Yaparsin sen2 haftada 6 kilo cok iddiali değil mi
Kurban bayrami belki canim zaten 3 kilo verdim zor olur 6 kiloYaparsin senben 68 ile kapatirim herade geri 8 kg hayal
Masallah tu tu tuu, gorursun canim dahasini da gorursun hic merak etme :)46 bedene elveda o zaman canım süpersin maşallah
Burası beni çok gaza getirdi canım 2 sene once 95,20 kg dim 1 sene kendi çabamla 84 kadar indim sonra işte buraya gelene kadar 79 oldum ama hedefim hep 75 ti 75 olsam yeter derdim sonra buraya gelince baktım gayet ortam güzel gaza da geldim hedef 70 olsun dedim geçenlerde @fesang konuşurken bana hedefin ne demişti 65 olsun dedimher geçen gün hedef düşürüyorum bakalım canım inşallah 65 görebilirim
olsun cnaim benim bak 6 lar gelmis, sen kafana takma devami gelir o eksilerin :)Eki Görüntüle 3048107
Geçen hafta : 70,2
Bugün 69,9puuuuuu migi puuuuuu
-300
Zipzip- Cordelia @busra ytez @erenmothers
Masterfite varim
ya bedenler artik hic bir sey ifade etmiyor. Ayni magazanin bile modeline gore farkli bedeni oluyor. Ben birazdan alttaki mesajlarda dogru beden bilgisini nasil bulabilirsiniz anlatacagim :)Sorma canimzipzip sen kaç beden giyiyorsun bu kızların vki ler 25de nasıl 42 beden giyiyorlar ya boyları uzun olduğu için mi acaba ? . Bende mi terslik var ki geçen aldım 3 kot netten skinny 40 beden ama benim vki 30 a çıktı . Sen benim gibi yerden bitmesin seni merak ettim
eksin coooook guzelllKilo bildirimim
Geçen hafta 67.85
Bugün 66.55
Fark 1,3
Eki Görüntüle 3048110
Zipzip- @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol
Kaptanım masterfite devam etmek istiyorum
bu pantalon 42 beden olabilir ama bu senin 42 beden oldugunu gostermez ahahah cunku kahrolsun bazi olcu birimleri :)Valla 42
yaa ben esimi de diyete baslatim sonunda, bakalim beraber verecegiz insallah 139 la basladi boyu 188 bakalim diyet bittiginde nasil olacagiz :)Eşimin yanında görünmem ki o zamanadam kocaman ben nokta gibi olurum
Simdi bu pantalon bedenleri konusuna bir aciklik getirelim :)Afiyet olsun canim
Sali ve carsamba mi menulerin persembe yazmışsın
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Ekledim canim
Yaa uzun zamandir kot almıyorum canim evdekilerde 55-62 aralığında oluyorlar bana
30 beden diye biliyorum
Yazin aldigim elbiler xs
Düğün elbisemi hatirliyorsan 38 bedendi
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Ekledim masterfite
13.071
Guzel bilgilendirme teşekkür ederiz canimMasallah tu tu tuu, gorursun canim dahasini da gorursun hic merak etme :)
olsun cnaim benim bak 6 lar gelmis, sen kafana takma devami gelir o eksilerin :)
ya bedenler artik hic bir sey ifade etmiyor. Ayni magazanin bile modeline gore farkli bedeni oluyor. Ben birazdan alttaki mesajlarda dogru beden bilgisini nasil bulabilirsiniz anlatacagim :)
eksin coooook guzelll
bu pantalon 42 beden olabilir ama bu senin 42 beden oldugunu gostermez ahahah cunku kahrolsun bazi olcu birimleri :)
yaa ben esimi de diyete baslatim sonunda, bakalim beraber verecegiz insallah 139 la basladi boyu 188 bakalim diyet bittiginde nasil olacagiz :)
Simdi bu pantalon bedenleri konusuna bir aciklik getirelim :)
Kumas pantalon yani 38, 40, 42 diye soyledigimiz bedenler aslinda basen bolgemizin inch hesabi ile olculmus halidir. Mezuralarin 2 yuzu olur genelde onun 1 yuzu cm olarak olcer diger yuzu inch olarak. eger evde oyle bir mezuraniz var ise hemen baseninizi olcerek bulabilirsiniz. yoksada cm olarak buldugunzu degeri 2,54 e bolerek gercek bedeninizi bulabilirsiniz.
Kot pantalonlarinda ise bu olce basene gore degil bel olcumuze goredir (en ince olan kisindan olculecek). Yani belimizin inch hesabi degeri neyse odur.
yani ornek verirsek baseniniz 96cm ise bu yaklasik 38 inchtir yani 38 bedensinizdir (kumas pantalon).
Beliniz 76 cm ise bu yaklasik 30 inchtir ve kot pantalonda 30 beden giyersiniz.
Fakat gunumuzde her kalip farkli cikartildigi icin maalesefki artik ayni markanin farkli modellerinde bile birinde 38 ken otekisinde 40-42 giyebiliyorsunuz.
Umarim hepimize guzel bir bilgilendirme olmustur :) Kac beden kuculdugunuzu de bu olculeri takip ederek bulabilirsiniz :)
Bizlerburadayız ne zaman isterseniz buyrun bekleriz her zaman..İyi akşamlar,hepinizden özür dileyerek gruptan ayrılmak istiyorum.İş,bazı kurslarım falan derken doğru dürüst giremiyorum bile gruba.Sizlere saygısızlık etmemek adına gruptan ayrılıyorum.Herkese az kalorili,bol zayıflamalı öncelikle de sağlıklı günler diliyorum.
Verir miyim bilmiyom iddia edemiyorum artıkKurban bayrami belki canim zaten 3 kilo verdim zor olur 6 kilo
Sende kurban bayramina kadar verirsin
Saol canım 6 lari zor yakaladim tuttum nu birakmamMasallah tu tu tuu, gorursun canim dahasini da gorursun hic merak etme :)
olsun cnaim benim bak 6 lar gelmis, sen kafana takma devami gelir o eksilerin :)
ya bedenler artik hic bir sey ifade etmiyor. Ayni magazanin bile modeline gore farkli bedeni oluyor. Ben birazdan alttaki mesajlarda dogru beden bilgisini nasil bulabilirsiniz anlatacagim :)
eksin coooook guzelll
bu pantalon 42 beden olabilir ama bu senin 42 beden oldugunu gostermez ahahah cunku kahrolsun bazi olcu birimleri :)
yaa ben esimi de diyete baslatim sonunda, bakalim beraber verecegiz insallah 139 la basladi boyu 188 bakalim diyet bittiginde nasil olacagiz :)
Simdi bu pantalon bedenleri konusuna bir aciklik getirelim :)
Kumas pantalon yani 38, 40, 42 diye soyledigimiz bedenler aslinda basen bolgemizin inch hesabi ile olculmus halidir. Mezuralarin 2 yuzu olur genelde onun 1 yuzu cm olarak olcer diger yuzu inch olarak. eger evde oyle bir mezuraniz var ise hemen baseninizi olcerek bulabilirsiniz. yoksada cm olarak buldugunzu degeri 2,54 e bolerek gercek bedeninizi bulabilirsiniz.
Kot pantalonlarinda ise bu olce basene gore degil bel olcumuze goredir (en ince olan kisindan olculecek). Yani belimizin inch hesabi degeri neyse odur.
yani ornek verirsek baseniniz 96cm ise bu yaklasik 38 inchtir yani 38 bedensinizdir (kumas pantalon).
Beliniz 76 cm ise bu yaklasik 30 inchtir ve kot pantalonda 30 beden giyersiniz.
Fakat gunumuzde her kalip farkli cikartildigi icin maalesefki artik ayni markanin farkli modellerinde bile birinde 38 ken otekisinde 40-42 giyebiliyorsunuz.
Umarim hepimize guzel bir bilgilendirme olmustur :) Kac beden kuculdugunuzu de bu olculeri takip ederek bulabilirsiniz :)
Sen böyle gayet tatlısın
Çok aşırı yemek yedimyarın kaça kadar bildirim yapıyor , oruç tutmayanlar ?
Kuzum seni çok seviyoruz. Bozamizsın sen.
Gitmeeee alıştık biz sana.
Herkese Merhabalar. Hemen menülerimi yazayim
Salı
Sahur
Mantarlı omlet, 1 dilim TB ekmeği, 2 dilim peynir,3 zeytin, 1 ceviz
İftar
1 kepçe ezogelin çorbası
1 tabak kabak yemeği
Yarim krep
3 YK mantı
1,5 lt su
Eki Görüntüle 3048095
Perşembe menüsü
Sahur
2 dilim TB ekmeği, 2 dilim peynir, 7 zeytin
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
4 YK etli yeşil fasulye, 1 kabak mücver, 2 karnabahar mücver, 2 YK yoğurt
2 lt su
Eki Görüntüle 3048097
Zipzip- Cordelia @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol
Sağlık olsunSelam kızlar. Bugün kızçemi okula gitmeye ikna edemedim, benimle işe gelmek için tutturdu, ve 1 sefere mahsus olmak koşuluyla kabul ettim. Ettim etmesine de, bu günden hiçbişey anlamadım. Ne oturabildim ne de çalışabildim. Sabah planlama yapamadım, perşembe gününde çok kötü bir beslenme oldu maalesef
Yarın tartilsaydin ya biraZ daha giderdiEki Görüntüle 3048107
Geçen hafta : 70,2
Bugün 69,9puuuuuu migi puuuuuu
-300
Zipzip- Cordelia @busra ytez @erenmothers
Masterfite varim
SüperKilo bildirimim
Geçen hafta 67.85
Bugün 66.55
Fark 1,3
Eki Görüntüle 3048110
Zipzip- @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol
Kaptanım masterfite devam etmek istiyorum
Nazar ve cevrendekileri dusunmezsen verirsinVerir miyim bilmiyom iddia edemiyorum artıkhiç planladigim gibi gitmiyor 65 e de raziyim
Valla kaç oldun diye soruyolar bende 75 diyomNazar ve cevrendekileri dusunmezsen verirsin
Gecmedi ama yoğunlaşmadi da kaptanım sağ olasınS Suskunkardelen bulantı ne durumda canım?
Bendim kuzum.Eminim ya daha doğrusu yitik diildir ama bı tarz demiştin ya yaşam şekli. Hep az yiyordun. Migi diildi valla acayip eminim migi den.gezegen olabilir mi acaba.gecmis olsun.
Iyi akşamlar ablacimSaat 7 olmuş ben kaçtım hanımalr iyi akşamlar hepinize
İnşaallahDarısı bana
Afiyet olsunSimdii bir onemi var mi artik paylasmamin bilmiyorum ama yine de paylasayim burada dursun gecmis menulerim:
Pazar
12:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 Kase yesillik, domates salatalik sekersiz cay 1 kayisi 1 dilim tt ekmek
14:30 1 kahve
15:30 2 dilim peynir 1 kuru incir 10 badem
21:00 5 parca et sis 2 yk doner i kase salata
su 2.5 lt
pztsi
11:00 1 kahve
12:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 kase yesillik doamtes salatalik sekersiz cay
15:30 1 elma 1 kase yogurt
19:00 1 parca izgara parmak sucuk yaninda 1 dilim tt ekmek salata, 1 kase buharda pismis yagsiz baharatli sebze (brokoli, havuc, karnibahar), 1 kase yagsiz tuzsuz salata, 3-4 yk buharda pismis brokoli salatasi
20:00 1 kare bitter
arada bitki cayi, sekersiz cay
su 2,5 lt
Sali
10:00 1 kahve
12:30 1 carpacio sandvic ( tt ekmege)
14:30 1 kahve 1 hurma
16:30 1 kase yogurt elma
20:30 1 Italyan ince hamur pizzadan 1 dilim eksik yedim tavuklu ve sebzeliydi (ofis gununun aksamina gec geldik eve, pisirmelik yemek hazirlamistim ama esimde gec geldigi icin firina koyamamis daha cok gecikmemek icin disaridan soyledik)
arada bitki cayi, sekersiz cay, kare bitter
su 3lt
Carsamba
10:00 1 kahve
13:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 kase yesillik domates salatalik sekersiz cay 1 dilim tt ekmek
arada sekersiz cay
arada 1 kuru kayisi
17:00 1 kase yogurt elma
19:00 3 yk etli yemek yaninda 1 yk yogurt ve 3yk haslanmis kirmizi pancar 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata
2,5 lt su
arada bitki cayi, 1 kare bitter
Estağfirullah, sağlık olsun,her Zaman bekleriz, kolay gelsinİyi akşamlar,hepinizden özür dileyerek gruptan ayrılmak istiyorum.İş,bazı kurslarım falan derken doğru dürüst giremiyorum bile gruba.Sizlere saygısızlık etmemek adına gruptan ayrılıyorum.Herkese az kalorili,bol zayıflamalı öncelikle de sağlıklı günler diliyorum.
Sen çekSaçından çek bir yere kaçamasın @B O Z A
Ben de isterimFotoğraf koydum profile 55-56 ,kiloydum
Resim tam belli olmuyor kaldirdim
Seni görünce akıl tutulması yaşamıştır, aklı başından gitmiştirBiliyorumda zor beğenen biri,beni nasıl beğendim diyom boş bir anıma gelmiştir diyorr paşam
Maşallah seninde epey olmuş,kutlama olsun bize demi,yok valla uğraşmam yemekle filan ne olursa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?