İyi geceler canımİyi geceler Allah rahatlık versin
Afiyet olsun canımSabah
1 salatalık
domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 portakal
Ara 1 muz 1 ceviz 5-6 fıstık
Akşam
Mantar sote ve haşlanmış tavuk
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir
8440 adım
Amin YıldızcımAllah rahmet eylesin yavrularına hayırlı ömürler versin..
Ayyy geçmiş olsun cordişimCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
Bugun ne yaptı bilmiyorum ama evet hikmet kalbi kötü bi insan. En azından öyle gözüküyor.
Amin cordişyamAllah rahmet eylesin. Allah sabır versin tüm sevenlerine.
Allah analı babalı büyütsün canım tekrardan hoşgeldin. Evet burası muhteşem bir yerEvet canım hamileydim ayrıldım en son kaç kiloydum bilmiyorum da şuan 80.5 oldum bebeğim se beş aylık diyetisyen e de gittim de bıranın ayrı bir havası var motivasyonu var o yüzden tey burda olmak istedim
Onu yavrun mu yapacaktı sen mi ahaha :)Yavrumun koliden arabasını yaptım bitirdim öğretmen mesaj atmış Perşembe getirin diye.. boşuna yoruldum
Cnm biz de yemek yedik filan oyun sonunda yetiştim
Evet koşuyolu cnm
Aaa geçmiş olsun cnm bi serum taktırsa mıydınCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
Bugun ne yaptı bilmiyorum ama evet hikmet kalbi kötü bi insan. En azından öyle gözüküyor.
Oyy eline sağlık cnm ama yarın rahatsınYavrumun koliden arabasını yaptım bitirdim öğretmen mesaj atmış Perşembe getirin diye.. boşuna yoruldum
İyi geceler GülümÇok yorgun ve uykusuzum yatıyorum kızlarcım iyi geceler inşallah hemencik uyurum
Sen cevabı biliyosunOnu yavrun mu yapacaktı sen mi ahaha :)
Rahatsızlığı sebebiyle biraz uzaklaşmak istedi sanırım biricikimBoziş üyelik iptali yapmış.
Noldu ki kızlar bilginiz var mı
Sağol canimcim çok şükürİyiyiz bebeğim sen nasılsın
Geçmiş olsun canım benim gibi olmuşsun istersen ara ver bir gün dinlenirsinCanım iftarda çok kötü oldum su içtim, sonra çıkardım maalesef. Baş agrisindan ölüyordum. Neden olduğunu bilmiyorum. Bu saate kadar uyudum. Şimdi iyiyim çok şükür. Yeni iftar yapıyorum.
Afiywt olsun canımMenü
Sahur
1 dilim tam buğday ekmek
1 kase deniz börülcesi salatası
İftar 4 yemek kaşığı püre
4 yemek kaşığı et sote
1 kase salata
Ara 1 bardak çay - 1 dilimin yarısı revani
Zipzip- Cordelia North River
Ahahaha şimdi
Hayırlı olsun canım bebeğin ben nanekekik . Tekrar Hosgeldin aramızaEvet canım hamileydim ayrıldım en son kaç kiloydum bilmiyorum da şuan 80.5 oldum bebeğim se beş aylık diyetisyen e de gittim de bıranın ayrı bir havası var motivasyonu var o yüzden tey burda olmak istedim
Lale festivali varmış yarın gidicez kısmetse kızlargelen var mı
Sevgine layık olmaya çalışıyorum kaptanım
Ben de öyle diyorum ama Instagram'da ifşa sayfaları Gökhan elenecek yazmışSizce kim adaya veda ederAyşe olabilir diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?