- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
dedi ve çarşamba güünü 20 bin attı hey heyyyyy17.548 adım daha adım atmam
Offff ben bilmiyordum bunlarıİnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir
Hayırlı geceler ikizimHayırlı geceler arkadaşlar.
Çok iyi bir gün olsun
Cordelia kaptanım ben adım konusunda sizlerle aşık atamam ancak 10 bin oldu baksana sizlere maşallah
Çok da hanımdı üzüldüm yazıkGizem mi gitti. Çok güzel kız ya.tüh.
iyi geceler cnm ay kalıyor musun yoksaHayırlı geceler arkadaşlar.
Çok iyi bir gün olsun
Canım adımlarını toplu olarak at listeye ekleyeceğim seni17.548 adım daha adım atmam
.Bu saatte yarım ekmek sandviç yapıp yedim sarı takım çok tehlikeli arkadaşlar
Ah keşkeeeiyi geceler cnm ay kalıyor musun yoksa
GüzeldiGuzsl miydi ahaha, ay uzun zaman sonra aç yatiyorum. Aç yatmak ne güzelmiş ,ozlemisim
.
Ohhh gözüm doydu afiyet olsun canımın içi12 Nisan
sahur
1 dilim peynirli su böreği,2 haşl yum dom saltlk krmz biber siyah çay
2 dilim kızarmış kepekli ekmek, 40 gr tahin helvası,çilek , yanında toz lif,protein tozu,süt ,kahve karışımı
1 parmesanlı burgu grissini
iftar
hindi fileto konserve , baharatlı yoğurt, küçük kase mercimek çorbası, 1 dilim peynirli börek,zeytinyağlı sebze fırın
6 jöle şeker,4 minik kurabiye,karışık kuruyemiş 1 avuç kadar,4 parça çoklıt,küçük gofret,3 hurmalı top
sade toz kahve, 1/2 karameli donut, 1 elma,1 küçük top sade dondurma, 2 kaşık lor peyniri
3 patatesli ev yapımı poğaça
2 lt su 11.173 adım 450 kcal , 2 mil leslie
Zipzip- cnm
İnşallah canım çok sağolNe kadar zorlu süreçler yasamissin kaybin için çok üzüldüm
Allah büyük inşallah güzel haberlerini alacagiz birlikte
İyi geceler kaptanımSahura kadar biraz uyusam iyi olacak
Sahurda gelirim
Şimdilik iyi geceler
Amin canım zor değil çok zor ama elden gelen bir şey yokYa canım benimhakkında her hayırlısı olsun zor süreçler
Çok sağol canım Allah razı olsunSenin için dua edeceğim kuzum.Başın sagolsun.
Doğrudur canım herşey beyinde bitiyorda işte....Canım benim nasibinde vardır inşallahrahimle beyin ters orantılı diye okumuştum.İnan çok etkiliyor.İlk hamile kalmaya çalıştığımda 12 ay falan olmadı, en son Dr annenizin hamile kalma zamaniyla paralellik gösterir deyince "oo o zaman 2 yıldan sonra hamile kalacağım" demiştim ve bt takip etmeye basladim.O ay hamile kaldım Oğlum 8 yaşında şimdi.Bunu beyinde bitirmek çok çok çok zor ama inan çok etkiliyor.
Amin canım nerden bileceksin çok sağolOffff ben bilmiyordum bunlarıçok şey atlatmışsın çok üzüldüm bitanem... Allah'ım sana en kısa zamanda nasip etsin çok dua edicem senin için
İyi geceler canım.Hayırlı geceler arkadaşlar.
Çok iyi bir gün olsun
Seni seviyorum tatlı Saracımİnşallah canım çok sağol
İyi geceler kaptanım
Amin canım zor değil çok zor ama elden gelen bir şey yok
Çok sağol canım Allah razı olsun
Doğrudur canım herşey beyinde bitiyorda işte....
Amin canım nerden bileceksin çok sağol
Sizde harikasınız canım maşallahınız varHarikasın canım. Biz abartıyoruz bakma sen bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?