Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Niye öyle oldun sen büşra
Haftalardir kendime ait tek bir özel anım yok. Bir dizi film izlemek, müzik dinlemek bile yok. Buldugum firsatta ya ev işi yapıyorum ya da yatip uzanip uyuyorum..
Kimseden destek goremiyorum, yardimda istemiyorum açıkçası. Eşim 3 haftadır surekli calisiyor. Aksamlari mesaide. Mesela bugun gelebilecek sandim 3 çeşit yemek yaptim ama gelemedi.

Ev alma durumumuz var sikintiya girermiyiz kestiremiyorum. Bir yandan almak istiyorum bir yandan korkuyorum. Çalışmam gerekebilir, yapabilir miyim, çocuklardan ayri kalabilir miyim, ev -iş yürütebilir miyim?

Yeme bozuklugu zaten aynen devam ediyor. Tek bildiğim iyiki geçen sene kilomun fazla kismini vermişim. Bu seneye kalsam obez kalmaya devam ederdim

ohh kuzum kiyamam, ah o ruhsal inis cikislar. Ben bu kilo vermeye basladiktan sonra sanirim hormonal degiskenlerden oturu( hormonal hastaligim var) ara ara cok buyuk ruhsal inis cikislar yasiyorum. Bir aglama krizine giriyorum bir gun agliyorum, sonra kendimi toparlamam bir hafta. Is arkadaslarima anlattim. Dedim beni mazur gorun ben iyi degilim. Esime de soyledim. Benim cok fazla inis cikisim oluyor, lutfen beni mazur gorun. Gercekten gun oluyor hic bir isimi yapamiyorum. Ama kendime sunu soyluyorum, gececek Berrin. Kendine iyi davran, neden boyle oluyor diye kafana takma, yavas yavas gececek.
Ruhsal çöküntü insanı daha çok yoruyor.dogru söylüyorsun canım.hepimiz farklı sınavlar veriyoruz.beterinden korusun Rabbim.👩‍❤️‍💋‍👩

Nisayı sevgilisini terkedip, Barışla sevgili oldu diye onu sevmiyorum.
Nisa , oynamıcam diyordu ya geçen sene o yüzden sevmiyorum. Yasin i severim gitti . Gökhanı da seviyorum. Ogedayı çözemedim. Ünlüler de sempatik yok ama başarılı buluyorum. Özellikle kadınları efsane. Ve ben kadın şampiyon istediğim için Nagi yi tutuyorum. Evrim daha güçlü olsa onu tutardım. Bu arada Evrimi severim dürüst kız.
Nisa'yi sırf cemal ile harika bir ikili olduğu için seviyorum gerçi artık küsler. Yasin de aynı şekilde. Gökhan hem çok efendi hem eşime benziyor ordan seviyorum :) ogedayi ben de çözemedim. Ünlüler de Atakan ve Batuhan komik geliyorlar bazen güldürüyorlar beni. Nagihan abimi geçen haftaya kadar tutardım ama cooook soğuttu bu hafta beni 😒 evrim için de aynı şeyi hissediyorum seninle. Berkan'i yine cemalden dolayı severdim ondan da soğudum

Zipzip- Zipzip- bu akşam boyumu olcturdum eşime. 1.59muşum. hala şok olsamda artik kabullenip daha yolumun uzun olduğunu bilmem lazım
canim gun icerisinde boy yer cekiminden oturu 1-2 cm degisiyor. Sabah olctur tam olarak. Gun icerisinde omirilikte omurlar arasindaki sivi azaliyor. o yuzden gece 2 cm kisa cikabilirsin. Gece uyuyunca yatay pozisyondayken o duzeliyor, sabah o yuzden daha saglikli bir olcum oluyor. Ozetle ayni kilo gibi, onu da sabah olcmek daha iyi :)
gewezebidik gewezebidik aynen o kişi benim işte.sa..k gibi dinlerim.uzulmeyecegim diye kendime söz veririm.tabi ben zeki olduğum için yine ağlar üzülürüm.cok doğru söylüyorsun canım 💋
oyy kizim deme oyle kendine. Ben artik bazen gercekten dinlermis gibi yapip dinlememeye calisiyorum, hii, hee diyerek gecistiriyorum o arada baska is yapiyorum. Anneme de aynisini tembihledim. Anne he huu de gec, yoksa o anlatiyor sonra sen icin sismis bir sekilde kaliyorsun. O rahatlayip hayatina devam ediyor. Cop kovasi miyiz biz. Bize de yazik.

Bilmiyor muydun canım hastanelerin felan demirli boy ölçme aletleri ile tam olctur bence
159 isen vki in de artar otomatik olarak
Ben kendimi hep 1.68 biliyordum. İlk gecen yaz koyde kardesim olcunce 1.60 falan ölçtü. Ama kabullenmek istemedim. Boyum kisalmista olabilir ama bu kadar fark nasıl anlamiyorum. Artik kabullenip ona göre hedef kgsu belirleme vakti geldi...

Haftalardir kendime ait tek bir özel anım yok. Bir dizi film izlemek, müzik dinlemek bile yok. Buldugum firsatta ya ev işi yapıyorum ya da yatip uzanip uyuyorum..
Kimseden destek goremiyorum, yardimda istemiyorum açıkçası. Eşim 3 haftadır surekli calisiyor. Aksamlari mesaide. Mesela bugun gelebilecek sandim 3 çeşit yemek yaptim ama gelemedi.

Ev alma durumumuz var sikintiya girermiyiz kestiremiyorum. Bir yandan almak istiyorum bir yandan korkuyorum. Çalışmam gerekebilir, yapabilir miyim, çocuklardan ayri kalabilir miyim, ev -iş yürütebilir miyim?

Yeme bozuklugu zaten aynen devam ediyor. Tek bildiğim iyiki geçen sene kilomun fazla kismini vermişim. Bu seneye kalsam obez kalmaya devam ederdim
Çocuklar birazcık büyüsün kreşe verince birkaç saat tamamen sana kalsın çok iyi geleceğine eminim. Eviniz şimdiden hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin

At bakalim merak ettim
Screenshot_20220408-221255_Instagram.webpScreenshot_20220408-221231_Instagram.webp
Ekledim, fiyatı biraz tuzlu

canim gun icerisinde boy yer cekiminden oturu 1-2 cm degisiyor. Sabah olctur tam olarak. Gun icerisinde omirilikte omurlar arasindaki sivi azaliyor. o yuzden gece 2 cm kisa cikabilirsin. Gece uyuyunca yatay pozisyondayken o duzeliyor, sabah o yuzden daha saglikli bir olcum oluyor. Ozetle ayni kilo gibi, onu da sabah olcmek daha iyi :)

oyy kizim deme oyle kendine. Ben artik bazen gercekten dinlermis gibi yapip dinlememeye calisiyorum, hii, hee diyerek gecistiriyorum o arada baska is yapiyorum. Anneme de aynisini tembihledim. Anne he huu de gec, yoksa o anlatiyor sonra sen icin sismis bir sekilde kaliyorsun. O rahatlayip hayatina devam ediyor. Cop kovasi miyiz biz. Bize de yazik.
Seni kocaman:KK9::KK9::KK9:

ohh kuzum kiyamam, ah o ruhsal inis cikislar. Ben bu kilo vermeye basladiktan sonra sanirim hormonal degiskenlerden oturu( hormonal hastaligim var) ara ara cok buyuk ruhsal inis cikislar yasiyorum. Bir aglama krizine giriyorum bir gun agliyorum, sonra kendimi toparlamam bir hafta. Is arkadaslarima anlattim. Dedim beni mazur gorun ben iyi degilim. Esime de soyledim. Benim cok fazla inis cikisim oluyor, lutfen beni mazur gorun. Gercekten gun oluyor hic bir isimi yapamiyorum. Ama kendime sunu soyluyorum, gececek Berrin. Kendine iyi davran, neden boyle oluyor diye kafana takma, yavas yavas gececek.
Ben aglayamiyorum. En son kac ay once ağladim bilmiyorum. Keşke aglasam, rahatlarim o zaman. Psikologa da gidemedim geçen kar yagdiginda uzun suredir gitmemiş oldum. Benim cocukluktan beri depresyon ve anksiyete hep var donem donem artiyor. Mesela 3 4 gündür deprem korkusu da var. Bugunde karincalarin kaldirimda koloni kurdugunu gorunce korktum. Normalde kucuk kızimi anneme birakip buyukle avmye gidecektim şimdi birakmasam buyuk kiz kavga çıkaracak, beraber vakit gecirmek istiyor. Bir yandan surekli kendimle savasiyorum. Beynimin icinde meydan muharebesi var

Esin için de zor. çok çalışıyormuş bak bnm de eşim yoğun bazen sitem edesim geliyor sonra onun yoğunluğuna yorgunluguna bakıyorum o da istediğin gibi dinlenemiyor diyorum
Ben de öyle evle çocuklarla haşır neşir oluyorum ki kendim için yaptığım tek şey sanırım tuvalete gidip çişimi yapmak.
Çocuklar biraz daha büyüdüğünde yoluna girecegini düşünüyorum ben.

Nisa'yi sırf cemal ile harika bir ikili olduğu için seviyorum gerçi artık küsler. Yasin de aynı şekilde. Gökhan hem çok efendi hem eşime benziyor ordan seviyorum :) ogedayi ben de çözemedim. Ünlüler de Atakan ve Batuhan komik geliyorlar bazen güldürüyorlar beni. Nagihan abimi geçen haftaya kadar tutardım ama cooook soğuttu bu hafta beni 😒 evrim için de aynı şeyi hissediyorum seninle. Berkan'i yine cemalden dolayı severdim ondan da soğudum
Atakan efendi adam. Batuhan ı Aşkı memnudan dolayı severim. Çok böyle tuttuğum biri yok benim yaaa. Her an tarafım değişebilir. Hak eden kazansın. hepsi kurgu zaten. :KK73::KK73::KK73:

Back
X