Çiçek vermemiz gerekmez mi?kim o -1 gelentoplanıp dövelim
Boyun kaç lavinia:)Uffff massalah ben 38 bedenim vallaAllah nazardan korusun canim
1dk önce aklıma geldi. 5 dk önce eve girdim. Hemen iftar sofrasına oturduk. Tartılmayı unuttum malaesef
Tebrikler canım cumaya daha güzel bir eksi olacak
Tmm tatlım sorun değil. afiyet olsun.1dk önce aklıma geldi. 5 dk önce eve girdim. Hemen iftar sofrasına oturduk. Tartılmayı unuttum malaesef
Supersinn
küçük küçük
Bu pirinc topları nasıl birsey ki küçük mü büyük mü
@19Temmuzda69um
@Kinoalihatun
60kiloyum
@erenmothers
Benim bebikler hep niyetli dimi ? Henüz hiçbir tarto yok kizlar rakip fena geliyor haberiniz olsun daha ptesiden -1 gelmiş
Yaaaİftardan sonra tartilacaklar belki . 4 gundur imsakiyeyo basana kızıyorum yanlış basmis diye. Meğer 4 gündür aksam yerine ikindiye bakıyormuşumDün niyetli olmayınca Fark ettim benimle aynı kafadalarsa
Yarin tartil dikkat etmeye başla canim birlikte 50 ye inelimBen bugün tartilmayi unuttum zaten hiç bı takımda diilim :) persembeden beri çıkmadım yarını merak ediyorum , başladığım noktada olabilirim hayırlısı
Muhteşemsin canımDedim ama ben -2 getireceğim inşallah diye. Kaptırmayacaktın başta
Ay evet canım iyiyim daha iyi beslendim bugün şükür hatta yazım :)Yarin tartil dikkat etmeye başla canim birlikte 50 ye inelim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?