- 5 Haziran 2021
- 5.647
- 21.617
- 298
Ne dedikodu yine ben geç kaldım aşk olsun migi çabuk link atKk magazini yapıcam bdv de de cavidanin kinoali sunny side up keşfettim
66 ile başladım burada,1,5 ayda 5,5 kilo gitti sonra epey durdu veremedim sonra açıldım gene:))Abla sen baya zayıflamış sin 54 yeterli değil mi sence kim bilir nasıl inceldin
Eski konu canimNe dedikodu yine ben geç kaldım aşk olsun migi çabuk link at
66 ile başladım burada,1,5 ayda 5,5 kilo gitti sonra epey durdu veremedim sonra açıldım gene:))
Sen eski kilomu bilsen bu bile fazla dersin,45 filandım,sonra aldım verdim,en son 54 olup devamı geldi.
Yaklaşık 8 cm filan inceldim,36 bedenim artık:))
Daha az diyorum sjksjksjk1 senee
Başka şeyler de var. Baklava ne kiOo baklava yemege gelmek lazim oraya
Haftaya eksi ile baslaman güzel tebrik ederim canim
Kebabı güzel değil. Memleketimin kebabı güzelVay kebablar tatlılar yani
Rica ederim ne demek
Tantunisi çok güzel amaNasıl olunmaz demi,bende mersine giidnce öyle yediriyormar bana tantunileri çöp şişleri eve gelince mısır gevreği kemiriyorm
Ciddenmi dünyada gastronomide ilk sıralarda antep,orada hiç bulunmadım gerçide .Kebabı güzel değil. Memleketimin kebabı güzel
Antepin dışından geçtik sadece şehir merkezini filan hiç bilmemBuralı değilim aslen. Gelin geldim
6 geliyorrrr 6Geçen perşembe 71.50
Pazartesi 70.60
Kaptanım -1 değil ama -900 yeter mi@North River
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_
Aynen ilk yediğimde hırkam yağ içinde kalmıştı akıta akıta yemişimTantunisi çok güzel ama
Mutfağına diyecek yok. Kebabı güzel değil bence. Adanalı olunca beğendirmeleri zor bizeCiddenmi dünyada gastronomide ilk sıralarda antep,orada hiç bulunmadım gerçide .
Antepin dışından geçtik sadece şehir merkezini filan hiç bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?