- 8 Eylül 2016
- 103.338
- 438.217
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacağım ınşallah anlarlarOnce Soyleyecen ev halkina dlycen ki siz aynısını yasasaydın ne yapardin benim yerime düşün lütfen aburcuburlari koymayın diyin bu kadar basit
Aslinda bu kadar zipzip yapmam lazim amaSen bir zipzipsin![]()
Cok sevindim canim insallah saglikli bir hamilelik süreci yasayip kucagina alırsın![]()
Çok çok teşekkür ederim kaptanlarimHamile misin?tebrikler canım. Saglikla kucağına al.
![]()
Tahta kalemlerini ulasamayacagi yerlere koyacaksın artikEki Görüntüle 3044355 Eki Görüntüle 3044355 babasının kesesine bereket ne deyim . Benim silmekle çıkaracağım birsey değil canim tahta kalemi yıkamayı cagirdim böyle noktalar kaldı ama zamanla geçer dedi
Deri koltuk olsa çıkardi ama geçmiş olsunEki Görüntüle 3044355 Eki Görüntüle 3044355 babasının kesesine bereket ne deyim . Benim silmekle çıkaracağım birsey değil canim tahta kalemi yıkamayı cagirdim böyle noktalar kaldı ama zamanla geçer dedi
Onu da akşam babası getirdi sagolsun ben bilerek almıyordum ayaklı tahta ama almış gelmişTahta kalemlerini ulasamayacagi yerlere koyacaksın artik
Neyseki ugrasmamissin cok yorucu olurdu![]()
Yapacak birsey yok bunlar biraz daha büyüyen kadar böyle idare edeceğizDeri koltuk olsa çıkardi ama geçmiş olsun
Ondan da faydalanamadim deseneS Suskunkardelen 24-32.hafta idari izinleri dün kalktı canım
Sen de miKızlar bir haber aldım.. şaşkınlık mutluluk hepsi bir arada. Dualarınıza ihtiyacım var..![]()
Bende henüz gerek görmüyorum ama çabalayıp veremesem alıp denerdimBen cesaret edemem
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar bir haber aldım.. şaşkınlık mutluluk hepsi bir arada. Dualarınıza ihtiyacım var..![]()
Tebrik ederim canımKızlar bir haber aldım.. şaşkınlık mutluluk hepsi bir arada. Dualarınıza ihtiyacım var..![]()
Konuya hakim değilim ama bizimkiler de ben çocuğa şunu bunu vermeyin dediğim zaman, hemen bana saldırıya başlıyorlar. Bi çikolata verdim diye , bize diyorsun sen veriyosun tarzı (ulen ben iki çeşit veriyorum, ana abur cubur o da, çikolata ve kakaolu süt) bisküvi, cips, yok kinder yumurta, pizza kraker vb bilmez çocuk, bileme Z şimdilik) "Ooo, öyle olsaaaa ..." Yok büyüyünce neler yiyecek gibi gibi söylemler vb... ulen size ne. Açıklama yapmak zorunda kalıyorum, canım öyle istiyor dimi. Ya geçen gün, çocuğumu balkona oyuncak kutusu gibi bir şeye oturtup oynatacagini söyledi. Hani kötü bir şey diil eğlenceli biliyorum da. Ben de nazik bir şekilde dedim ki, " ya şimdi tam oturamiyor ya, biraZ zaman geçsin de" dedim ya ne var bunda, eskiden olsa patlayarak derdim. Bunu dedim ya diyor ki "olsun koyarım ben" lafa bak ya. İstemediğimi söylememe rağmen, kendi bildiğini okuyor. İse gidiyorum diye çocuğun üzerinde taleplerimi sunamayacak miyim. Ya hayırlısıyla kendi evime geçeyim , susuyorum ama kendime zarar. Nerden nereye geçtim.Once Soyleyecen ev halkina dlycen ki siz aynısını yasasaydın ne yapardin benim yerime düşün lütfen aburcuburlari koymayın diyin bu kadar basit
Biz de ikinciyi düşünüyoruz, olursa eğer 24.hafta idari izne ayrılırım diyordum. Sabah gördüm. Madem 32 ye kadar çalışacağım, ben 5 hafta daha çalışırım, en azından doğum iznim 3 ay olur dedim eşime . Üzüldüm açıkçası genelgenin kalkmasınaOndan da faydalanamadim desene![]()
Camiye gidecem, aşçı ne pişirirseBugünkü iftar menünüz ne kizlaar?
4.522
Çok çok memnunum. Haylou solar ls05 benimkiSattinizden memnun musunuz ? Markası modeli nedir ? Spora başlayınca saat isteğim coştu