Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Masallah tu tu tuu, gorursun canim dahasini da gorursun hic merak etme :)
Eki Görüntüle 3048107
Geçen hafta : 70,2
Bugün 69,9 puuuuuu migi puuuuuu
-300
Zipzip- Cordelia @busra ytez @erenmothers
Masterfite varim
olsun cnaim benim bak 6 lar gelmis, sen kafana takma devami gelir o eksilerin :)
ya bedenler artik hic bir sey ifade etmiyor. Ayni magazanin bile modeline gore farkli bedeni oluyor. Ben birazdan alttaki mesajlarda dogru beden bilgisini nasil bulabilirsiniz anlatacagim :)
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.85
Bugün 66.55
Fark 1,3
Eki Görüntüle 3048110

Zipzip- @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol

Kaptanım masterfite devam etmek istiyorum
eksin coooook guzelll
bu pantalon 42 beden olabilir ama bu senin 42 beden oldugunu gostermez ahahah cunku kahrolsun bazi olcu birimleri :)
Eşimin yanında görünmem ki o zaman adam kocaman ben nokta gibi olurum
yaa ben esimi de diyete baslatim sonunda, bakalim beraber verecegiz insallah 139 la basladi boyu 188 bakalim diyet bittiginde nasil olacagiz :)
Simdi bu pantalon bedenleri konusuna bir aciklik getirelim :)

Kumas pantalon yani 38, 40, 42 diye soyledigimiz bedenler aslinda basen bolgemizin inch hesabi ile olculmus halidir. Mezuralarin 2 yuzu olur genelde onun 1 yuzu cm olarak olcer diger yuzu inch olarak. eger evde oyle bir mezuraniz var ise hemen baseninizi olcerek bulabilirsiniz. yoksada cm olarak buldugunzu degeri 2,54 e bolerek gercek bedeninizi bulabilirsiniz.

Kot pantalonlarinda ise bu olce basene gore degil bel olcumuze goredir (en ince olan kisindan olculecek). Yani belimizin inch hesabi degeri neyse odur.

yani ornek verirsek baseniniz 96cm ise bu yaklasik 38 inchtir yani 38 bedensinizdir (kumas pantalon).

Beliniz 76 cm ise bu yaklasik 30 inchtir ve kot pantalonda 30 beden giyersiniz.

Fakat gunumuzde her kalip farkli cikartildigi icin maalesefki artik ayni markanin farkli modellerinde bile birinde 38 ken otekisinde 40-42 giyebiliyorsunuz.

Umarim hepimize guzel bir bilgilendirme olmustur :) Kac beden kuculdugunuzu de bu olculeri takip ederek bulabilirsiniz :)

Guzel bilgilendirme teşekkür ederiz canim

Bizlerburadayız ne zaman isterseniz buyrun bekleriz her zaman..

Saol canım 6 lari zor yakaladim tuttum nu birakmam

Sen böyle gayet tatlısın

Çok aşırı yemek yedim yarın kaça kadar bildirim yapıyor , oruç tutmayanlar ?

Kuzum seni çok seviyoruz. Bozamizsın sen.

Gitmeeee alıştık biz sana.

Sağlık olsun
Eki Görüntüle 3048107
Geçen hafta : 70,2
Bugün 69,9 puuuuuu migi puuuuuu
-300
Zipzip- Cordelia @busra ytez @erenmothers
Masterfite varim
Yarın tartilsaydin ya biraZ daha giderdi
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.85
Bugün 66.55
Fark 1,3
Eki Görüntüle 3048110

Zipzip- @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol

Kaptanım masterfite devam etmek istiyorum
Süper

Eminim ya daha doğrusu yitik diildir ama bı tarz demiştin ya yaşam şekli. Hep az yiyordun. Migi diildi valla acayip eminim migi den.gezegen olabilir mi acaba.gecmis olsun.
Bendim kuzum.
Ramazanda yapamadım, bozdum
Bayramdan sonra 3. Seviye ile devam ederim inşallah, zaten bu sefer de karaciğer temizliğine kadar gidemeyeceğim.
Haziran ortasına kadar ne giderse kâr.
Haziran ortası izine gideceğim

İnşaallah
Afiyet olsun
Estağfirullah, sağlık olsun,her Zaman bekleriz, kolay gelsin

Saçından çek bir yere kaçamasın @B O Z A
Sen çek
Fotoğraf koydum profile 55-56 ,kiloydum
Resim tam belli olmuyor kaldirdim
Ben de isterim

Biliyorumda zor beğenen biri,beni nasıl beğendim diyom boş bir anıma gelmiştir diyorr paşam
Maşallah seninde epey olmuş,kutlama olsun bize demi,yok valla uğraşmam yemekle filan ne olursa artık
Seni görünce akıl tutulması yaşamıştır, aklı başından gitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…