Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canım bende beşinci olmuşum çok sevindim

Öyle bir temizlik yaptım kiiii kollarım sızlıyor
Oyyy,yarın rahat edersin ortmenimben de öğleye kadar çamaşır süpürge uğraştım.Ara tatilde misafir alma niyetim var amma üşeniyorum her şeye
Akşam için de pırasalı patatesli kek yaptım güzel olmuş. Tuzlu kek çok seviyorum
Vuhuuben de yapayım bu hafta,afiyet olsun
Ellerine sağlık güzel cordeliam @gewezebidik orti olmuşuz bebişim.ben oğlanı yürüyüşe götürdüm suan 8600 adımdayım sende durumlar nasıl
Ben de yeni girdim eve 8300 olmusum
Teşekkür ederim
Hahah kendimi nasıl alintiladim ya
Gecen hafta 10.000 leri zor tamamladim adim atasim gelmedi
Bugun hedefim 15.000 ama daha 8500 deyim
Benim de hep 10024, 10034 falandı son 4-5 günsilah zoruyla tamamlatmislar gibibaya olmuş canim tamamlarsinher saat basi on dk elinde telefonla gezsen evi baya adım eder

Spor inşallah haftaiçi hep böyle olacak. Haftasonuda adımlarımı 10 bin yapmaya çalışacağım inşallah

Merhabalar kızlar herkesler nasıl bugün burada hava çok güzel dışarıda gezdim yürüdüm çok iyi geldi
Merhaba canim
Benim de hep 10024, 10034 falandı son 4-5 günsilah zoruyla tamamlatmislar gibibaya olmuş canim tamamlarsinher saat basi on dk elinde telefonla gezsen evi baya adım eder
Benimde 10007,10006
Bende öyle düşünüyorum bakalim hatta kalkip 10 dakika yürüyeyim

Canım yaa ellerine sağlık yine uğraşmışsın bizim için kutup yıldızı olmuşuz biz de sandriyon ile
Cordelia ellerine saglik cnm
Selam kaptanim biz seninle ekmekle tuz gibi yaz gununde buz gibi 9la 8 gibine diyorum ben ya
Biz seninle orti olduk diyecektim aclik basimda duman ilk yemek ilk heyecan, hay Allah yine gitti benim kafa

S Suskunkardelen
menekse_kokusu
Ayyy tebrik ederim sizi kizlar
Allah saglikli bir hamilelik kolay dogum hayirli evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…