Allah rahmet eylesin yavrularına hayırlı ömürler versin..Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
İyiyiz bebeğim sen nasılsın
Canım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.Cordelia hikmet ne kadar kötü bir insan saf kötü
Geçmiş olsun kuzum şu an iyi olduğuna sevindimCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
Bugun ne yaptı bilmiyorum ama evet hikmet kalbi kötü bi insan. En azından öyle gözüküyor.
Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin tüm sevenlerine.Arkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Allah sabırlar versin canım Allah rahmet eylesin çok genç rabbim ailesine ve çocuklarına dayanma gücü versin inşallahArkadaşımın ablası 33 yaşında, dün sabah birden kalp krizi geçirip vefat etmiş, cenazesinden geliyoruz. 3 yaşında ve 4 aylık iki çocuğu var offf off
Evet canım hamileydim ayrıldım en son kaç kiloydum bilmiyorum da şuan 80.5 oldum bebeğim se beş aylık diyetisyen e de gittim de bıranın ayrı bir havası var motivasyonu var o yüzden tey burda olmak istedimHosgeldin canim
En son hamilelik sebebiyle ayrılmıştır sanki oyle hatırlıyorum yanlista hatirliyor olabilirim
Nasilsin kac kilo aldin
Ayrıca bni hatırlamam bni çok mutlu ettiHosgeldin canim
En son hamilelik sebebiyle ayrılmıştır sanki oyle hatırlıyorum yanlista hatirliyor olabilirim
Nasilsin kac kilo aldin
Yeter hayatım daha ne olsun14.629 adim atamadim
Geçmiş olsun canım, migren gibi olmuşsunCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
Bugun ne yaptı bilmiyorum ama evet hikmet kalbi kötü bi insan. En azından öyle gözüküyor.
Afiyet olsun canımMenü
Sahur
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase deniz börülcesi salatası
İftar 4 yemek kaşığı püre
4 yemek kaşığı et sote
1 kase salata
Ara 1 bardak çay - 1 dilimin yarısı revani
Zipzip- Cordelia North River
Ben ikinizden de daha mükemmelim demek ki
Hoşgeldin canımEvet canım hamileydim ayrıldım en son kaç kiloydum bilmiyorum da şuan 80.5 oldum bebeğim se beş aylık diyetisyen e de gittim de bıranın ayrı bir havası var motivasyonu var o yüzden tey burda olmak istedim
Geçmiş olsun kaptanımCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
HoşbuldumHoşgeldin canım
Hoş geldinizAyrıca bni hatırlamam bni çok mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?