Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eşki sözlük te yazmışlar. Hedef60kgolmak
vallahi dogru.

acun: bu ara çocuklar çok uyuz, konseye acilen malzeme bulmak lazım.
irem kanan: sorun değil, bırakırız bi yemek arabası müsait bi yere, olaylar gelişir.
acun: ya yemezlerse?
irem kanan: all star bu çocuklar, prodüksiyonun ne istediğini bilir, gereğini yaparlar, olmadı adem'in kulağını çeker talimatları iletiriz, sıkıntı yok.
acun: eyvallah da her sene sıkışınca aynı numarayı çekiyoruz, seyirci yemez artık.
irem kanan: ooo öyle bi yerler ki, bir iki tane ekşici kılçık laga luga eder, gerisine tertemiz yediririz.
acun: iyi hadi bakalım, sen yemeği gönder, ben de konsey için fırça metnini hazırlayayım.

konseyden sonra:
acun: allah cezanı versin adem, benle konuşurken ne pis pis sırıtıyosun?
adem: abi kusura bakma, tam cevap vericem, bi gülme geliyo, tutamadım...

Zeynep_Nihal bacım yarın deneyime başlıcam @19Temmuzda69um dengeli öğünlerde istediğini ye deneyi
Kilo alırsam da idare edersiniz beni artık sarı takımda adım atarım filan cnm
Yavrum ben bugün o kadar bitkindim ki.ustune birde evi ayağa kaldırdımsil süpür vs.aksam da arkadaşım çağırdı.kiramadim gittim.uykum var.ama ben yorgun olunca uyuyamıyorum.dun gecem kötü geçti.hep korkuttular.simdi gidip yaticam inşallah uyurum.yinede gitmeden yapayım sana güzel bir

Ayy gerçekten yem atmışlar yaa önce aç bırakıp di mi
Belki de planlıdır kim bilir cnm ama keyifli mi keyifli izlemek

Oyy kıyamam yaa cnmuyu dinlen inşallah güzel şeyler düşün güzel olsun
Eline sağlıık nom nom nom

Yazık yaa tek dertleri yemek gerçi bizim de öyle çokluk içinde dertteyiz
Sence yemiş midir? Bence Adem ilk ona yedirmiş de olabilir korumak istiyor ya
Merve yemedi dediği için arada kaldım. Bu arada acunun saçma sapan cezası var.
adam başı bir dolmaya karşılık koca ödül. Neymiş bunlar aç kalmamış oyun icin avantaj olmuş. 1 dolma lle doymuş mu bunlar? Gönüllüler atıyorum tatlili borekli etli bir ödülü ünlülerden alacak. Ödül iptali okey de ödül niye Gönüllülere gidiyor.

İşte Adem kimse görmeden vermiş olabilir ay aynen yaa hiç adil olmadı ama acıyalım diye galiba
İyi geceler kuzum yatayım ben de tatlı rüyalar

tebrik ederim canım

Canımsın

Tebrik ederim canım harika

Tabikide olacağız canımmm

Guzel eksi tebrik ederim canim❤
Teşekkürler fıstıklar

Yurduma selam söyle . Güle güle git, gel

2 çeşitti, ben hazırladığım tatlıyı evde unuttum
Neyseki fazladan kurabiye paketi, reçel ve el yapımı erişte de götürmüştüm

North River bu hafta en cok kiloyu vererek kirmizi kaptan oldun tebrik ediyorum canim

North River tebrikler balkız süpersin

North River Mavi kaptani secebilir misin

North River tebrik ederim canım

Hangi yağlar

North River ortim, tebrik ederim tekrardan, kilonu etmiştim, şimdi de kaptanlığını

Kırmızı takım kaptanı North River olmuş tebrik ederim eppekim kader arkadaşım

Aaa North River mi kaptan oldu tebriklerr canim
Teşekkürler hepinize canlar . Hiç beklemiyordum migrenim tuttu yattım uyudum beni kim seçmiş acaba diye bakmaya geldim bide

Su aralar enerjisi yüksek olduğu için sara_28 i seçiyorum . Kıran kırana bir hafta olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…