Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kuzum sen de ismini magnoliasu mu yapsan zayıflayacağım fithatunum tarzı isim ya da @North River ve benim yaptığım gibi 2021 e fit gireceğim, 70lerden beraber iniyoruz tarzı isimler uğur getirmiyor sanki
ben ismimden mennunum elbet zayıflayıp 60 kilo olacağım. ama ne zaman takıldım kaldım daha 79.9 u göremedim

1-2-3 şşşş MasterFit.

Çok şükür seni gördüm muhteşem oldum. Keyfim katlandı
Cnmmm benmmmmm

Hoşbuldmm cnmm tşk edermmmmm

Bal0ncuk geçmiş olsun canim. Eşin espri yapıyordur. Komik şey.
Gidio die aklına bakmadm yoksa zopalardım

Abla antebe gelirsen haber et bende gelirim

Tembele iş buyur sana akıl ogretsin dememişler boşuna. En çok temizlik zamanı başa bela oluyorlar çizkekim.
Bu kadar şikayet etmeme bakmayın her işimde yardım eder bana. nankorluk edip carpilmayim durduk yere

Domateslibulgurpilavi olurdum ben de

Migiyi googleye aratirdim 5 parmaklı insammiş heuhe bende 5 parmaklık biriyim valla kesin anlamiyorlar 5 dilli migi
a aaa bir animeyle ilgiliymiş özel yetenkelerin olduğunu biliyorduk zaten hehe

Ben biraz kitap okuyayım yarin sabah tartıda eksiler bizi bekler aminn
keyifli okumalar canım

ben ismimden mennunum elbet zayıflayıp 60 kilo olacağım. ama ne zaman takıldım kaldım daha 79.9 u göremedim
umarım canım herkes doğumgününe kadar en hedef kilosuna ulaşsın

a aaa bir animeyle ilgiliymiş özel yetenkelerin olduğunu biliyorduk zaten hehe

keyifli okumalar canım

umarım canım herkes doğumgününe kadar en hedef kilosuna ulaşsın
Migi hiç bakmadim googleye şimdi baktım ben şok amineyi yapan adam kk yi okuyor herade beni çizmiş migi ismi gigi hadidin migi madidden alıntı
Herkes migi diyorlar migi olarak kaldı ve degiştirmiyorum

Aynen asabi ama kadın güçlü. Sürekli yenilip birde dalga geçiyorlar akıllarınca bence nagehan ve Atakan ta da nagehan adem finali olacak bu sene. Ogeday ve Berkan akıllarını başlarına almazsa.
Adem çok gözümden düştü bu sene. Çok kibirli olmuş kendi senesinde severdim. Atakan komik geliyor bana bu sene onu sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…