- 20 Mart 2008
- 141.966
- 213.929
- 1.423
- 60
Kabak işe yarıyor da ondan süper verdin kilonuBilmiyorum normal bir şekilde ilerledim ama meyve sebze baya yedim bu hafta son gün kabak detox yaptım
Hemen
Teşekürler canım
Kaptanım biliyor ac kaldığım hafta hiç gitmiyor biraz sebze de artırdım. Geçen ay 1 ayda 2 kilo verebilmiş tim çünkü yemiyordum
Yaşlımısın aşkolsun seninle yaşlarımız yakın biz daha hayatımızın baharındayızDoğru tabi sadece adım var orada
1 kk peynir nedir hep yazılıyorda merak ettim
Benim gibi yaşlı bir kadına çok iyi zaten
Guzel eksi tebrik ederim canim
Nerdeymis ablaTürkiyede bir profesör varmış, ona gitmeyi düşünüyorum.
Hem miyop hem hipermetrop lazer yapıyormuş
Guzel eksi tebrik ederim canim
Afiyet olsun canim❤Dunku menumu paylasiyorum
07 nisan
Sahur
Kucuk pide icinde peynirli tost
Domates salatalık
Iftar
2 kepce mercimek çorbası
4 kaşık pilav
7 kasik bezelye
1 tavuk sis
Ara
Kaju
Yer fistigi
1 Bitter
Su 2l
Zipzip- Cordelia gezegenfeza North River
İki gün önce sadece -850 ydim dediğin gibi kabak çok işe yaramış bundan sonra Perşembe günleri kabak detoxKabak işe yarıyor da ondan süper verdin kilonu
Gecmis olsun canimKaptanım bildiriminizi yeni gmrdüm 2 gündür giremedim çocuklar hastaydı bugün hastaneye götürdüm 2 poşet ilaçla geldik Eki Görüntüle 3043805
Geçen hafta 69.3
Bu hafta 67.9
-1.400Zipzip-
Bu hafta ramazanin ilk haftasi hepimizi farkli etkiledi canim bence moralini bozmaKilom 67.85
Telefon değiştirdim bir türlü fotoğraf yükleyemedim. Gün içinde ugrasicam tekrar.
sara_28 çok üzgünüm +500 grla geldim. Gerçekten moralim çok bozuk. Menülerim ortada. Her gün Spor yapıyorum. Ve tartı canımı sıkıyor. Motivasyonumu kaybediyorum dün bu sebeple fazla karbonhidrat aldım. Ama bu artıya dün yediklerim sebep olmadı hafta içinde de ne yaptıysam düşmedi kilom. Masterfite devam etmek istiyorum. Yoksa hepten motivasyonumu kaybedicem. Ama etkisiz eleman da olmak istemiyorum artık
Zipzip-
Sağlık olsun canım moral bozmak yok bazen herşeyi yaparsın ama yinede olmaz bazen boşverirsin bakarsın işler yoluna girmiş bu herşeyde böyledir o yüzden üzme kendini canım haftaya daha iyi olacak inan banaKilom 67.85
Telefon değiştirdim bir türlü fotoğraf yükleyemedim. Gün içinde ugrasicam tekrar.
sara_28 çok üzgünüm +500 grla geldim. Gerçekten moralim çok bozuk. Menülerim ortada. Her gün Spor yapıyorum. Ve tartı canımı sıkıyor. Motivasyonumu kaybediyorum dün bu sebeple fazla karbonhidrat aldım. Ama bu artıya dün yediklerim sebep olmadı hafta içinde de ne yaptıysam düşmedi kilom. Masterfite devam etmek istiyorum. Yoksa hepten motivasyonumu kaybedicem. Ama etkisiz eleman da olmak istemiyorum artık
Zipzip-
Sağolun kaptanım çokda dikkat edemedim ama az yedim herhalde ondan bu kadar gittiGecmis olsun canim
Eksin cok guzel tebrik ederim
Gecmis olsun canimBaşım çok ağrıyor ağrı kesici aldım ağrısı geçer gibi oldu ama bu seferde halsiz bitkin bıraktı üç gündür geçmeyen baş ağrısı olurmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?