- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
Sagol cnmAfiyet olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnmAfiyet olsun canım![]()
Geçmiş olsun ablacımAllah kabul etsin, ayaklarımın üstü dökülüyor, uyuyamadım ağrıdan, kına çekiyor heralde
Kolay gelsinBende kalkıp sahurluk hazırlayım bari
Benim büyük 4.5 yaşında küçükte 26 aylık. Ben martta biraktircaktim ama cok hastalandik hepimiz o yuzden ramazan sonrasina kaldi. Benimkide çok sık emmiyor ama illa kalkıyorlar işte bir de ışık yanık görünce uykulari kaçıyorCanim senin bebeler kac yasindaydi
Bende gecen yil cok zorlandim emzirme yogundu
Bu yil rahatim cok sukur
Gunde 2 bazen 1 emziriyorum ama benimki buyudu teyzesi bugun 21 aylik oldu. 1 ay daha emzirip tamamen birakicam
Buyugu 22 ay emzirdim hadi bunuda 22 ay emzirim dedim ondan boyle uzatmaları oynuyoruz
Gecen yil ben ramazanda orucu tam tuttum bayram günü test yapmıştım anliyorum seni, hakkinda hayirlisi olsun. İnşallah yoktur yine de, rabbim isteyenlere versin evlat hasretiyle yananlaraAminElhan abla ya bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum ama 1 hafta geçti
Coronadan sonra oluyor böyle gecikmeler diyorlar
İyiyim şükür canımİşte bişeyler olmuştu özelde cnmüzülmüştüm ama iyiyim bi de özledim geldim
nasılsınn
Benim aşıdan sonra gecikmelerim oldu hepAminElhan abla ya bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum ama 1 hafta geçti
Coronadan sonra oluyor böyle gecikmeler diyorlar
Bende tecrübe ederek öğreniyorumİlginç hiç bilmiyordum.
Sağol canım ❤Geçmiş olsun ablacım
Kolay gelsin![]()
Tebrik ediyorum takımımı,bu hafta çok güzel geçti kaptanım
Evet dinlenmek şart. Ama buraya kadarAşkilopum iyi olmana sevindim. Dinlenmeler iyi gelecek. Yorma kendini fırsat buldukça uzan. Sağlıklı bir şeyler iç.![]()
Kız sonunda 60 kilo oldun ya
Aşıları olalı coook oldu ama 2 Ay oldu covid olalı ondandır inşallah diye bekliyorumBenim aşıdan sonra gecikmelerim oldu hep