- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Zipzip tablo paylaşacak ordan birini seçiyorsun canımKaptanimi seçeyim, herhangi bir arkadaşı seçebiliyorum dimi
Sen yapınca tabloyu , sonra biz yapicaz kaptanla seçimi, yoksa bız yapınca mi sen tabloyu, ama bence mantıken bizden sonra sen tablo
Çok iyi Anladım sağolZipzip tablo paylaşacak ordan birini seçiyorsun canım
Aaa bilmiyordum. Olabilir kaptanımYurt disinda yasiyor canim belki farkli olabilir sistemleri
Arkadaşlarımı tebrik ediyorum13 Nisan Çarşamba Adım Kraliçesi @yildiz4kc olmuştur. Tebrikler.
@s i d e l y a Yükselen Yıldızımız olmuştur. tebrikler @s i d e l y a
Haftanın Parlayan Yıldızı @gezegenfeza olmuştur. Tebriklerrr.
Sıra NO Üye Adı Takım 08 Nisan Cuma Kg. 13 Nisan Çarşamba Adım Sayısı 1@yildiz4kc Mavi Sarı 72,10 26.325 2@Cordelia Mavi Kaptan 63,35 22.020 3@Zipzip- MaterFit Kaptanı 15.639 4@DombiliKus Mavi 80,30 14.019 5@gezegenfeza Kırmızı Sarı 71,70 13.772 6Wilma11 Mavi 70,30 12.014 7@60kiloyum Mavi 84,40 11.933 8@HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 11.730 9Aomine Daiki Mavi 62,30 11.432 10@s i d e l y a Kırmızı 67,85 11.075
Kırmızı odaBağlaç olan "da/de" yi ayrı yazmayınca ODA gibi olmuşHangi oda
Hem çorba yapıyorum hem seni yalnız bırakmıyorumKimse yok mu ulen, hayatımda bir ilk olacak, ama yoksunuz
TeşekkürlerHem çorba yapıyorum hem seni yalnız bırakmıyorum
Aaa çok güzelben Hollanda'da yasiyorum cnaim, ultrasonu bile aile hekimim yapiyor benim :) kan testi de oyle o gerek gorurse uzmana yonlendiriyor yoksa aile hekimi takip ediyor pek cok seyi
evet :)
Ama verdikce yag oranin dusecek zaten canim. Ben kendimde takip ediyorum, tabi benim odemim de cok o yuzden aslinda biraz odem biraz yag kaybi oluyor. O oran yaklasik %70 yag, kalani da odem gibi oluyor. Odem gittiginde tarti sanki kas kaybi gibi goruyor bu arada. Ozetle diyetisyeninin dedigiyle ayni orana geliyor gibi 6 kilo versin 4.2 kilosu yagdan olsa yaklasik olarak 19/66 dan % 28 yag oranin olur. Zaten yuzde 25-31 orani kadinlarda normal kabul edilen aralik. Yani saglikli ortalama bir kadinda yag orani %25-31 araliginda. %21-24 araligi daha extra fit dedigimiz insanlar, 14- 20 arasi da sporcular, yani meslegi sporcu olanlarin yag orani araligi. Yuzde 12 zaten zorunlu hayati yag orani kadinlar icin yani en en en sporcusunun bile yuzde 12 den az olmamasi gerekiyor. Kadinlar ve erkeklerin normal yag oranlari farkli. Kadinlar dogum yapip, emzirebilmeleri icin kadinlarin normalleri erkeklerden %8-10 daha fazla
supersin, ahh nasil mutlu oluyor insan kuculttukce. Benimde suan hic bir seyim kalmadi, burada terzi yenisini satin almaktan pahaliya geldiginden biraz daha verince yenisini alirim diye bekliyorum suan :)
supersin prensesim
supersinn cok iyi duruyorsun masallah sana
ya Diyetisyenini sonuna kadar katiliyorum, ramazanda korumak bence cok onemli. Ara ara duraklamalar olacak onu bilerek ciktik bu yola. Insallah bu son zayiflama surecimiz olur. Bundan sonra heeeep korumada kaliriz :)
Söyle canım ben dinliyorumKimse yok mu ulen, hayatımda bir ilk olacak, ama yoksunuz
Teşekkürler
Sen yenisin galibaSöyle canım ben dinliyorum
Burdayımm evraklarla ugraşıyomKimse yok mu ulen, hayatımda bir ilk olacak, ama yoksunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?