Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maviş Takımım Harika bir hafta bizi bekliyor. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Haydi elleeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr.......
1-2-3 şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş M A V İ :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

@MigimMavi
70,30
Amine Busra Amine Busra Mavi
70,70
@She-RaaMavi
86,10
60kiloyum 60kiloyum Mavi
84,40
@minerva1988Mavi
59,60
Aomine Daiki Aomine Daiki Mavi
62,30
Kinoalihatun Kinoalihatun Mavi
76,15
@DombiliKusMavi
80,30
@dolunaydagelMavi
80,90
@NefesimmmsinMavi
63,70
@yildiz4kcMavi Sarı
72,10
@SuskunkardelenMavi Sarı
56,45
Gitsin yağlar gitsin kilolar bayramı 59 u görerek girerim inşallah :dua:

Ben aglayamiyorum. En son kac ay once ağladim bilmiyorum. Keşke aglasam, rahatlarim o zaman. Psikologa da gidemedim geçen kar yagdiginda uzun suredir gitmemiş oldum. Benim cocukluktan beri depresyon ve anksiyete hep var donem donem artiyor. Mesela 3 4 gündür deprem korkusu da var. Bugunde karincalarin kaldirimda koloni kurdugunu gorunce korktum. Normalde kucuk kızimi anneme birakip buyukle avmye gidecektim şimdi birakmasam buyuk kiz kavga çıkaracak, beraber vakit gecirmek istiyor. Bir yandan surekli kendimle savasiyorum. Beynimin icinde meydan muharebesi var
Hadi kazan savaşı diyet yapacayık. Kırmızları tarihe gömeceğiz. :KK3::KK8:

Atakan efendi adam. Batuhan ı Aşkı memnudan dolayı severim. Çok böyle tuttuğum biri yok benim yaaa. Her an tarafım değişebilir. Hak eden kazansın. hepsi kurgu zaten. :KK73::KK73::KK73:
Aynen ben de canla başla birini tutmuyorum ama Gökhan kazanırsa mutlu olurum, o da bu performansla zor

Kızlar buna gerçekten inanın.su mübarek günde kalben söylüyorum.dua eden bizim için dua eden herkesten Allah razı olsun 💋 kardeşlerim bile geçmiş olsun diye aramadı.yine tescillendi ki KAN BAĞI hiç önemli değildir 🥺♥️
Aman canım yaa, kendini üzecek şeyleri at arkaya, benim babam beni yanlışlıkla arayıp covit olduğumu öğrendi, başkasını arayacakmış, beni aramış 😂😂😂. Aynen böyle gülüyorum, kardeşlerim hep sordular, bikaç arkadaş sordu, gerisi mühim deyil.

Aman canım yaa, kendini üzecek şeyleri at arkaya, benim babam beni yanlışlıkla arayıp covit olduğumu öğrendi, başkasını arayacakmış, beni aramış 😂😂😂. Aynen böyle gülüyorum, kardeşlerim hep sordular, bikaç arkadaş sordu, gerisi mühim deyil.
Ya istemeden de olsa güldüm 🙈

canim gun icerisinde boy yer cekiminden oturu 1-2 cm degisiyor. Sabah olctur tam olarak. Gun icerisinde omirilikte omurlar arasindaki sivi azaliyor. o yuzden gece 2 cm kisa cikabilirsin. Gece uyuyunca yatay pozisyondayken o duzeliyor, sabah o yuzden daha saglikli bir olcum oluyor. Ozetle ayni kilo gibi, onu da sabah olcmek daha iyi :)

oyy kizim deme oyle kendine. Ben artik bazen gercekten dinlermis gibi yapip dinlememeye calisiyorum, hii, hee diyerek gecistiriyorum o arada baska is yapiyorum. Anneme de aynisini tembihledim. Anne he huu de gec, yoksa o anlatiyor sonra sen icin sismis bir sekilde kaliyorsun. O rahatlayip hayatina devam ediyor. Cop kovasi miyiz biz. Bize de yazik.
Sabah olcsemde taş çatlasın 1.62 olurum 😅 1.68 nereee 1.62 nere bende kendimi çevreye göre uzun saniyodum demek 🤦🏻‍♀️

Namazda senin icin dua edicem canim
Icin rahat olsun
Covid diye kendini korkutma artik alismamiz lazim bu hastaliga, ben 3 yil icinde 2 kez oldum
Kiiiizzz zaten sürekli ağlayıp duruyorum.bu ne güzel bir mesaj böyle.rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah 🙏

Haftalardir kendime ait tek bir özel anım yok. Bir dizi film izlemek, müzik dinlemek bile yok. Buldugum firsatta ya ev işi yapıyorum ya da yatip uzanip uyuyorum..
Kimseden destek goremiyorum, yardimda istemiyorum açıkçası. Eşim 3 haftadır surekli calisiyor. Aksamlari mesaide. Mesela bugun gelebilecek sandim 3 çeşit yemek yaptim ama gelemedi.

Ev alma durumumuz var sikintiya girermiyiz kestiremiyorum. Bir yandan almak istiyorum bir yandan korkuyorum. Çalışmam gerekebilir, yapabilir miyim, çocuklardan ayri kalabilir miyim, ev -iş yürütebilir miyim?

Yeme bozuklugu zaten aynen devam ediyor. Tek bildiğim iyiki geçen sene kilomun fazla kismini vermişim. Bu seneye kalsam obez kalmaya devam ederdim
canım oturduğunuz ev de sizindi değil mi?
Allah kolaylık versin. insan bazen kendine kalmak istiyor. özellikle yıllar ilerledikçe. çocukların ikisi de okula gidince bir tık daha rahat olursun.

iki çocukla çalışma hayatı zor olur. ama çalışmanı tavsiye ederim. ekonomi ortada. ilerisi nasıl Allah bilir.

Çocuklar birazcık büyüsün kreşe verince birkaç saat tamamen sana kalsın çok iyi geleceğine eminim. Eviniz şimdiden hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin
İnşallah şimdilik netleşmedi henüz düşünce aşamasinda. İnşallah hakkimizda hayirlisi olsun. 2 yildir bir ev var mahallemizde cok beğendigim ve 2 yıldır satilmadi bizim nasibimizde mi acaba diye umut ediyorum ama fiyatida durmadan artiyordu bakalim yakalayabilecek miyiz bir yerde 😐😌

İnşallah şimdilik netleşmedi henüz düşünce aşamasinda. İnşallah hakkimizda hayirlisi olsun. 2 yildir bir ev var mahallemizde cok beğendigim ve 2 yıldır satilmadi bizim nasibimizde mi acaba diye umut ediyorum ama fiyatida durmadan artiyordu bakalim yakalayabilecek miyiz bir yerde 😐😌
Hayırlı ise olsun inşallah neden 2 yıldır satılmadı ki

Kalkarız canım. Sen benim gözyaşlarını görsen, her göz yaşına 2 gülücük emojisi koyuyorum. Bizi yıkabilirler ama yenemezler. İnşallah toparlarsın bebişim. :KK200: :KK200:
prensesimm senin neyin varr
Haftalardir kendime ait tek bir özel anım yok. Bir dizi film izlemek, müzik dinlemek bile yok. Buldugum firsatta ya ev işi yapıyorum ya da yatip uzanip uyuyorum..
Kimseden destek goremiyorum, yardimda istemiyorum açıkçası. Eşim 3 haftadır surekli calisiyor. Aksamlari mesaide. Mesela bugun gelebilecek sandim 3 çeşit yemek yaptim ama gelemedi.

Ev alma durumumuz var sikintiya girermiyiz kestiremiyorum. Bir yandan almak istiyorum bir yandan korkuyorum. Çalışmam gerekebilir, yapabilir miyim, çocuklardan ayri kalabilir miyim, ev -iş yürütebilir miyim?

Yeme bozuklugu zaten aynen devam ediyor. Tek bildiğim iyiki geçen sene kilomun fazla kismini vermişim. Bu seneye kalsam obez kalmaya devam ederdim
oyy kuzumm, ya yardim isteyebilecegin biri varsa, iste. Ben yardim istemeyi coook gec ogrendim ama inan isteyince birileri cikip o yardimi ediyor.
Esinin gec gelmesini/ gelememsini cok iyi anliyorum, bazen benim esimde de oluyor cok yogun calistiginda, birlikte vakit gecirememekte cok geriyor insani.
Ev alma konusunda eger firsatiniz varsa canim alin. Diger bahsettigin her sey de zamani gelince cozulur. Bak biz daha iyi olanaklarimiz olsun diye Turkiye'den kalktik 30 kusur yasinda Hollanda'ya tasindik. Sifirdan bir hayat kurduk. Ama buna degdi. Kolay olmadi ama Allah guzel seylere niyet eden insanlara bir sekilde yardim ediyor ve niyetini gerceklestiriyorsun. Bir iktisatci/ bankaci olarak firsatiniz varsa, biraz sıkıntıya girseniz de kesinlikle ev alin derim. Ama tabiki alacaginiz evi iyi secin.
Ruhsal çöküntü insanı daha çok yoruyor.dogru söylüyorsun canım.hepimiz farklı sınavlar veriyoruz.beterinden korusun Rabbim.👩‍❤️‍💋‍👩
Aminn canim benim.
Ben kendimi hep 1.68 biliyordum. İlk gecen yaz koyde kardesim olcunce 1.60 falan ölçtü. Ama kabullenmek istemedim. Boyum kisalmista olabilir ama bu kadar fark nasıl anlamiyorum. Artik kabullenip ona göre hedef kgsu belirleme vakti geldi...
Himm evet biraz fark buyukmus sende. Muhtemelen 160-161 falansin tahminen. Boy yasla ve bir takim hastaliklarla kisalabiliyor. Annemde bel fitigi var ve gencligine gore suan 4cm daha kisa. Ama tabi bu fark 7-8 cm olmaz ve gercekten 50 den sonra falan o kisalma etkinlesiyor menapoz ile. Sen muhtemelen ilk basta yanlis olculmus olabilirsin.

Back
X