O karışım ne işe yariyor canımyürüdükçe insan alışıyor gerçekten cnm ama yaklaşık 10 bin oluyor daha fazlasını zor atıyorum
o zaman karışım yapmanı öneririm cnm kiraz sapı,çilek, ,taze nane vsiçmek zorunda değilsin tabi ama istersen, rezene de işe yarıyormuş
Cesitli ağrılar çektim, böyle bisey yaşamadım, hayrolsunKızlar son haftalarda gece yatağa yattığımda bacaklarıma bir haller oluyor. Birden kendi kendine hareket ediyor.. nasıl tarif etsem bilmiyorum resmen yatay şekilde zıplıyor.. böyle bir şey yaşayan var mı
Hayrolsun canımCesitli ağrılar çektim, böyle bisey yaşamadım, hayrolsun
Iyi geceler canım, bugün gecikmişsinBende yatayım kızlar iyi geceler hepinize yarın güzel bir güne uyanalım inşallah
Evet seni, mesajın altına yazdım zannediyorum, oysaki geçmişten geliyormuşum.Beni mi Eliften 500 adım fazla sadece.
cnm saracımın da dediği gibi mg eks olabilir kalsiyum da olabilir, dereotlu ya da maydanozlu yoğurt ekleyebilirsin bir de kuru meyve,kuru baklagilSadece bacaklarım canım
Ben bugün markete gittim, aldıklarımı eve bırakıp tekrar gittim, anca 6 bin etti, gerisini evde tamamladımyürüdükçe insan alışıyor gerçekten cnm ama yaklaşık 10 bin oluyor daha fazlasını zor atıyorum
o zaman karışım yapmanı öneririm cnm kiraz sapı,çilek, ,taze nane vsiçmek zorunda değilsin tabi ama istersen, rezene de işe yarıyormuş
Son 2 dakikaYürümeyiiiiinben yürümüyorum
Bacaklarım ağrıyorHanımlar nasılsınız bakem
Magnezyum hapı içsemcnm saracımın da dediği gibi mg eks olabilir kalsiyum da olabilir, dereotlu ya da maydanozlu yoğurt ekleyebilirsin bir de kuru meyve,kuru baklagil
InşallahHaftaya tatil bitsin çocuklar okula gitsin hepinizi yenicem
Uykuluuuu ama uyuyamıyorumHanımlar nasılsınız bakem
Maşallah canım sen atlatırsınBacaklarım ağrıyor
Midem şiş, çok yedim
Onun dışında elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?