- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
ayy ben onun minnak ayaklarını bacaklarını yeriiimm annesine eşlik ediyor kuzum yaaa, yoruldum demiyor muKızımla yürüyoruz yine 8 bin olmak üzere
iyi çok şükür mevsimsel üşütmeden o zaman , ılık ılık bol sıvı al gülüm varsa bal da ekle , tereyağı ile pekmezi de 2 fokurdat ağzını yakmayacak kadar soğuyunca iç bir kaç kaşık boğazına baya iyi geliryok abla covid degil halsizim sadce kokunalabiliyorum sukur
uyuşmadı da ben pilavı koymayı unuttum acele koydum allahtan eşim gecikti o arada az dibini de tutturmuşum , parmaklar hala sağlam işliyor şükür :))))))Allahtan bi pazara gittik bu ne be eller parmaklar uyuşmadımı
konyanın neresi
Bende acıktım yemek yapıyorum bi yandan da burayı merak ediyorumuyuşmadı da ben pilavı koymayı unuttum acele koydum allahtan eşim gecikti o arada az dibini de tutturmuşum , parmaklar hala sağlam işliyor şükür :))))))
Ben yedimBende acıktım yemek yapıyorum bi yandan da burayı merak ediyorum
Selçuklu abla Bedir mahallesikonyanın neresi
Onun adımları da kırmızı takıma yazalım.Kızımla yürüyoruz yine 8 bin olmak üzere
4dilim ekmekKaç ekmek de hele
benim de koca geldi arabasını park etti gördüm ama şurdan bir ayrılamıyorum sofra hazırlamadım :))Bende acıktım yemek yapıyorum bi yandan da burayı merak ediyorum
Cemaat cümrüt herkes tanıyor beni mübarekbana kalsa herkes aynı nickle kalsın ki karıştırmayalım vallaha çok iyi yapmışsın tekrara migim olmakla gülüm
Paylasmadim aksam ikisini bir paylassam olur mu cnm? 33 yasindayim.Kaç yaşındasın sen ayrıca spor paylaştın mi dünün?
@bluegreeneyes spor için danismadan bekleniorsun bebeğim.
Çok severim diyete başladığımdan beri arada yerim sık sık yemem Sanada afiyet olsun canim bol bol ye demiycem tabikide4dilim ekmek
Olur canim. 33 genç daha bebesin.Paylasmadim aksam ikisini bir paylassam olur mu cnm? 33 yasindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?