- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ye bence küçük porsiyon da olsa,yanında limonlu bi yeşil çayla ya da tarçınlı sütSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi
![]()
Düşününce tadını hisssedip, yemek istiyorum
![]()
Bence bekleme zaten bir hafta gecikti demiştin değil mi?hadi yarın yapParol içiyorum canım gebelikte de içiliyor biliyosun bir kaç gün daha gecikirse test yaparım
Sahura kadar 2 lt daha mı9 Nisan Cumartesi menüm
04.00 Sahur:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost ,
2 yumurtadan omlet,
1 kk peynir
19.01 iftar:
1 kase yayla çorbası,
1 tabak salçalı makarna,
1 kase cacık,
az turşu
20.30 ara:
2 kare %70 bitter
Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip-
Cordelia @60kiloyum
Bence test yapmalısınSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi
![]()
![]()
Demir tatlisi ne ayolSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi
![]()
![]()
Selam hoş geldinSelaaaammmmmm![]()
Saol canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Afiyet olsun canım9 Nisan Cumartesi menüm
04.00 Sahur:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost ,
2 yumurtadan omlet,
1 kk peynir
19.01 iftar:
1 kase yayla çorbası,
1 tabak salçalı makarna,
1 kase cacık,
az turşu
20.30 ara:
2 kare %70 bitter
Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip-
Cordelia @60kiloyum
Hoşbulduk canımcımSelam hoş geldin![]()
Allah razı olsun bitanemIftarini yapanlara afiyet olsun Allah kabul etsin
Bize 1 saat kaldi
Bu arada @Zeynep_Nihal nasil oldun tatlim
Dun sabah namazında senin veElhan ablam icin dua ettim insallah daha iyisinizdir
Çok sevindim,tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallahHanımlar negatif çıktım
Ceryanda kaldığım tescillendi![]()
Geçen gün okulun kapısına gelmişti bir seyyar satıcı halka tatlı satıyordu( burada çocuklar ona ker......tatlısı diyor duyunca şaşırdımSon 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlıBaklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi
![]()
![]()
Ben onu hiç yemedimGeçen gün okulun kapısına gelmişti bir seyyar satıcı halka tatlı satıyordu( burada çocuklar ona ker......tatlısı diyor duyunca şaşırdım) . Çitirtisini hissettim senin gibi canım.
yıllardır yemedigim bir tatlı oysa....
Herkeşin biri burada tatlımherkeşler nerde
Bu grupta şunu farkettim ki tadına bile bakmadığım ne çok nimet varmışBen onu hiç yemedim