ben ismimden mennunumkuzum sen de ismini magnoliasu mu yapsanzayıflayacağım fithatunum tarzı isim ya da @North River ve benim yaptığım gibi 2021 e fit gireceğim, 70lerden beraber iniyoruz tarzı isimler uğur getirmiyor sanki
1-2-3 şşşş MasterFit.
Cnmmm benmmmmmÇok şükür seni gördüm muhteşem oldum. Keyfim katlandı
Hoşbuldmm cnmm tşk edermmmmmiyi akşamlar canım hoşgeldin
ahahahahdüşünsene hepimiz kalorili lezzetli yemek tatlı isimleri yapıyıoruz ve zayıflamak için yapmışız takım için sadece
isim her gün değişse ben adanakebapsu yapardım da 3 ay zor
Gidio die aklına bakmadm yoksa zopalardım
Abla antebe gelirsen haber et bende gelirimEmeklilikte boşanır mi hiç koca
Geçmiş olsun canım. Bahar mevsiminde bu tür rahatsızlıklar oluyor. Benim de ses kısıklığı olmuştu. Grip gibisin ama değilsin öyle bir hastalık
Senin kocayı bir posta dovesim geldi Antep' e gidersem borcum olsun.
Alıyor valla huysuz falan ama süper oynuyorNasıl gidiyor kim önde? Nagihanim alıyor mu ifadelerini?
Haftaya 68 i görmem lazım bide bayrama 65 olmakti hayallerim suya düştüben ismimden mennunumelbet zayıflayıp 60 kilo olacağım. ama ne zaman takıldım kaldım daha 79.9 u göremedim
Darısı başıma keşke ben de okuyabilsemBen biraz kitap okuyayım yarin sabah tartıda eksiler bizi bekler aminn
Amin canımsağlıkla yaşasınlar. ayakaltında olmasınlar yeter.
Tembele iş buyur sana akıl ogretsin dememişler boşuna.Bir dizide de öyle bir bölüm vardı kadın mısır çarşısı ndan özellikle bir satıcıdan nadir baharat istiyordu bakkal da satıyormuş meğer ve aynı adamdan alıyormuş peh pehadam 5 dk sonra evde kadının temizlik kaldı haha
Niye değiştirdin demem ben, değiştirBende mi degilştirsem sucuklu yumurta yada Peynir yapayım
AminnnnTşk edermmmm
Allah sizrede sağlıklı ömüt nasip etsn inşallah
Kızzzz fazla muhabbet tez ayrılık getirir
Hoşbuldm cağnmm
Hoşbulduk doğumgünüdaşım
Yok ben migime alıştımNiye değiştirdin demem ben, değiştir
Domateslibulgurpilaviiyi akşamlar canım hoşgeldin
ahahahahdüşünsene hepimiz kalorili lezzetli yemek tatlı isimleri yapıyıoruz ve zayıflamak için yapmışız takım için sadece
isim her gün değişse ben adanakebapsu yapardım da 3 ay zor
a aaa bir animeyle ilgiliymişMigiyi googleye aratirdim 5 parmaklı insammişheuhe bende 5 parmaklık biriyim valla kesin anlamiyorlar 5 dilli migi
keyifli okumalar canımBen biraz kitap okuyayım yarin sabah tartıda eksiler bizi bekler aminn
umarım canım herkes doğumgününe kadar en hedef kilosuna ulaşsınben ismimden mennunumelbet zayıflayıp 60 kilo olacağım. ama ne zaman takıldım kaldım daha 79.9 u göremedim
Hayırlısı olsunYok ben migime alıştım
Bende arabaşıçorbasiDomateslibulgurpilaviolurdum ben de
Aynen asabi ama kadın güçlü. Sürekli yenilip birde dalga geçiyorlar akıllarıncaAlıyor valla huysuz falan ama süper oynuyor
Migi hiç bakmadim googleye şimdi baktım ben şoka aaa bir animeyle ilgiliymişözel yetenkelerin olduğunu biliyorduk zaten hehe
keyifli okumalar canım
umarım canım herkes doğumgününe kadar en hedef kilosuna ulaşsın
Adem çok gözümden düştü bu sene. Çok kibirli olmuş kendi senesinde severdim. Atakan komik geliyor bana bu sene onu sevdimAynen asabi ama kadın güçlü. Sürekli yenilip birde dalga geçiyorlar akıllarıncabence nagehan ve Atakan ta da nagehan adem finali olacak bu sene. Ogeday ve Berkan akıllarını başlarına almazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?