olmak istiyorum daha
amin teşekkür ederimAmin cümlemize olsun,olur mutlaka herşey gönlünce olsun yeterki
İnşallah hayırlısı ile olurmaşallah canım Allah bir ömür mutluluk nasip etsin
Dilerim en kısa zamand akavuşursun bu isteğineamin teşekkür ederim
Insallah nasip olur canim guzel haberlerini burda alirizmaşallah canım Allah bir ömür mutluluk nasip etsin
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin saracım. Yüzünü güldürsün inşallahmaşallah canım Allah bir ömür mutluluk nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?