Ooooo atsalar beni atarlardı rahat ol tatlım hadi kolay gelsinAğda yapalım dicektim lazer modundayim ahaha off ben gidip mutfağımi toplim yoksa grup beni atacak
Görüşürüz zıpzıpım1 saate geliyorum amcamlardayim
Yaparsin canim ben bile yaptıktan sonraTabi canım o zaman ile şimdiki bir değil
Lakin ben beceremem
CanımsınYaparsin canim ben bile yaptıktan sonra
Afiyet olsun Saracım. Pirzolayı nasıl pişiriyorsunMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir lokma ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase yoğurt çorbası
Bir tabak bamya yemeği
Salata
Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
Bir dilim pirzola
Salata
Su 2.5 litre spor 30 dakika leslie ve 8236 adım
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Eki Görüntüle 3050809
Benim canımda cevizli kek istiyor ama bayramı bekliyorum bayramda yiyecemÜlker kakaolu bisküvi ve irmikli muhallebi ile yapılan bir tatlı var canım şimdi de onu istedi.
Ama sen çok masumsunBenim canımda cevizli kek istiyor ama bayramı bekliyorum bayramda yiyecem
İnan bende cabalamak istiyorum ama içimde istek bile yok sanki. Cok tuhaf bir haldeyim...Sağlık olsun canım. Son menüne tekrar baktım. 600 Gram almışsın sanırım. Dün sahur iyi, akşam İftarda bir servis kaşığı dediğin yarım tabak pilav ediyor sanırım. Hadi onu geçtim. İki dilim tatlı yemiştin Bugün eksi çıksaydin eğer, dünkü tatlılar sana artı vermiyor diyecektik ama neymiş veriyormuş. O zaman sen de bugün tatlıyı bir diil hiç yememen lazım. Başarabileceğine inanıyorum. Olmasa da sağlık olsun. Plan yapan, çabalayan bizleriz, olmazsa da elimizden gelen bu demek ki .
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir lokma ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase yoğurt çorbası
Bir tabak bamya yemeği
Salata
Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
Bir dilim pirzola
Salata
Eki Görüntüle 3050809
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir lokma ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase yoğurt çorbası
Bir tabak bamya yemeği
Salata
Akşam
Bir kase yoğurt çorbası
Bir dilim pirzola
Salata
Eki Görüntüle 3050809
şu an yiyorumMagnolia
Doğru düzgün ders anlatmamama rağmen okulun ilk günü beni çok sarstı. Saatlerdir kipirdayamiyorum yerimden
Hayırlı iftarlar kizlar
Sonuclari 9 gibi aciklayacagim
Yalnız burada da en son kilo göstergem 67,4’te kalmışZipzip- adım sayılarını sana özelden mi yolluyoruz?
Çarşamba günü maskeyle ilgili karar verilecekmis sanırımfesang ne öğretmenisin? Maske de zorluyordur. Okullarda ki maske eziyeti ne zaman sona erecek acaba… Malum herkes Hes kodsuz hafta sonu iç içe dipdibe ama haftaiçi öğretmenler ve öğrencilere işkence… Niye ?? Hiçbir manası yok bana göre. Zaten maske olsa da okullarda covid olmayan mı kaldı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?