Evet işte onu diyorum ben varımHepimiz çok tatlıyız kuzum sen varsin ooo kimle kimler var
Hatta adı Boşnak mantısı işte. Ben birkaç yerde yedim ama pırasalı kabaklı vs hiç yemedimfesang Beni kandırmışlar
Kiymali Boşnak böreği olmaz ki? Kandırmışlar seni.
Hayır, sadece mantısını@pastel34 sizde kiymali yapıyorlar mı?
Bizimkiler de sadece mantı yapıyor. Ama kiymali yapıyorlarmış.
Hayır, sadece mantısını
Biz hep ıspanaklı yaparız aslında, belki de herkesin alışkanlığı farklı, damak zevkine göre değişiyo olabilirfesang Beni kandırmışlar
Ben kabaklıyı çok merak ettimBiz hep ıspanaklı yaparız aslında, belki de herkesin alışkanlığı farklı, damak zevkine göre değişiyo olabilir
Bütün vucudum ağrıyor kaptanim cok ayakta kaldimBaşın mi ağrıyor?
Heee evet ona mantı diyorlar. Ama mantı bizim icin mantidir. Üstünde yoğurt olan satir kuşbaşı ya da kıyma ile yapılır o mantı. Diğeri kabaklı borek.Hatta adı Boşnak mantısı işte. Ben birkaç yerde yedim ama pırasalı kabaklı vs hiç yemedim
Kabaklı efsane oluyor. Ben en çok onu severim.Ben kabaklıyı çok merak ettim
Bulabildin mi ağrı kesici gecmis olsun.Bütün vucudum ağrıyor kaptanim cok ayakta kaldim
Ben yaptım kabaklı peynirli acayip güzel oldu.Ben kabaklıyı çok merak ettim
Aynen farkı hamuru.Ben yaptım kabaklı peynirli acayip güzel oldu.
Bir de pırasalı pirinçli gördüm o da güzel oldu.
Aslında çok çeşidi var.
Ama püf noktası, hamuru sade bir hamur olduğu için, hazırlanan içlere yumurta kırılıyor o da çok lezzet veriyo
çıtırsın tabi kiiiiiAy ben mi
Bu ne yahuuuuuuuHeee evet ona mantı diyorlar. Ama mantı bizim icin mantidir. Üstünde yoğurt olan satir kuşbaşı ya da kıyma ile yapılır o mantı. Diğeri kabaklı borek.
Offffff bunlar ne güzel şeyler yaaaHeee evet ona mantı diyorlar. Ama mantı bizim icin mantidir. Üstünde yoğurt olan satir kuşbaşı ya da kıyma ile yapılır o mantı. Diğeri kabaklı borek.
Yok, sonuncuyu önceki akşam içmiştim biliyorum bittiğiniBulabildin mi ağrı kesici gecmis olsun.
Kiymali bizimkiler de hiç yapmiyor. Hiç bir Boşnak evinde yemedim. Kıymayı bulunca mantı yapıyorlar galiba. Ama sordum kiymali borekte yapılıyormuş. Popüler olan kabaklı en cok onu yaparlar. Çünkü herkes onu seviyor.Biz hep ıspanaklı yaparız aslında, belki de herkesin alışkanlığı farklı, damak zevkine göre değişiyo olabilir
Profil fotisi değişmişHu huuuuu bende bi değişiklik yok mu
Sen nerede yaşıyorsun kordişfesang Beni kandırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?