Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende tuvalet banyoya çamaşır suyu dökerek başlarım, Ortalığı toparlayana kadar iyice dezenfekte olsun oralar diye. Mecbur temizliklerim haftasonuna kaldığı için öğlene kadar süpürge açmak istemiyorum. O nedenle tuvalet, banyolar peşinden iç camlar ve dolaplar, ortalığıda toparlarsam… öğlen lazere gidip geleceğim, sonra da süpür sil toz al 3lüsü olur 😊
Kolay gelsin 🙋🏽‍♀️

İlk part spor tamamdır. Growwithjo nun bir kaç hafta önce 1000 puan olan black eyed peas li videosunu yaptım.

Eki Görüntüle 3044293

Esneme kısmında da,
1 dk plank,
2x12 crunch,
2x12 criss cross,
2x12 leg rise,
2x12 bicycle crunch,
2x10 şınav hareketlerini yaptım.

İlk part diyorum çünkü otomatik oynatmada kalmış youtube, video bitiminde britney spears şarkılarıyla bir bölüm çıktı, ona da bayılırım. Akşam da onu yapacağım🥰 Cordelia Cordelia kaptanım, akşam toplu yollarım tekrar.
Sattinizden memnun musunuz ? Markası modeli nedir ? Spora başlayınca saat isteğim coştu

:işsiz::işsiz::işsiz:Karar veremiyorum ki canım ben salatacıyım da evdekilere güzel yemekler yapmak zor geliyor bugünlerde 😂😂eğer hamaratlığım tutarsa bende yerim o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum 😅😅😅
Aynen ya ramazanda yapınca daha bir yiyor sanki insan.

Cordelia Cordelia kaptanim tenise giderken normalde otobüsle gider gelirdim, yürüdüm :) her şey takım için ahahaha
Çok severim tenisi bende evlenmeden önce oynardım evlendim işe girdim vs hepsi kaldı
Çok asil spor ya bayılıyorum güzelde form tutabiliyorsun
İyi çalışmalar canım

minerva1988 minerva1988 hoş geldiniz

O saatler klasik kol saatinden farklı olarak radyasyon yayıyor mudur acaba? Geçen bir arkadaşım bunu düşündü de... Benim Tchibo adım sayarım vardı.bulamadim evde ama illa evdedir bulurum. Benimki farklı modeldi. Tip ve kullanım olarak aynı tarza benziyor. Telefonla adım saymaya sinir oluyorum.

Çok severim tenisi bende evlenmeden önce oynardım evlendim işe girdim vs hepsi kaldı
Çok asil spor ya bayılıyorum güzelde form tutabiliyorsun
İyi çalışmalar canım
Çok teşekkür ederim ben çok yeniyim , oynaması keyifli ama baya zor bir spormus :(( bugün hiç atamadım modum düştü :( inslalah tekrar başlarsınız. İstanbul'da iseniz ibbnin hizmeti çok güzel hem uygun fiyatli hem de hocalar çok iyi .

minerva1988 minerva1988 hoş geldiniz

O saatler klasik kol saatinden farklı olarak radyasyon yayıyor mudur acaba? Geçen bir arkadaşım bunu düşündü de... Benim Tchibo adım sayarım vardı.bulamadim evde ama illa evdedir bulurum. Benimki farklı modeldi. Tip ve kullanım olarak aynı tarza benziyor. Telefonla adım saymaya sinir oluyorum.

Ya ben güzel kapsamlı bir şey istiyorum böyle kalori fln arkadaşı bir saat önerdi 7 bin asf oldu Canim dedim . Radyasyon olayını hiç bilmiyorum

Ay bize de esimle yeni evlendigimizde, kirada oturdugumzu yerde Ankara'da balkonda birkac kez yemek yemistik birkac arkadasimizi da cagirip. bizi ev sahibine sikayet etmislerdi. Bunlar balkonda yeyip iciyorlar demisler. Ev sahibimiz neyse ki duzgun bir insandi. Canim istediklerini yer icerler kendi balkonlari size ne demisti. Ay saka gibi insanlar. Kiracilara karsi boyle garip bir tavir var kimi komsularda, cok garip geliyor.

afiyet olsun canim
Apartman kiracilari sevmiyor herkes aynı üstelik bizim 20 darieden 4 tanesi kiraciydi digerleri de aynı durum yaşanmiş. Çıkan da oldu biz çıkarsak digerinede aynı yaşatcak 9 yılda bu ikinci kiraci ama çok şükür iyiler evi güzel bakıyolar evde aksilik çıkınca eşimi ariyolar ama apartman sorunlu bence rahat versinler milleti demi

Back
X