Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah o ikinci dilimler geçen haftasonu ben de öyleydim

Çok teşekkür ederim kaptan, şişkinlik yapabilec3ginden kefiri icm3dim

Biz niye böyleyiz mis gibi vermişken niye geri alıyoruz. Neyse tekrar verelim inşallah
Diyetisyenle devam ederken yoğun depresyona girdim. Gelemiyorum artık diye yazdım diyetisyene de doktor desteği başladım. Sabah güzel başlıyorum ama gün içinde devam etmekte zorlanıyorum. Hayır diyemiyorum
Tartimin pili bitmiş gücünen tartıldım. 85.5 başlangıç diyelim ama kendime güvenemiyorum nedense. Hergun yazayım inşallah

Çok teşekkür ederim kaptan, şişkinlik yapabilec3ginden kefiri icm3dim
Harikasin Aysecim

Eksiler gelmis, cook sevindim

Bende 10gun once basladim grupla diyete ve hatta yine baslayip devamini getiremem diye dusunuyordum.Grubada yazdim ben hazirlik takiminda olup, hic takimlari kotu etkilemeyeyim diye.Sonra bir istek geldi, dedim madem basladim guzelce menulerimi paylasayim. Sonra baktim tartida eksileri gormeye basladim bu da cok guzel motivasyon oldu.Sizde verirsiniz kilolari.Sadece 1 hafta gozu kapali, duzgun bir sekilde yapin diyetinizi.

Cuma 60.5
Pazartesi 60.8
Piknik sonrasi
Boncuk2307 Ellssa Yawrukush
Canim bu kontrol tartisi, cumaya daha zamanimiz var, ben eminim gidecek kilolar.

Teşekkür ederim kaptanim

Pazar Menum
Kahvalti saat 10bucukta (550 kalori)

Ara Ogun 1bucukta (50ml sut ilaveli, sekersiz kahve ve 1 muz) 150 kalori

Oglen-Aksam saat 3bucukta, 3bucuktan sonra baska hicbir sey yemedim. (400kalori)

Malesef bugun 1100kaloride kaldim.Yarin telafi edecegim, karnim nasil gurulduyor.
Su: 1bucuk lt uzeri
Spor:17.200adim

Kitap:Malesef yok yarin ise basliyorum, bir suru sey yaptim, kitaba firsat bulamadim..
Boncuk2307 Ellssa

Son düzenleme:
Ashahahah. Beklediğin gibi mi sonuç
Kaptanim bilemiyorum, 10gundur dogum gunumdeki 1 minik baklava haric hic bozmadim diyetimi..Acliktan karnim agriyarak yatiyorum..Aciiiim acAma keske siz benden daha cok kilo vermis olsaniz, cunku takim arkadaslarimdan transfer yapmak istemiyorum ben..Bakalim neler olacak…

Gunaydin kaptanim, bende attim tartiyi, cok heyecanli
Ashahahah. Beklediğim gibi mi sonuç
Bravo valla. Benim inişli çıkışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…