Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kabak işe yarıyor da ondan süper verdin kilonu

Kilom 67.85

Telefon değiştirdim bir türlü fotoğraf yükleyemedim. Gün içinde ugrasicam tekrar.
sara_28 çok üzgünüm +500 grla geldim. Gerçekten moralim çok bozuk. Menülerim ortada. Her gün Spor yapıyorum. Ve tartı canımı sıkıyor. Motivasyonumu kaybediyorum dün bu sebeple fazla karbonhidrat aldım. Ama bu artıya dün yediklerim sebep olmadı hafta içinde de ne yaptıysam düşmedi kilom. Masterfite devam etmek istiyorum. Yoksa hepten motivasyonumu kaybedicem. Ama etkisiz eleman da olmak istemiyorum artık
Zipzip-

Bu hafta ramazanin ilk haftasi hepimizi farkli etkiledi canim bence moralini bozma
Haftaya daha guzel olacak
Masterfite ekledim canim

Sağlık olsun canım moral bozmak yok bazen herşeyi yaparsın ama yinede olmaz bazen boşverirsin bakarsın işler yoluna girmiş bu herşeyde böyledir o yüzden üzme kendini canım haftaya daha iyi olacak inan bana

Başım çok ağrıyor ağrı kesici aldım ağrısı geçer gibi oldu ama bu seferde halsiz bitkin bıraktı üç gündür geçmeyen baş ağrısı olurmu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…