Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- 2022-04-09 20.54.04.webpkaptanım 😘

Son 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlı :olamaz: Baklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi :olamaz: :olamaz: Düşününce tadını hisssedip, yemek istiyorum :olamaz:
Canım ye bence küçük porsiyon da olsa,yanında limonlu bi yeşil çayla ya da tarçınlı süt 🤗

Parol içiyorum canım gebelikte de içiliyor biliyosun bir kaç gün daha gecikirse test yaparım
Bence bekleme zaten bir hafta gecikti demiştin değil mi?hadi yarın yap 🤭
9 Nisan Cumartesi menüm

04.00 Sahur:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost ,
2 yumurtadan omlet,
1 kk peynir

19.01 iftar:
1 kase yayla çorbası,
1 tabak salçalı makarna,
1 kase cacık,
az turşu

20.30 ara:
2 kare %70 bitter

Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @60kiloyum
Sahura kadar 2 lt daha mı😍yani toplamda 3,5 mu😵😵
Son 2 gündür anlam veremediğim şekilde canım aşırı derecede tatlı istiyor. Hem de şerbetli tatlı :olamaz: Baklava değil ama. Mesela lokma, tulumba, Demir tatlısı gibi :olamaz: :olamaz: Düşününce tadını hisssedip, yemek istiyorum :olamaz:
Bence test yapmalısın🙈umutlandırmak istemem ama ben de ilk kez bu ay tatlı krizine girmedim hatta yazmıştım ya granola ve zerdeçala bağlamıştım sebebini de meğer durum farklıymış🙈🙈

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️
Saol canım 😘😘😘
9 Nisan Cumartesi menüm

04.00 Sahur:
2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost ,
2 yumurtadan omlet,
1 kk peynir

19.01 iftar:
1 kase yayla çorbası,
1 tabak salçalı makarna,
1 kase cacık,
az turşu

20.30 ara:
2 kare %70 bitter

Su : iftardan sonra 1,5 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @60kiloyum
Afiyet olsun canım 😘😘

Iftarini yapanlara afiyet olsun Allah kabul etsin
Bize 1 saat kaldi
Bu arada @Zeynep_Nihal nasil oldun tatlim
Dun sabah namazında senin ve Elhan Elhan ablam icin dua ettim insallah daha iyisinizdir
Allah razı olsun bitanem ❤️ çok duygulandım. :oops:
Gripten tamamen kurtuldum sadece baş ağrısı oluyor. Bir gün iyiyse ikinci gün ikindi üzeri artıyor. Hissettiğim an karanlık bir ortam yapıp uyuyorum. Susuzluk açlık kaynaklı. Allah başka dert vermesin. Ev borcumuz olmasaydı( iki yıla bitiyor az kaldı) tutamadigim günler için fidye verirdim ama mecbur tutmak zorundayım orucu.

Geçen gün okulun kapısına gelmişti bir seyyar satıcı halka tatlı satıyordu( burada çocuklar ona ker......tatlısı diyor duyunca şaşırdım :KK48:) . Çitirtisini hissettim senin gibi canım. :olamaz: yıllardır yemedigim bir tatlı oysa....

Back
X