Ben hic izlemedim bu yil2020yi gözümü kırpmadan izlemiştim ondan önceki seneleri de hep izledim. Geçen sene bir bıkkınlık geldi tek bölüm bile bakmadım bu sene yine düştüm Survivor çukuruna
Süper süperrr11 Nisan 2022
sahur 04.00
soğanlı omlet
1 dilim ekşimaya ekmekten peynirli tost
2 dilim avokado+ söğüş salata
1 muz arası tarçın ve şekersiz fıstık ezmesi
iftar 19.50
1 küçük içli köfte
tavuk but
5 yk pilav (basmati pirinç)
yeşil salata
ara 21.00
1 küçük portakal tarçınlı
1 avuç çekirdek
1 lt den fazla suZipzip- Cordelia @She-Raa
Eki Görüntüle 3045932
Bu sene arkada açık olsun ben telefona bakayim güzel oluyor :)Ben hic izlemedim bu yil
Cnm ben sabitim geç bildirdim kusura bakma@gewezebidik @sandriyon @busra ytezNefesimmmsin @Suskunkardelen @Ytmz kilo bildirimlerinizi bekliyoruz.
Tartilmiyorum canım aralıklı oruç gibi besleniyorum düzenli spor yapıyorum öyle devamIyi yapmissin canim
Gel her zaman bekleriz
Kilo durumun nasıl verebildin mi
Oo zaman fazla kilon yoktur canimTartilmiyorum canım aralıklı oruç gibi besleniyorum düzenli spor yapıyorum öyle devam
Özellikle spor yapmazdım. Ama eskisi gibi yemiyorum dikkat ediyorum. Iftarla sahur arasi sadece sivi aliyorum. Sahurda da normalde yemek yerdim (etli sebzeli bulgur pilavim eksik olmazdi). Bu sene kahvalti yapiyorum 1-2 dilim ekmekleYediklerini bilmiyoruz ama bence de guzel gidiyorsun
Adim atman ise yariyor olabilir
Daha once ramazanda adim atarmiydin
Supersin maşallah canimÖzellikle spor yapmazdım. Ama eskisi gibi yemiyorum dikkat ediyorum. Iftarla sahur arasi sadece sivi aliyorum. Sahurda da normalde yemek yerdim (etli sebzeli bulgur pilavim eksik olmazdi). Bu sene kahvalti yapiyorum 1-2 dilim ekmekle
Bir ara 55 56 arasıydim burdan mezun olurken 50 falandim heralde sonra 52 ye indim ondan sonra hiç tartilmadim dahaOo zaman fazla kilon yoktur canim
Ohhh gözüm gönlüm açıldı ekmekleri görünceBugun ki menüm
Sabah 1 adet haslanmış yumurta
1 kase yoğurt
7 adet zeytin
Biraz domates
4,5 dilim ekmek
Akşam
1 kase nohut sulusu
Yarım tabak p. Pilavı
Biraz salata
3 bardak çay
1 kupa incir suyu (Yazın kuruttugum incirleri kaynatıp blenderdan geçirdim 1 hafta detoks yapacam sabah akşam 1 bardak hem bağırsakları çalışır hem araya gitmemiş olurlar)
İns canimAy ne güzel kilolar rabbim nasip etsin
Rahat gecirirsin insallahŞey ben hala başlayamadım
Yine ben yine ekmek şaşırdık mı aslaOhhh gözüm gönlüm açıldı ekmekleri görünce
Nefesimm biliyorum bilmem mi ohh helal olsun sana süt olsun o ekmekler ye kuzumYine ben yine ekmek şaşırdık mı aslabu arda EMZIRIYORUM bennnnnnn
Site donuyor. Çok güzel bildirimler var. -0.9 bile gördüm maşallah.erenmothers senin bildirimi bulamadım. Ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?