Sadece merak ettim. Adım çıkmış 9 a inmez 8 e durumu mu? Yoksa gerçekten yemedi mi?Beni etiketlemiyorsun :/
Nagihan bayağı şaşırdı aa Barış yemek olcak yemicek diye :-D
Ben de şaşırdım erkenden uyuyacam deyince...ne güzel artık uyku problemi yaşamıyor tatlım dedim ama uyuyamamissin ...yarın ben de bayramda gorevliyim öğrencilerle çelenk koymaya gideceğiz sabah erken kalkmam lazım ama gram uyku yok...napcam bilmiyorum.Yattım uyuyamadım
En son yağmur elendi bugün gokhan eleme adayı oldu?Ne oldu kim elendiGönül dağına sardım bu ara. Baştan izliyorum. Survivor da sadece kim elendi diye bakıyorum
Herkes gidemedi ki ayağımız kaymasa bariHerkes uyumaya gitti bende dükkanı silip süpürüp kapatayım bari
İyi geceler tatlı rüyalar
En güzeli seçtiler demek.Ben de şaşırdım erkenden uyuyacam deyince...ne güzel artık uyku problemi yaşamıyor tatlım dedim ama uyuyamamissin ...yarın ben de bayramda gorevliyim öğrencilerle çelenk koymaya gideceğiz sabah erken kalkmam lazım ama gram uyku yok...napcam bilmiyorum.okulda o kadar süslü kadın var bana görev yazmaları da ne bileyim
Ya öyle tatlım arkadan liselik önden tam müzelik bir hatunu seçtilerEn güzeli seçtiler demek.
Sana da kuzumHayırlı geceler herkese
Allah rahatlık versin canımTekrar yatayım bari iyi geceler
Herkes gidemedi ki ayağımız kaymasa bariiyi geceler yavrum
Kurudu kurudu abla kuruladım şimdiMışıl mışıl uyumak dileğiyle herkese hayırlı geceler sahurlar dilerim.
Ellerine sağlık bitanemKurudu kurudu abla kuruladım şimdi
İyi geceler baldan tatlı elhoşum
Berkan hepimize 2 gelecekti dedi 7 gelmiş sonradan 2 daha gelmişSadece merak ettim. Adım çıkmış 9 a inmez 8 e durumu mu? Yoksa gerçekten yemedi mi?
Kolay gelsin şimdideenBen de şaşırdım erkenden uyuyacam deyince...ne güzel artık uyku problemi yaşamıyor tatlım dedim ama uyuyamamissin ...yarın ben de bayramda gorevliyim öğrencilerle çelenk koymaya gideceğiz sabah erken kalkmam lazım ama gram uyku yok...napcam bilmiyorum.okulda o kadar süslü kadın var bana görev yazmaları da ne bileyim
Bence mütevazi olmaya gerek yok. Demek en iyi Meryem yapar dediler. Bence dogru karar.Ya öyle tatlım arkadan liselik önden tam müzelik bir hatunu seçtiler
Canım Berkan dedi ki herkese ikişer dolma gelecekti 18 tane gelecekmiş. 7 adet gelmiş.perviz ve o yememiş. Adem 11 tane aşırmis oluyor bu durumda. Bunlar yani ünlüler toplam 11 dolma yemiş. Hatta bi dolma için barış Batuhan a , ben yedim sen ye demis (Batuhan öyle hatırlıyor) Batuhan yedigini görmemiş.Berkan hepimize 2 gelecekti dedi 7 gelmiş sonradan 2 daha gelmiş
Tencerede 2 kaldıysa Semayla Barış yememiş oluyorama ya fazladan geldiyse hmm
Aynen Semayla o yemedi dendi hıı kız doğru,ben kaçla çarpmışımCanım Berkan dedi ki herkese ikişer dondurma gelecekti 18 tane gelecekmiş. 7 adet gelmiş.perviz ve o yememiş. Adem 11 tane aşırmis oluyor bu durumda. Bunlar yani ünlüler toplam 11 dolma yemiş. Hatta bi dolma için barış ben yedim sen ye demis (Batuhan öyle hatırlıyor) Batuhan yedigini görmemiş.
Adem ilk bulmuş bence atmıştır bir kaç taneyi ağzına hemencik.Aynen Semayla o yemedi dendi hıı kız doğru,ben kaçla çarpmışım
Sema yemedi 8 kişi kaldı 11 dolma vışş herkes bir yediyse ona 4 kalıyor
Geldi gece kuşu.
Ay o da olabiliir hahaAdem ilk bulmuş bence atmıştır bir kaç taneyi ağzına hemencik.
Beğeni pıtlata pıtlata uçuyorrr pırrrGeldi gece kuşu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?