Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

oyy kuzummm kiyaman sana, Alla htez zamanda sifa buldursun. Ya onlara da cok gonul koyma, kardesinde olsa herkes her seyi dusunemiyor. Benim bi ablam mesela arar anlatir anlatir seni pek dinlemez, boyle butun derdini sana cop kovasi gibi birakir gider. Kendi rahatlar sen boyle gerilmis bir sekilde kalirsin arkasinda. Bak biz burada kocaman bir aileyiz, kan bagindan cok gonul bagi onemli :)

bende hic olmadi

ahahaha

ay kizlar siz beni bugun guldurdunuz allah da sizi guldursun :)
Aminnnnn

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu @Elhan

Kahvaltı 08.30
4 kare pide arasına
1 d süzme peynir
1 tk acuka
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase yoğurt çorbası

Öğle 15. 30
Kremalı mantarlı tavuk
Pilav patates

Akşam 20.00
1 küçük kase yoğurt
4 kaşık et kavurma

Su 1,5 lt

Adım 4.148
4 öğün mü yapıyorsun hep canım afiyet olsun

Bugun içime içime aglamaktan gozlerim şişti. Cidden hiç dıştan aglamadim ama yüzüm gözüm şişti.

Hani dedin ya Cordelia Cordelia cok kez düştük kalkariz dimi?
Bu hafta temiz beslenmek istiyorum, sanirim reglde yakin sinyaller. Psikolojik ve fiziksel bitik durumdayım
Niye öyle oldun sen büşra

Bugun içime içime aglamaktan gozlerim şişti. Cidden hiç dıştan aglamadim ama yüzüm gözüm şişti.

Bu hafta temiz beslenmek istiyorum, sanirim reglde yakin sinyaller. Psikolojik ve fiziksel bitik durumdayım
Allah ferahlık versin canım 😔

Ben de cemal can yüzünden 2020 tayfayı seviyorum işte
Nisayı sevgilisini terkedip, Barışla sevgili oldu diye onu sevmiyorum.
Nisa , oynamıcam diyordu ya geçen sene o yüzden sevmiyorum. Yasin i severim gitti . Gökhanı da seviyorum. Ogedayı çözemedim. Ünlüler de sempatik yok ama başarılı buluyorum. Özellikle kadınları efsane. Ve ben kadın şampiyon istediğim için Nagi yi tutuyorum. Evrim daha güçlü olsa onu tutardım. Bu arada Evrimi severim dürüst kız.

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-08-23-06-37-62_dca2d7363d4e0d6f6c447929f113b0fb.webp
    Screenshot_2022-04-08-23-06-37-62_dca2d7363d4e0d6f6c447929f113b0fb.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2022-04-08-22-51-48-05_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2022-04-08-22-51-48-05_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 26

ohh kuzum kiyamam, ah o ruhsal inis cikislar. Ben bu kilo vermeye basladiktan sonra sanirim hormonal degiskenlerden oturu( hormonal hastaligim var) ara ara cok buyuk ruhsal inis cikislar yasiyorum. Bir aglama krizine giriyorum bir gun agliyorum, sonra kendimi toparlamam bir hafta. Is arkadaslarima anlattim. Dedim beni mazur gorun ben iyi degilim. Esime de soyledim. Benim cok fazla inis cikisim oluyor, lutfen beni mazur gorun. Gercekten gun oluyor hic bir isimi yapamiyorum. Ama kendime sunu soyluyorum, gececek Berrin. Kendine iyi davran, neden boyle oluyor diye kafana takma, yavas yavas gececek.

Yaa Rabbim gönlüne ferahlık versin canım:KK60::KK60::KK60:

Kalkarız canım. Sen benim gözyaşlarını görsen, her göz yaşına 2 gülücük emojisi koyuyorum. Bizi yıkabilirler ama yenemezler. İnşallah toparlarsın bebişim. :KK200: :KK200:

Back
X