- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Basacaklar en sonun da bizi benimki de yemek bekliyorbenim de koca geldi arabasını park etti gördüm ama şurdan bir ayrılamıyorum sofra hazırlamadım :))
Kime söz verdin?10 bin tamam 5 bin kaldıbu hafta 15 bin atacagıma söz verdim
tamam ablaiyi çok şükür mevsimsel üşütmeden o zaman , ılık ılık bol sıvı al gülüm varsa bal da ekle , tereyağı ile pekmezi de 2 fokurdat ağzını yakmayacak kadar soğuyunca iç bir kaç kaşık boğazına baya iyi gelir
Sacimda beyaz gördüm ilk görüsüm oldugu icin üzüldüm.Olur canim. 33 genç daha bebesin.
A. Slm canım Selami Alaaddin tepesine çıkınca bağırarak söylüycemSelam soyle.
Bizim cins saçı hemen beyazliyor kardeşim 22 yaşına girecek saçlar beyazliyor öbürüde 17 yaşında onda da var bende de var onlar kadar değilSacimda beyaz gördüm ilk görüsüm oldugu icin üzüldüm.
ben de selçukludayım yazır mahallesi hiç bir yeri bilmiyorum daha :)Selçuklu abla Bedir mahallesi
Annemin saclari cok gec beyazladi. Sanirim benimkininde zamanina var daha. Arada 1 tane gördüm simdilik.Bizim cins saçı hemen beyazliyor kardeşim 22 yaşına girecek saçlar beyazliyor öbürüde 17 yaşında onda da var bende de var onlar kadar değil
Afiyet olsun canımBen gidiyoree yemek yemeye karnım ağrıyor artık
afiyet şifa olsunBen yedim
Cigarada yakardik dime abla
He ya işte o zaman muhteşem olurdu.Cigarada yakardik dime abla
yazık yaaaa ver yemeklerini söz sen gelene kadar 20 sayfayı geçmeyiz:)Basacaklar en sonun da bizi benimki de yemek bekliyor
Sagol canimafiyet şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?