- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.209
- 1.423
- 60
Bayram temizliği herhalde,yorgun olunca öyle oluyor tabi,neyse bugün rahatuız adım yokDun evleri temizledim hic yürüyesim gelmedi
Dun evleri temizledim hic yürüyesim gelmedi
Kolay gelsin pastelfitim ❤Ben de bi kalkayım , hava güzel. Halılar yıkamadan geldi , yerleri silip sereyim.
Kışlıkları da toparlamak lazım ama burda hava bigün kış bugün yaz
Yok abla daha bayram temizligi yapmadikBayram temizliği herhalde,yorgun olunca öyle oluyor tabi,neyse bugün rahatuız adım yok
Ne zaman düzelecek bu havada,kışlıklar benimde duruyor hala .Ben de bi kalkayım , hava güzel. Halılar yıkamadan geldi , yerleri silip sereyim.
Kışlıkları da toparlamak lazım ama burda hava bigün kış bugün yaz
Çok bişi kalmadı bayramada,evde yok annen demi gittilermi gene .Yok abla daha bayram temizligi yapmadik
Annem gelince yaparız onu
Teşekkür ederim canımKolay gelsin pastelfitim ❤
Evet botlar filan giyiliyor hala, heryer çamur soğuk. Herhalde bayramdan sonra kaldırıcaz.Ne zaman düzelecek bu havada,kışlıklar benimde duruyor hala .
Acayip bir hava var soğuk hala,bekleyelim biraz daha.Teşekkür ederim canım
Evet botlar filan giyiliyor hala, heryer çamur soğuk. Herhalde bayramdan sonra kaldırıcaz.
Kolay gelsin bende halletcem bunuGörüşürüz hanımlar ben kaçtım
Haydi tartil merak ettim cookBen bugün yine yapcm tartilayim mi acaba fayda etmismidir
Nedennnn
Pazartesi gittiler yarin sabah gelecekler ablaÇok bişi kalmadı bayramada,evde yok annen demi gittilermi gene .
Afiyet olsun canim ❤20.04.2022
Sahur
Sosisli yumurta
1-2 çatal Pattis kızartmasi
Bi dilim pide
Çay
Krem peynir
Bol su
İftar 19:50
1 kepçe yayla çorbasi
1 dolmalık biber
Yogurt
Roka salatasi
1 dilim güllaç 1 tane tulumba tatlısı
Ardindan Çay
Adım
Zipzip- Cordelia erenmothers
Adımlarim ritim gibi
Her daim bayrağım hazırdırBayramlıklariniz aldınz mı
Memleketemi gidiyorlar sende gidecekmisin peki.Pazartesi gittiler yarin sabah gelecekler abla
Bayramdan sonra ekime kadar gelmeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?