Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gece. Cuma 63,35ti.

Tebrikler Cordelia

Ayy gercektenn bu aman bir sey olmaz, ay sen de COK dikakt ediyorsun. Manken mi olacaksin basimiza. Ay size ne be yaww. Olacam yaa manken olacam var mi ahahah beni onlar delirtti :)
Bugün işyerinde birisi benim fizigimi kıskandigi söyledi dedi kıskanıyorum
Kendi de yürüyor ama kilo veremiyor
Yemesen verirsin
Aman kıskananlar çatlasin kilo vermeye devam

Zipzip- Cordelia ugurbocuuu kaptanlarim ellerinize, emeginize saglik. Yine sahane bir hafta gecirdik hep birlikte. Tablolar icin, motivasyonlar icin hepsi icin ayri ayri tesekkurler.

Burayi cok seviyorum, hep birlikte birbimize destek oluyoruz. Herhalde ergenlikten sonra hayatimin ruhsal olarak en inisli cikisli donemini yasiyorum suan, hem hormonal hem aci kayiplar yasadigim zor bir zaman. Ama tum bunlara ragmen sizin varliginiz sayesinde, burasi sayesinde motivasyonumu kaybetmiyorum. Hepiniz iyiki varsiniz. Bugun benim kismi izin gunum gibi oldugundan aktif olabildim. Her ne kadar haftaici cok aktif olamasam da gelip yazdiklarinizi okumak. Birden akliniza gelmem ve daha once bahsettigim bi konuda halimi hatrimi sormaniz. Gercekten hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Iyiki varsiniz. Sizi seviyoreee ❤❤❤❤

Sende iyi ki varsin canim bizde seni seviyoruz ❤❤❤❤❤

Ayy gercektenn bu aman bir sey olmaz, ay sen de COK dikakt ediyorsun. Manken mi olacaksin basimiza. Ay size ne be yaww. Olacam yaa manken olacam var mi ahahah beni onlar delirtti :)
Evettt, örnek vericem ben de ama şimdi yetişemedim

Bugün işyerinde birisi benim fizigimi kıskandigi söyledi dedi kıskanıyorum
Kendi de yürüyor ama kilo veremiyor
Yemesen verirsin
Aman kıskananlar çatlasin kilo vermeye devam
Ya cok sukur benim suanki ekibimdeki herkes beni cok destekliyor. Zaten ekipteki herkes spor yapiyor, saglikli besleniyor. Hollandali'larin cogunlugu zaten gunde km lerce bisiklete biniyor. Cogunluk cok saglikli. Yaa bir ara ben mudurumle ayni kiloydum kilomu soylemekten utaniyordum cunku mudurum erkek ve 180 falan boyunda bir adam. Tamam o da asiri zayif bir insan ama yine de ben 75 ken adam 74 kiloydu zayiflayinca kilomu soyledim ahahah.

Ama bu soylemlere turk arkadas cevresinden ve de Turkiye deki cevremden cok asinayim. Asla memnun edemiyoruz hic birini. Kilo almam da sorun onlara vermem de. Kilo alinca ooo kendine bakiyorsun diye igneleyeci laflar ediyorlar, ya da direk cok kilo almissi ndiye yuzume soyluyorlar. Versem de ayni sekilde aaa cok vermissin bence biraz kilo al diyorlar. Yaa haci size ne yaa, alan benim veren benim. Fikrini sordum mu. ah ben yine cok dolmusum ahah neyse bunlar degismez arada agizlarinin payini vermek de fayda var ehehehe

Sen de iyi ki varsın bıdıkım

Eline sağlık kaptanim. Her üç takımı da tebrik ederim.

ugurbocuuu HanimKelesimiGetir tebrikler kaptanlarim elinize emeğinize sağlık.
Maviş kelebeklerim harikasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…