- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun. Hayırlı diyetler.
aman be gülüm bizim genlerden saçlar kolay beyazlamaz 60 dan önce ince kaz ayağı kırışıklık bile olmaz ben 19 yaşın da evlendim ilk haftası 3-4 tel saçım beyazlamaya başladı :)Sacimda beyaz gördüm ilk görüsüm oldugu icin üzüldüm.
Tek tek söyleyeydin keşke.A. Slm canım Selami Alaaddin tepesine çıkınca bağırarak söylüycem
Bende genetik babam 62 yaşında saçları bembeyaz bi tane siyah yokaman be gülüm bizim genlerden saçlar kolay beyazlamaz 60 dan önce ince kaz ayağı kırışıklık bile olmaz ben 19 yaşın da evlendim ilk haftası 3-4 tel saçım beyazlamaya başladı :)
Yok ben menü paylaşmana şaşırdım. Detayları goremiyorum biliyorsun. İnan ekmeği farketmedim. Bı armut bir de 3 litre su aklımda.
Dedim ya yeni bir başlangic yapcam diyeYok ben menü paylaşmana şaşırdım. Detayları goremiyorum biliyorsun. İnan ekmeği farketmedim. Bı armut bir de 3 litre su aklımda.
Şu an ne hissettigin önemli ...kötü niyetli insanlar kötü hatiralariyla gocecekler bundan daha büyük bela yok onlara. Yavrum Allah yuvana dirlik huzur versin. Deşme bir daha yaranı sökme kabuklarını daha fena kanıyor. Anacigina da sağlıklı bir ömür dilerim. Akrabalarımızi seçme tercihimiz yok ama yakınlarında olma zorunluluğumuz da yok. İyi bak ruhuna öperim yüreğinden.haaa meraktan :))
benim ölçüler askrhpozitifle neredeyse aynı :)
benim annemle babam 20 sene önce ayrıldı baba tarafı hiçbirimizi arayıp sorup bir nasılsınız bile demediler (bekar liseye orta okula giden 3 kardeşim vardı o zaman )
bundan 4-5 sene önce babaannemi bir kaç kez rüyam da görünce memlekete gidince anneme de söyleyip( kalbi kırılmasın diye) ne olur ne olmaz vefat ederse içime dert olur diye gittim gördüm , o kış alzaymır olmuş pek kimseyi hatırlamıyordu ,dün sabah vefat etmiş baya yaşlıydı galiba 83-85 yaşlarındaydı, tek tarafı tutmuyordu allah çektirmesin diye dua ediyordum
benim babam geçen kasım da virüs yüzünden öldü (20 senedir görüşmüyorduk başka ailesi çocukları vardı) halalarıma babaanneme baksınlar diye para veriyormuş( 3 amcam vardı, biri babamdan 23 gün sonra virüsten öldü, biri de babaannemle kalıyordu akıl sağlığı çocukluğundan beri kötü derbeder gariban biri yani) babam ölünce diğer tüm kardeşleri babaannenize bakıyoruz size de miras kalmıştır bize para verin dediler yüzsüzce, kendilerinin bir şeyi değil sanki
neyse dün baya anılar depreşti sırf halalardan birini görmeyeyim diye babaanneyi bir daha görmeye gitmemiştim , memlekette ki yeğene ramazan da para yolluyordum o da derbeder dediğim amcama veriyordu , o kadardı ilişkimiz
ama yine de bir an hissizleştim sonra üzüldüm ,sonra annem geldi aklıma ona daha çok üzüldüm işte böylece 1 günlük yas psikolojik debelenmeden kendimi akladım geldim gülüm
Afiyet olsun kaptanım
Off deme tatlım ohh deYaaa offfff
Olsun canım memnun olurum .
3 saat isterim ama hafta sonu bana uymuyor hafta içi olsa daha mı iyi olurÜçümüz kapışmalıyız.Bana uyar. Survivor Allstar yapalım Var mı başka kendine güvenen 3 saat eva yaparım dert değil diyen
Çok güzel biraz daha sporla sıklaştırsın02.10.2021
Gögüs: 108
Bel : 88
Göbek 100
Basen /kalça: 113
Kol: 34
Bacak: 65
Geçen Cumartesi almışımNehir6161
Cnm 3 ay olmak üzere baya uğraştmPes etme canım benim
Xiaomi mi 2 kullanıyorum canım
Ayyy baya uyguna almşsn2-3 sene oldu heralde ben alalı o zaman 70tl idi sonra tekrar geldiğini de gördüm ama fiyatı artmıştı
Hahahah varsada arkana bakmadan kaçEn güzeli ev canımyaa. Parana yazık. Aramızda spor salonu işleten falan yok dimii??
Bende heycanlıym.. Veririm demi abla?Heyecanla seni beklicim tatlım
Hahahahah1.000 TL versem eşim beni kovalar her türlü tığ gibi olurum.
Aboooo korktm şimdi benm kızdanEvet bugünlük telefon yetergidip biraz eve bakayım kızım salonu alt üst etdi.
Bir girdim bi sürü ileti...Allahtan bi pazara gittik bu ne be eller parmaklar uyuşmadımı
Şimdi antalyada olmak vardıııııı
Bencede sporla sıkışlaşsam tam olacak:)Olsun canım memnun olurum .
3 saat isterim ama hafta sonu bana uymuyor hafta içi olsa daha mı iyi olur
Çok güzel biraz daha sporla sıklaştırsın
beni etiket yapmanıza gerek yok canım.
15 eylul de kizim okula basladi. Genelde donuslerde yürüdüm. Bazen giderkende yürüyorumBacakların mükemmel incelemiş. Evde mi yuruyorsun
Teşekkür ederimAfiyet olsun kaptanımbende bu akşam barbunya yapıcam senanın barbunya ve kısır yiyerek 3 kilo verdigi gördüm deneyecegim
Haftaya canım. Bu hafta 15.0005600deyim. 12000 üstünü kabul edilmeyecekmi
Her hafta düzenli vereceğine inanıyorum. Tek başına zor ayrılma buradan canım...Cnm 3 ay olmak üzere baya uğraştm
Herkes detaylı tartı kullanıo sanırım
Ayyy baya uyguna almşsn
Zayıf günlerde kullan cnm
Hahahah varsada arkana bakmadan kaç
Evde minik bebek olunca imkansız oluo
Bende heycanlıym.. Veririm demi abla?
Hahahahah
Aynı fikirdeymmmm güsel hatun
Aboooo korktm şimdi benm kızdan
Bir girdim bi sürü ileti...
Hepsi senden
Şimdi antalyada olmak vardıııııı
Aslinda evede getittirebilirdi ama bende alirim diye düşündüm cok ugrastirdilar yaofff sevilayım ne koşturmacalı ve sorunlu olmuş bu günün eczaneyle arkadaşının evi arası çok mesafe yoksa rica etseydiniz ilaç gelince eczaneyi kapattıkların da eve teslim etselerdi keşke
Bende kendime inanıorm.. Sırf boşa salmamak için alışveriş yapmadm...Her hafta düzenli vereceğine inanıyorum. Tek başına zor ayrılma buradan canım...
Antalya sevdiklerimi alacak kadar büyük...buyur gel bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?