Ortaokulda misin ? Ya tatil gelse artık diyorum. Dert dinlemekten yıldım . Biri motive etsin bizi ahahaYarın okul vardı di mi
Senin evrak bizim ergenler of offf
Ben liseOrtaokulda misin ? Ya tatil gelse artık diyorum. Dert dinlemekten yıldım . Biri motive etsin bizi ahaha
Teşekkürler.
Kurban bayrami ne zaman bakmadım, on göre amin diyim, sağolİnşallah bayramda hedefine ulaşirsin
Yaaaaaa geçen gün de aklıma geldi. Küçükken Şeker Adam diye bir film izlemiştim ağzından arı çıkıyordu, 3 mü 5 kere mi ne adını söyleyince geliyordu
Lise gözüm yemiyor hala , biraz daha buyuyeyim belki liseye bakarım . Hep ortaokuldum ilkokul da canım çekiyorBen lise
Sen kaptansin artı gelme sakin sakınSağol
Sebebi yok ki, hedefim o
Maalesef olmaz,çünkü artidayim bu sefer. Zaten şuan iyiyiz böyle
Aaa kardeşimin de doğum günü .
Sen sor diye
Evet evet .. hiçbir şey içimde kalmadı . Şimdi gönül rahatlığıyla bebemi büyütüyorumGenciz, güzeliz
İyi yapmışsın tatlım o yaşta koca, çocuk derdi de ne bileyim
Bi arkadaşın kardeşi ile de aynıydi buradan
Pdr mi branşınLise gözüm yemiyor hala , biraz daha buyuyeyim belki liseye bakarım . Hep ortaokuldum ilkokul da canım çekiyor
Lise de çok eğlenceli oluyor aslında, imkanın varsa denemeni tavsiye ederimLise gözüm yemiyor hala , biraz daha buyuyeyim belki liseye bakarım . Hep ortaokuldum ilkokul da canım çekiyor
Lise tatlım ama şimdiki gençlik ergenligi zor atlatıyor.Ortaokulda misin ? Ya tatil gelse artık diyorum. Dert dinlemekten yıldım . Biri motive etsin bizi ahaha
Afiyet olsun.17 Nisan
11.00
2 yumurtudan menemsi
1 parça hashasli ekmek
Peynir zeytin
15.00
2 tane muz
Saat 18.30
1 kase tarhana
Miktarını çözemedim et döner
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 kase salata
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Baktım sonrasi 19 temmuzKurban bayrami ne zaman bakmadım, on göre amin diyim, sağol
Fesang.. kınalı kuzum teşekkür ederim sana da afiyet olsun canım benimAfiyet olsun Şiram
Strese sokma ulen beni, çok kolay sanki. 100 gram umudum var yine de.Sen kaptansin artı gelme sakin sakın
Hee nick hemen değişiyordu. Döverim ulen seni.kizdirma beniBaktım sonrasi 19 temmuzinşallah bayramda olursun daha 77 desin ohooo nick olmadi degiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?