Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

6 kgyu bayrama kadar ver bence çok almamişsin
ahahaha sen beni guldurdun Allah da seni guldursun Migim, seni kus gibi hafif eylesin :)
Kurban bayrami belki canim zaten 3 kilo verdim zor olur 6 kilo

Sende kurban bayramina kadar verirsin
aa evet kurban hedefi cok guze lgozuktu suan gozume, ben de bari bir sonraki hedegi kurban a koyayim :) Ramazan a 60 i gorur muyum diyordum ama tabi yavasladi kilo vermem, ramazan bayramina 65i gorururum eger gorebilirsem. Kurbana 56 yi gorur muyum ki acaba bak bi heyecan sardi suan :)
Saol canım 6 lari zor yakaladim tuttum nu birakmam
birakma tut birakma :) yaa bende senelerdir 6 lari gorememistim 65 e cok az kaldi suan. yavas gidiyor artik ama gidiyor bin sukur
Nazar ve cevrendekileri dusunmezsen verirsin
ahh o nazar edenler, nasil cabaliyoruz bir gorselerr
Valla kaç oldun diye soruyolar bende 75 diyom aman demiyim
yaa bu da cok uzucu degil mi yaa, gunaha sokuyorlar insanlari durduk yere, neden bu insanlar yuzunden yalan soylemek zorunda kaliyoruz ki, kotu kalpli insanlar

Anladım canım,ben HanimKelesimiGetir ile seni benzetiyorum bazen karıştırır gibi ama bilmişim
İçeriğini bilmiyorum hani araştırsam da yorum yapamam tabiki
İnşaallah Sana faydası oluyordur sağlıkla Haziran ortasında izinde nasıl beslenicen peki?

afiyet olsun canim
ramazanda wc siz gayet iyi gitmis, wc sorunu gidince hizlica daha da cok gider. WC sorunu devam ederse sahurda ac karnina once 5 tane kuru erik ye yemegini de bi 5-10 dk sonra yemeye basla. Etki etmezse bence baska tariflerde var, bulup yazabilirim sana gerekirse :)
tebrik ederim canim, gayet guzel eksi, hele ki senin kilolarinda :)

Valla çok sağlıklı bisey
Adım adım karaciğer temizliği yaptırıyor.
1 sefer % 100 uyguladım
Temizlik bitiminde doktora gidip kan testleri yaptırdım.
Doktorun söylediği, için dışın tertemiz olmuş.
O gün troid ilacının dozunu düşürdü, yeniden sağlıksız beslenip kilo alsam da o doz birdaha çıkmadı.
Geçen yaz hacamat yaptırdığım tıp doktoru, yüzlerce insana hacamat yaptım, seninki kadar temiz kan görmedim dedi.

Izinim çok karışık olacak, önce izmire gideceğiz, bikaç gün bir tanıdıkta kalıp arabayla geze geze, konaklaya konaklaya memlekete gideceğiz.
Yemek saatleri de, çeşitleri de bana uymayabilir.
Ben başkasının evinde de, sokakta da su içemiyorum, malum heryerde wc bulamayabilirim, hadi buldum, temiz olmayabilir diye balon gibi gezerim.

Memlekette kendi evime de gitsem evde oturmaya gitmiyorum, kahvaltı yapıp dışarı çıkıyoruz, kâh çarşı kah ev ziyaretleri.
Anca yatmaya eve geliyoruz ve yatana kadar biraz olsun su içelim diye 1 saat kadar oturuyoruz.
Yemek davetleri çok oluyor, yemeden olmuyor, insanlar bizim için hazırlık yapıyor.
O kadar söylüyorum abartmayın diye, dinleyen yok.

Öyle işte.
Muhtemelen izinde kilo alıp dönerim.
Birde ben tr deki cikoları çok seviyorum.
Ne kadar dirensem de alırım kesin

Teşekkür ederiz canım.

Şu an kaçsin ? Haftaya inşallah olursun
Ikindi vakti 71,900 çıktım
+200 gr

Iftara camiye gideceğim, peygamberimizin sakalı şerifi gelecek
Abdest tazelerken birdaha tartılırım

Yinede bence kilo vermişimdir, hâlâ yüzüm gözüm şiş

heyecanlanmayın kızlar, yeni biri diil, ben
minerva1988 yarın tam 35nci günüm, (12 Mart'ta başladim)günü gününe saydım. 83 ile başladım ve şuan 78 im. 35 günde 5 kilo verdim. Tam 5 haftada 5 kilo. Hafta başına düşen kilo 1 kg oldu.

aslında ramazanda bugüne kadar gayet iyiydi wc. hatta hergün düzenliydi ben bile şaşırdım. sanırım karbo yediğimdendi. ama iki gündür yok. kuru erik, kuru incir fala yiyeyim olmazsa.

Son 17 dakika kaldi kizlar telefona bakamiyorum

Iftardan sonra mesajlara bakacağım

Hayirli iftarlar
Hayırlı iftarlar sağol
Tebrikler
Bu mesajı geniş zamanda iyice okucam

aslında ramazanda bugüne kadar gayet iyiydi wc. hatta hergün düzenliydi ben bile şaşırdım. sanırım karbo yediğimdendi. ama iki gündür yok. kuru erik, kuru incir fala yiyeyim olmazsa.
İncir bana iyi geldi bak, 2-3 gündür yiyorum sanırım. Tuvalete diil de vücuduma iyi geldi bence. Sana da iyi gelicek inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…