- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Uzun olmuş deyilmiHayırlı iftarlar sağol
Tebrikler
Bu mesajı geniş zamanda iyice okucam
Sayılıyor canım.oncelikle sporlarimi ekleyeyim hala sayiliyorsa ya da etkisi varsa
pazar 5010
pztsi 7214
sali 12.792
cars 8.78 adim
Cordelia Zipzip- @ugurbocuuu
ilk firsatta da eksik menulerimi yazicam
Burda oldugunda soyle tekrar profile koyarim canimBen de isterim
Süper vermissinheyecanlanmayın kızlar, yeni biri diil, ben
minerva1988 yarın tam 35nci günüm, (12 Mart'ta başladim)günü gününe saydım. 83 ile başladım ve şuan 78 im. 35 günde 5 kilo verdim. Tam 5 haftada 5 kilo. Hafta başına düşen kilo 1 kg oldu.
Ödemdir o kayıslıl çay yap içIkindi vakti 71,900 çıktım
+200 gr
Iftara camiye gideceğim, peygamberimizin sakalı şerifi gelecek
Abdest tazelerken birdaha tartılırım
Yinede bence kilo vermişimdir, hâlâ yüzüm gözüm şiş
Masallah masallah:))
Afiyet olsun canim14 Nisan
Sabah 11.30
2 yumurtadan menemen
1.5 dilim ekmek
Peynir zeytin
Cevizs
Saat 15.00
1 portakal
Saat 18.00
Mantar patates kremali bisiler aşırı yedim sayamadim gözün dönmüştü:))
Zipzip- Cordelia @Aomine Daiki
Guzel eksi tebrik ederim canim
Benim kilo verme surecim 2016 da başladı aslinda 75 kiloyu gordukten sonra zayıflamaya karar verdimKizlar sürece ne zaman kaç kilo ile başladınız nasıl gidiyor ? Yeni dahil oldum merak ediyorum :))
Görebilirsin canim daha 3,5 ay varaa evet kurban hedefi cok guze lgozuktu suan gozume, ben de bari bir sonraki hedegi kurban a koyayim :) Ramazan a 60 i gorur muyum diyordum ama tabi yavasladi kilo vermem, ramazan bayramina 65i gorururum eger gorebilirsem. Kurbana 56 yi gorur muyum ki acaba bak bi heyecan sardi suan :)
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Fazla yurumek odem yapti sanırım bu haftaIkindi vakti 71,900 çıktım
+200 gr
Iftara camiye gideceğim, peygamberimizin sakalı şerifi gelecek
Abdest tazelerken birdaha tartılırım
Yinede bence kilo vermişimdir, hâlâ yüzüm gözüm şiş
heyecanlanmayın kızlar, yeni biri diil, ben
minerva1988 yarın tam 35nci günüm, (12 Mart'ta başladim)günü gününe saydım. 83 ile başladım ve şuan 78 im. 35 günde 5 kilo verdim. Tam 5 haftada 5 kilo. Hafta başına düşen kilo 1 kg oldu.
Afiyet olsun canimBaşlangıç ayarladım kendime, öyle bir açım ki, kabak var Allah'tan yemekte. Pirinç pilavini 2 kaşıktan fazla yiyemem. Sırf cuma diye. Orucsuzum yine de doğru dürüst bir şey yemedim diyebilirim
Dün gece hep kabuslar gördüm çok delik deşik uyudum gözlerim acıyor. Gorumcemdeyiz herkes gözlerin kıpkırmızı diyor. İnşallah bu gece deliksiz uyuyabilirim
Amin canımÖdemdir o kayıslıl çay yap iç
Yarın yine tartıl
Allah kabul etsin inşallah
Sanırım öyle oldu canımAfiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canimMasterfite ekliyorum
Benim kilo verme surecim 2016 da başladı aslinda 75 kiloyu gordukten sonra zayıflamaya karar verdim
Son 2-3 yildirda 55-58 arasinda koruyorum
Ama son 1 ayda 4 kilo aldim onu verdim
simdi biraz daha kilo vermeyi düşünüyorum
Görebilirsin canim daha 3,5 ay var
Takimlara girecek misin yoksa free takima mi alalim canim
Fazla yurumek odem yapti sanırım bu hafta
Afiyet olsun canim
Bu benim 10bininci mesajım olmuşDün gece hep kabuslar gördüm çok delik deşik uyudum gözlerim acıyor. Gorumcemdeyiz herkes gözlerin kıpkırmızı diyor. İnşallah bu gece deliksiz uyuyabilirim
8.801 mesaji bizim sayfada yazmissinBu benim 10bininci mesajım olmuş
Canim ben Ocak gibi diyete baslasam falan dedim ama tam olarak Subatta basladim. Ama ocak ayinda da cok hafif dikkat etmeye ve spor yapmaya basladim. 1 subatta da diyetisyen ile basladim.Kizlar sürece ne zaman kaç kilo ile başladınız nasıl gidiyor ? Yeni dahil oldum merak ediyorum :))
masallah canim cok guzel gitmisheyecanlanmayın kızlar, yeni biri diil, ben
Hey yarabbim xs elbise mi bize de nasip eder inşallahAfiyet olsun canim
Sali ve carsamba mi menulerin persembe yazmışsın
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Ekledim canim
Yaa uzun zamandir kot almıyorum canim evdekilerde 55-62 aralığında oluyorlar bana
30 beden diye biliyorum
Yazin aldigim elbiler xs
Düğün elbisemi hatirliyorsan 38 bedendi
Ekledim masterfite
13.071
Şimdi çözdük olayı ben yüksel bel skinny alıyorum ki basenim var belim o kadar yoktur ondan beden ölçüsü düşük oluyor demek kiMasallah tu tu tuu, gorursun canim dahasini da gorursun hic merak etme :)
olsun cnaim benim bak 6 lar gelmis, sen kafana takma devami gelir o eksilerin :)
ya bedenler artik hic bir sey ifade etmiyor. Ayni magazanin bile modeline gore farkli bedeni oluyor. Ben birazdan alttaki mesajlarda dogru beden bilgisini nasil bulabilirsiniz anlatacagim :)
eksin coooook guzelll
bu pantalon 42 beden olabilir ama bu senin 42 beden oldugunu gostermez ahahah cunku kahrolsun bazi olcu birimleri :)
yaa ben esimi de diyete baslatim sonunda, bakalim beraber verecegiz insallah 139 la basladi boyu 188 bakalim diyet bittiginde nasil olacagiz :)
Simdi bu pantalon bedenleri konusuna bir aciklik getirelim :)
Kumas pantalon yani 38, 40, 42 diye soyledigimiz bedenler aslinda basen bolgemizin inch hesabi ile olculmus halidir. Mezuralarin 2 yuzu olur genelde onun 1 yuzu cm olarak olcer diger yuzu inch olarak. eger evde oyle bir mezuraniz var ise hemen baseninizi olcerek bulabilirsiniz. yoksada cm olarak buldugunzu degeri 2,54 e bolerek gercek bedeninizi bulabilirsiniz.
Kot pantalonlarinda ise bu olce basene gore degil bel olcumuze goredir (en ince olan kisindan olculecek). Yani belimizin inch hesabi degeri neyse odur.
yani ornek verirsek baseniniz 96cm ise bu yaklasik 38 inchtir yani 38 bedensinizdir (kumas pantalon).
Beliniz 76 cm ise bu yaklasik 30 inchtir ve kot pantalonda 30 beden giyersiniz.
Fakat gunumuzde her kalip farkli cikartildigi icin maalesefki artik ayni markanin farkli modellerinde bile birinde 38 ken otekisinde 40-42 giyebiliyorsunuz.
Umarim hepimize guzel bir bilgilendirme olmustur :) Kac beden kuculdugunuzu de bu olculeri takip ederek bulabilirsiniz :)
Aha senin kahveyi görmesem aklımda değildi kahve içime bir sevinç geldi14 Nisan 2022
sahur 04.00
sucuklu peynirli omlet
1 tk bal kaymak
10 çiğ badem
3/4 simit
domates salatalık
iftar 19.50
nohutlu köfte (köfte nohuttan fazlaydı)
pilav
salatalık-lahana turşusu
fındıklı çikolata
şimdi filtre kahve içiyorum
1 lt suZipzip- Cordelia She-Raa
Eki Görüntüle 3048180
gel sana da yapayım karşılıklı içerizAha senin kahveyi görmesem aklımda değildi kahve içime bir sevinç geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?