İnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verirİnşallah vardır hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun.
Sen yokken 165.000 i yazabilriimTelefon azcik şarjda dursun gelirim az sonra
Hoşbulduk kuzumHayırlı geceler canım hoşgeldin
Ne kadar zorlu süreçler yasamissin kaybin için çok üzüldümİnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir
Adım sayılarin çok iyi canım
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler canlarımçok yoğun bir gün geçirdim çarşıda işlerim vardı onları hallettim sonra iftardi çaydı bulaşıkti anca fırsat buldum
Ya canım benimİnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir
Senin için dua edeceğim kuzum.İnşallah canım nasıl istiyorum bir bilsen 12 defa tüp bebek tedavisi gördüm bitkisel tedavi gördüm doğal yoldan gebe kaldım tedavilerle gebe kaldım düşükler kürtajlar ve en acısıda evladımı doğurdum ama kucağıma bile alamadan kaybettim maddi manevi çok yıprandım ama bir gün bile umudumu kaybetmedim Allaha isyan etmedim Allah büyük elbet benide görür hayırlı sağlıklı bir evlat verir
Canım benim nasibinde vardır inşallahBen evde test yaptım negatif çıktı canım
GeldimSen yokken 165.000 i yazabilriim
İyi geceler canım benimSahura kadar biraz uyusam iyi olacak
Sahurda gelirim
Şimdilik iyi geceler
İyi diyelim iyi olalım canım benim sen nasılsınHoşbulduk kuzumkeyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?