Masterfit öncesi ilk şampiyon |
| ||
MASTERFİT | KAZANAN TAKIM | KAZANAN KAPTAN | EN ÇOK KİLO VEREN |
1.ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
2.ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
|
3.ETAP | MAVİ TAKIM | eski üye |
|
4.ETAP | KIRMIZI TAKIM |
| eski üye |
5.ETAP | KIRMIZI TAKIM | eski üye | eski üye |
6.ETAP | MAVİ TAKIM |
| eski üye |
7. ETAP | MAVİ TAKIM |
| eski üye |
8. ETAP | MAVİ TAKIM | eski üye | eski üye |
9. ETAP | MAVİ TAKIM | eski üye |
|
10. ETAP | KIRMIZI TAKIM |
| eski üye |
11. ETAP | KIRMIZI TAKIM | eski üye |
|
12. ETAP | iptal | iptal | iptal |
13. ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
14. ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
|
15. ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
16. ETAP | MAVİ TAKIM |
| eski üye |
17. ETAP | MAVİ TAKIM | K KarlarKralicesi |
|
18. ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
19. ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
20. ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
|
21. ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
22. ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
23. ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
|
24. ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
25. ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
|
26. ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
27. ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
|
28. ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
|
29. ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
|
30. ETAP | MAVİ TAKIM |
| @19Temmuzda69um |
Ellerine sağlık kaptanimMasterFit yarışmasını 17 defa Mavi Takım 12 defa Kırmızı Takım kazanmıştır. 1 hafta iptal olmuştur.
ugurbocuuu 4 defa en çok kilo veren yarışmacı olmuş. Elhan 4 defa kazanan kaptan olmuş. Amine Busra 3 defa 60kiloyum 3 defa kazanan kaptan olmuş.
Hata varsa lütfen bildirin. Baya bi geçmişe gömüldüm.Zipzip-
Masterfit öncesi ilk şampiyon Fitt_anne MASTERFİT KAZANAN TAKIM KAZANAN KAPTAN EN ÇOK KİLO VEREN 1.ETAP MAVİ TAKIM askrhpozitif zeyneppk 2.ETAP KIRMIZI TAKIM zeyneppk madamhd 3.ETAP MAVİ TAKIM eski üye Mefkurem 4.ETAP KIRMIZI TAKIM Mefkurem eski üye 5.ETAP KIRMIZI TAKIM eski üye eski üye 6.ETAP MAVİ TAKIM Wilma11 eski üye 7. ETAP MAVİ TAKIM Amine Busra eski üye 8. ETAP MAVİ TAKIM eski üye eski üye 9. ETAP MAVİ TAKIM eski üye aypare ackerman 10. ETAP KIRMIZI TAKIM aypare ackerman eski üye 11. ETAP KIRMIZI TAKIM eski üye masal3487 12. ETAP iptal iptal iptal 13. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum Amine Busra 14. ETAP KIRMIZI TAKIM Amine Busra Elhan 15. ETAP MAVİ TAKIM pastelfit Ankee 16. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum eski üye 17. ETAP MAVİ TAKIM K KarlarKralicesi ugurbocuuu 18. ETAP MAVİ TAKIM Amine Busra ugurbocuuu 19. ETAP MAVİ TAKIM Elhan Elhan 20. ETAP KIRMIZI TAKIM Elhan fesang 21. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum ugurbocuuu 22. ETAP MAVİ TAKIM Kinoalihatun fesang 23. ETAP KIRMIZI TAKIM fesang Amine Busra 24. ETAP MAVİ TAKIM sidelya _ASTRAL_ 25. ETAP KIRMIZI TAKIM _ASTRAL_ pastelfit 26. ETAP MAVİ TAKIM Elhan sidelya 27. ETAP KIRMIZI TAKIM sidelya fesang 28. ETAP KIRMIZI TAKIM Elhan sara_28 29. ETAP KIRMIZI TAKIM sara_28 ugurbocuuu 30. ETAP MAVİ TAKIM Cordelia @19Temmuzda69um
İstatistik yapıyordum kuzum sorma.Cordelia cordişim 11 Mart'ta ne işin var
Guzel eksi tebrik ederim canim
valla aklımda birkaç şey var. bayrama istiridye tatlısı yapıcam inşallah.Canım mantar kurabiye istedi. Dışı kıtır içi yumuşacık olacak.
Çok geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun abla
Ayy canım yaa inan ki çok iyi anlıyorum seni.rabbim beterinden korusun.daha iyi olursun inşallah
Eşim yapmıştı bana EMDR sistemini.allahimmm o neydi öylebende de çok büyük travmalar var.zamanla bazı şeyleri aştım.ama daha çok yolum var
Sağol tatlım
Sağol canımkocama doğum çantası hazırladım bugün.persembe hastaneye yatisimiz var.kuyruk sokumum feci durumda kendime dikkat ettikçe hasar veriyorum
Gecmis olsun canim Allah sifa versinSağol canımkocama doğum çantası hazırladım bugün.persembe hastaneye yatisimiz var.kuyruk sokumum feci durumda kendime dikkat ettikçe hasar veriyorum
Aynen öyle. Anlatırken maskeyi çıkarıyorum artık dayanamıyorum. Ama çocuğum için üzülüyorum okula başladığından beri hep maske ile ve onlarda çıkarmak yasakfesang ne öğretmenisin? Maske de zorluyordur. Okullarda ki maske eziyeti ne zaman sona erecek acaba… Malum herkes Hes kodsuz hafta sonu iç içe dipdibe ama haftaiçi öğretmenler ve öğrencilere işkence… Niye ?? Hiçbir manası yok bana göre. Zaten maske olsa da okullarda covid olmayan mı kaldı…
Muhteşemsinİstatistik yapıyordum kuzum sorma.
Emeğine sağlık cordişimMasterFit yarışmasını 17 defa Mavi Takım 12 defa Kırmızı Takım kazanmıştır. 1 hafta iptal olmuştur.
ugurbocuuu 4 defa en çok kilo veren yarışmacı olmuş. Elhan 4 defa kazanan kaptan olmuş. Amine Busra 3 defa 60kiloyum 3 defa kazanan kaptan olmuş.
Hata varsa lütfen bildirin. Baya bi geçmişe gömüldüm.Zipzip-
Masterfit öncesi ilk şampiyon Fitt_anne MASTERFİT KAZANAN TAKIM KAZANAN KAPTAN EN ÇOK KİLO VEREN 1.ETAP MAVİ TAKIM askrhpozitif zeyneppk 2.ETAP KIRMIZI TAKIM zeyneppk madamhd 3.ETAP MAVİ TAKIM eski üye Mefkurem 4.ETAP KIRMIZI TAKIM Mefkurem eski üye 5.ETAP KIRMIZI TAKIM eski üye eski üye 6.ETAP MAVİ TAKIM Wilma11 eski üye 7. ETAP MAVİ TAKIM Amine Busra eski üye 8. ETAP MAVİ TAKIM eski üye eski üye 9. ETAP MAVİ TAKIM eski üye aypare ackerman 10. ETAP KIRMIZI TAKIM aypare ackerman eski üye 11. ETAP KIRMIZI TAKIM eski üye masal3487 12. ETAP iptal iptal iptal 13. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum Amine Busra 14. ETAP KIRMIZI TAKIM Amine Busra Elhan 15. ETAP MAVİ TAKIM pastelfit Ankee 16. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum eski üye 17. ETAP MAVİ TAKIM K KarlarKralicesi ugurbocuuu 18. ETAP MAVİ TAKIM Amine Busra ugurbocuuu 19. ETAP MAVİ TAKIM Elhan Elhan 20. ETAP KIRMIZI TAKIM Elhan fesang 21. ETAP MAVİ TAKIM 60kiloyum ugurbocuuu 22. ETAP MAVİ TAKIM Kinoalihatun fesang 23. ETAP KIRMIZI TAKIM fesang Amine Busra 24. ETAP MAVİ TAKIM sidelya _ASTRAL_ 25. ETAP KIRMIZI TAKIM _ASTRAL_ pastelfit 26. ETAP MAVİ TAKIM Elhan sidelya 27. ETAP KIRMIZI TAKIM sidelya fesang 28. ETAP KIRMIZI TAKIM Elhan sara_28 29. ETAP KIRMIZI TAKIM sara_28 ugurbocuuu 30. ETAP MAVİ TAKIM Cordelia @19Temmuzda69um
Afiyet olsun canim ❤Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir lokma ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase yoğurt çorbası
Bir tabak bamya yemeği
Salata
Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
Bir dilim pirzola
Salata
Su 2.5 litre spor 30 dakika leslie ve 8236 adım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3050809
Bence fesang sen olabilirsinEmeğine sağlık cordişim
Pekiiiiiiiii bir haftada en çok kilo veren kim
Emeğine sağlık cordişim
Pekiiiiiiiii bir haftada en çok kilo veren kim
Başka biri vardıyaBence fesang sen olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?