- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Teşekkür ederim canım kaptanımOoo Süpersin canım bu hafta hedefte Kırmızı kaptanlık var gibi
400 grcık canım çok değil cuma ya kadar gider zatenSarıyım ama yine de kilomu paylaşayım
Cuma günü 84,7
Bugün 85,1
Fark +0,4
Hafta sonu sağlam yedim , bu artı onun etkisi.
Neyse bu haftaki hedefim kilomu sabit tutmak
Zipzip-
Baktim simdiGüneşi beklerken de oynadi hanielkız dada oynuyordu
Bide hamile mi diyorlar 60 yaşındaki kadın hamile mi olurNeydi öyle safişin kıyafeti puantiyeli filan
Filmi merak ediyorum :)Baktim simdi
Makyaj ve saçla benzer ya
4 takim var canimKızlar suan kac takım var ve takımlar neler yapıyor
kinoali sunny side upAnlamadim
Cavidani biliyorum da
Yemekmiş kocasi begenmemiş eve bi daha kinoa girmeyecek demiş kadın dert edince konu açmiş hemenYemek mi icecek mi
Hamileydi sanki cocuk ne olduYemekmiş kocasi begenmemiş eve bi daha kinoa girmeyecek demiş kadın dert edince konu açmiş hemen
Cavidan bebğni gezdiriyordu karnında kurdale takıyordu sahi nerede o yahuuAnlamadim
Cavidani biliyorum da
Yok beaaa gıybet o gıybetBide hamile mi diyorlar 60 yaşındaki kadın hamile mi olur
Pijama eşittir hamile
Gelmyor artık caviddanda özledik kendisiniYemekmiş kocasi begenmemiş eve bi daha kinoa girmeyecek demiş kadın dert edince konu açmiş hemen
Doğup yaşınada girmiştir artık.Hamileydi sanki cocuk ne oldu
Hatun buluyor taşları ahahaSeda sayan evlenmiş 25 yaş küçükmüş adam
Kendi programında solistmiş damat beyHatun buluyor taşları ahaha
O kim canım , ban yememisiz:)Gelmyor artık caviddanda özledik kendisini
Üyenin teki,o kadar orj,nal konuları vardı ki sorma,en son hamileyken balkona çıkıp bebeğe hava aldırıyorum diyen sazanın tekiydi.O kim canım , ban yememisiz:)
Aaa ben kaçırmışım fake kesin . Aynen şükür banlanmadik , o kişiden başka olmadı banlananÜyenin teki,o kadar orj,nal konuları vardı ki sorma,en son hamileyken balkona çıkıp bebeğe hava aldırıyorum diyen sazanın tekiydi.
Evet ya bişi olmadı çok şükür:)))
Aynen kaç tane kib yaptım konuda,çok bakmadım gerçide banlanan varmı diye.Aaa ben kaçırmışım fake kesin . Aynen şükür banlanmadik , o kişiden başka olmadı banlanan
Ahahahaah ay hatırlıyorum o üyeyiÜyenin teki,o kadar orj,nal konuları vardı ki sorma,en son hamileyken balkona çıkıp bebeğe hava aldırıyorum diyen sazanın tekiydi.
Evet ya bişi olmadı çok şükür:)))
Abla sen baya zayıflamış sin 54 yeterli değil mi sence kim bilir nasıl inceldinAdınlar ciddi faydalı oldu bende,selülütler bile azaldı epeycene.
Dün kabak yedim bugünde yerim onu,detosklar var bide onu içiyorum gün boyu.
Bulursun 60 kiloyu cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?