ahahaha sen beni guldurdun Allah da seni guldursun Migim, seni kus gibi hafif eylesin :)6 kgyu bayrama kadar ver benceçok almamişsin
aa evet kurban hedefi cok guze lgozuktu suan gozume, ben de bari bir sonraki hedegi kurban a koyayim :) Ramazan a 60 i gorur muyum diyordum ama tabi yavasladi kilo vermem, ramazan bayramina 65i gorururum eger gorebilirsem. Kurbana 56 yi gorur muyum ki acaba bak bi heyecan sardi suan :)Kurban bayrami belki canim zaten 3 kilo verdim zor olur 6 kilo
Sende kurban bayramina kadar verirsin
birakma tut birakma :) yaa bende senelerdir 6 lari gorememistim 65 e cok az kaldi suan. yavas gidiyor artik ama gidiyor bin sukurSaol canım 6 lari zor yakaladim tuttum nu birakmam
ahh o nazar edenler, nasil cabaliyoruz bir gorselerrNazar ve cevrendekileri dusunmezsen verirsin
yaa bu da cok uzucu degil mi yaa, gunaha sokuyorlar insanlari durduk yere, neden bu insanlar yuzunden yalan soylemek zorunda kaliyoruz ki, kotu kalpli insanlarValla kaç oldun diye soruyolar bende 75 diyomaman demiyim
Anladım canım,benBendim kuzum.
Ramazanda yapamadım, bozdum
Bayramdan sonra 3. Seviye ile devam ederim inşallah, zaten bu sefer de karaciğer temizliğine kadar gidemeyeceğim.
Haziran ortasına kadar ne giderse kâr.
Haziran ortası izine gideceğim
Şu an o kiloda olmayı ne kadar isterdimEki Görüntüle 3048107
Geçen hafta : 70,2
Bugün 69,9puuuuuu migi puuuuuu
-300
Zipzip- Cordelia @busra ytez @erenmothers
Masterfite varim
afiyet olsun canim14 Nisan
Sabah 11.30
2 yumurtadan menemen
1.5 dilim ekmek
Peynir zeytin
Cevizs
Saat 15.00
1 portakal
Saat 18.00
Mantar patates kremali bisiler aşırı yedim sayamadim gözün dönmüştü:))
Zipzip- Cordelia @Aomine Daiki
ramazanda wc siz gayet iyi gitmis, wc sorunu gidince hizlica daha da cok gider. WC sorunu devam ederse sahurda ac karnina once 5 tane kuru erik ye yemegini de bi 5-10 dk sonra yemeye basla. Etki etmezse bence baska tariflerde var, bulup yazabilirim sana gerekirse :)
tebrik ederim canim, gayet guzel eksi, hele ki senin kilolarinda :)
YaniBir deri bir kemik vkı sı
Şu an kaçsin ? Haftaya inşallah olursunŞu an o kiloda olmayı ne kadar isterdim
Valla çok sağlıklı biseyAnladım canım,benHanimKelesimiGetir ile seni benzetiyorum bazen karıştırır gibi ama bilmişim
İçeriğini bilmiyorum hani araştırsam da yorum yapamam tabiki
İnşaallah Sana faydası oluyordur sağlıklaHaziran ortasında izinde nasıl beslenicen peki?
Teşekkür ederiz canım.Masallah tu tu tuu, gorursun canim dahasini da gorursun hic merak etme :)
olsun cnaim benim bak 6 lar gelmis, sen kafana takma devami gelir o eksilerin :)
ya bedenler artik hic bir sey ifade etmiyor. Ayni magazanin bile modeline gore farkli bedeni oluyor. Ben birazdan alttaki mesajlarda dogru beden bilgisini nasil bulabilirsiniz anlatacagim :)
eksin coooook guzelll
bu pantalon 42 beden olabilir ama bu senin 42 beden oldugunu gostermez ahahah cunku kahrolsun bazi olcu birimleri :)
yaa ben esimi de diyete baslatim sonunda, bakalim beraber verecegiz insallah 139 la basladi boyu 188 bakalim diyet bittiginde nasil olacagiz :)
Simdi bu pantalon bedenleri konusuna bir aciklik getirelim :)
Kumas pantalon yani 38, 40, 42 diye soyledigimiz bedenler aslinda basen bolgemizin inch hesabi ile olculmus halidir. Mezuralarin 2 yuzu olur genelde onun 1 yuzu cm olarak olcer diger yuzu inch olarak. eger evde oyle bir mezuraniz var ise hemen baseninizi olcerek bulabilirsiniz. yoksada cm olarak buldugunzu degeri 2,54 e bolerek gercek bedeninizi bulabilirsiniz.
Kot pantalonlarinda ise bu olce basene gore degil bel olcumuze goredir (en ince olan kisindan olculecek). Yani belimizin inch hesabi degeri neyse odur.
yani ornek verirsek baseniniz 96cm ise bu yaklasik 38 inchtir yani 38 bedensinizdir (kumas pantalon).
Beliniz 76 cm ise bu yaklasik 30 inchtir ve kot pantalonda 30 beden giyersiniz.
Fakat gunumuzde her kalip farkli cikartildigi icin maalesefki artik ayni markanin farkli modellerinde bile birinde 38 ken otekisinde 40-42 giyebiliyorsunuz.
Umarim hepimize guzel bir bilgilendirme olmustur :) Kac beden kuculdugunuzu de bu olculeri takip ederek bulabilirsiniz :)
Ikindi vakti 71,900 çıktımŞu an kaçsin ? Haftaya inşallah olursun
heyecanlanmayın kızlar, yeni biri diil, benADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:82 yi de geçiyorum.tartilacagim birazdan
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 5 kg vermek
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bilmiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ genc görünmek ve sağlık için.
Çok zor geliyor ya,çok da iddialı diilim beni de aranıza alır mısınız
aslında ramazanda bugüne kadar gayet iyiydi wc. hatta hergün düzenliydi ben bile şaşırdım. sanırım karbo yediğimdendi. ama iki gündür yok. kuru erik, kuru incir fala yiyeyim olmazsa.
ramazanda wc siz gayet iyi gitmis, wc sorunu gidince hizlica daha da cok gider. WC sorunu devam ederse sahurda ac karnina once 5 tane kuru erik ye yemegini de bi 5-10 dk sonra yemeye basla. Etki etmezse bence baska tariflerde var, bulup yazabilirim sana gerekirse :)
Al çektimİnşaallah
Afiyet olsun
Estağfirullah, sağlık olsun,her Zaman bekleriz, kolay gelsin
Sen çek
Ben de isterim
Hayırlı iftarlar sağolSon 17 dakika kaldi kizlar telefona bakamiyorum
Iftardan sonra mesajlara bakacağım
Hayirli iftarlar
Tebrikler
Bu mesajı geniş zamanda iyice okucamValla çok sağlıklı bisey
Adım adım karaciğer temizliği yaptırıyor.
1 sefer % 100 uyguladım
Temizlik bitiminde doktora gidip kan testleri yaptırdım.
Doktorun söylediği, için dışın tertemiz olmuş.
O gün troid ilacının dozunu düşürdü, yeniden sağlıksız beslenip kilo alsam da o doz birdaha çıkmadı.
Geçen yaz hacamat yaptırdığım tıp doktoru, yüzlerce insana hacamat yaptım, seninki kadar temiz kan görmedim dedi.
Izinim çok karışık olacak, önce izmire gideceğiz, bikaç gün bir tanıdıkta kalıp arabayla geze geze, konaklaya konaklaya memlekete gideceğiz.
Yemek saatleri de, çeşitleri de bana uymayabilir.
Ben başkasının evinde de, sokakta da su içemiyorum, malum heryerde wc bulamayabilirim, hadi buldum, temiz olmayabilir diye balon gibi gezerim.
Memlekette kendi evime de gitsem evde oturmaya gitmiyorum, kahvaltı yapıp dışarı çıkıyoruz, kâh çarşı kah ev ziyaretleri.
Anca yatmaya eve geliyoruz ve yatana kadar biraz olsun su içelim diye 1 saat kadar oturuyoruz.
Yemek davetleri çok oluyor, yemeden olmuyor, insanlar bizim için hazırlık yapıyor.
O kadar söylüyorum abartmayın diye, dinleyen yok.
Öyle işte.
Muhtemelen izinde kilo alıp dönerim.
Birde ben tr deki cikoları çok seviyorum.
Ne kadar dirensem de alırım kesin
İncir bana iyi geldi bak, 2-3 gündür yiyorum sanırım. Tuvalete diil de vücuduma iyi geldi bence. Sana da iyi gelicek inşaallahaslında ramazanda bugüne kadar gayet iyiydi wc. hatta hergün düzenliydi ben bile şaşırdım. sanırım karbo yediğimdendi. ama iki gündür yok. kuru erik, kuru incir fala yiyeyim olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?