Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haftada 1 gün yeterli mi canım? Sadece akşam mı yiyorsun kabağı? Yoğurtlu mu, nasıl yapıyorsun?
Sabah normal bir kahvaltı öğle yemek yiyorum akşam kabak li yoğurt
Kabağı soyup rende yapıp az yağda tavada kizaritiyorum sonra yogurtun üstüne ekleyip biraz pulbiber tuz karabiber ekliyorum çok hoş oluyor bu tarifle yoksa yiyemem ben

Eline sağlık ve afiyet olsun canım mutlaka deneyeceğim, hatta her Perşembe deneyim ben nasıl olacak

İyiyim aşkitom birazdan dersim başlayacak. Yoklama alıp erken bırakacağım çocukları, iftar sonrası derse katılım az oluyor.
Allah ayrı düşürmesin.
Off hep unutuyorum Cuma akşamı dersin olduğunu, kolay gelsinBiz de matematik çalışıyoruz, yarın deneme sınavı var. Bulaşıklar duruyo ben soru çözüyorum
Azalmışız yaw

Sonuçlara maskotumuzun bakışı.

Ahhh lavinia gözlerimdeki ışığı görmelisin bu hafta perşembe deneyeceğim. Etiket yapacağım mutlaka
Sabah güzel bir kahvaltı öğle proteinli bir yemek akşam kabak yap hadi inşanlah iyi bir kilo verirsen iki güne çıkarır her çarşamba perşembe yapar haftada 1.5 2.0 kilo gider insanlah

Off hep unutuyorum Cuma akşamı dersin olduğunu, kolay gelsinBiz de matematik çalışıyoruz, yarın deneme sınavı var. Bulaşıklar duruyo ben soru çözüyorum

Azalmışız yaw
Allah size de kolaylık versin canım Bulaşıkları hallet gel olur mu kutlama yapalım 59' lari görmüşsün. Önce sonra yapsan da gözlerimiz bayram yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…