Bildirmediler kaptanim
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Selam canim hayirli iftarlarSelam herkese hayırlı iftarlar
Keşke sari takıma girseymişim 3 gündür attigim adimlar beni perte cikartti
Sadece disarida bide bu
İftardan sonra tartilacaklar belki . 4 gundur imsakiyeyo basana kızıyorum yanlış basmis diye. Meğer 4 gündür aksam yerine ikindiye bakıyormuşumBildirmediler kaptanim
Uffff massalah ben 38 bedenim valla66 ile başladım burada,1,5 ayda 5,5 kilo gitti sonra epey durdu veremedim sonra açıldım gene:))
Sen eski kilomu bilsen bu bile fazla dersin,45 filandım,sonra aldım verdim,en son 54 olup devamı geldi.
Yaklaşık 8 cm filan inceldim,36 bedenim artık:))
O zman değilsin hemşerimBuralı değilim aslen. Gelin geldim
Masallah canim süpersin15.30 da tartıldım ama atamadım
Is güç temizlik beni eritti 55 in bile altında görünüyorum herkes neden zayıfladın diyor halbu ki iftarda güzel yiyorum. Bayrama hazırım şimdi bayramda rahatca yerimZipzip-
Ben de takımlarda değilim ama yine de attim kilomu tamamen kopmayım diye
Sağolasın kaptanım cuma inşallah 60,4 ü görürrümHaftaya eksi ile baslaman güzel tebrik ederim canim
Maşallah ne güzel eksi nazar değmesin
6 geliyorrrr 6
Kebap deyince Adana tabikide yaaaMutfağına diyecek yok. Kebabı güzel değil bence. Adanalı olunca beğendirmeleri zor bize
Tebrikler canımmmm
Tebrikler canım15.30 da tartıldım ama atamadım
Is güç temizlik beni eritti 55 in bile altında görünüyorum herkes neden zayıfladın diyor halbu ki iftarda güzel yiyorum. Bayrama hazırım şimdi bayramda rahatca yerimZipzip-
Ben de takımlarda değilim ama yine de attim kilomu tamamen kopmayım diye
Hayırlı iftarlar canımHayırlı iftarlar kizlar
Süpersin harika
Tebrikler canım süper
valla bana da süpriz oldu. sabitimdir diye düşünüyordumMaşallah ne güzel eksi nazar değmesin
kim o -1 gelen@19Temmuzda69um
@Kinoalihatun
60kiloyum
erenmothers
Benim bebikler hep niyetli dimi ? Henüz hiçbir tarto yok kizlar rakip fena geliyor haberiniz olsun daha ptesiden -1 gelmiş
parasından değil canım içimden gelmiyor. şöyle senin gibi 70 falan olsam hadi tamam diyeyim, kabulleneyim. ama 80 nin üstüyüm. kabullenilir tarafı yok. her yerimden pörtlüyorCanım ben kilomla barıştım barışınca iştahım biraz azaldı
Daralan kıyafetleri de bağışlamayı düşünüyorum fazlalık sonuçta
Canım önce böyle sevmeli kabul etmeliyiz diye düşünüyorum yoksa hayatı hep erteliyoruz ,kendine uygun yeni kıyafetler al bi alışverişe çık :) pahalı geliyorsa 2 yerine 1 :)
Not: kilo verme derdim kalmadığı için iştahım biraz azaldı gibi bakalım uzun vadede nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?