Ellerine sağlık canımMerhabaaaa
MasterFit Salı günü;
Adım KraliçesiHanimKelesimiGetir olmuştur. Tebriklerrrrr canım.
Yükselen Yıldızlarımız @Kinoalihatun veZipzip- olmuştur. Tebrikler canlarım.
MasterFit 32. Etap Salı adım yarışması Sıra NO Üye Adı Takım 22 Nisan Cuma Kg. 26 Nisan Salı Spor puanı 26 Nisan Salı Adım Sayısı 1HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 54,75 2.510 25.100 2@Kinoalihatun Kırmızı 75,45 1.820 18.200 3Zipzip- MasterFit Kaptanı 1.500 15.005 4@dolunaydagel Mavi 79,50 1.290 12.902 5sara_28 Mavi Kaptan 91,80 1.259 12.597 6@Migim Mavi Sarı 69,90 1.174 11.740 7@Aomine Daiki Mavi 61,00 1.522 11.255 8She-Raa Mavi Sarı 84,70 1.003 10.030 9@yildiz4kc Mavi 72,10 887 8.871 10@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,70 844 8.440 11@minerva1988 izinli 58,50 838 8.381 12@fesang Kırmızı Sarı 58,70 800 8.001 13@erenmothers Kırmızı 71,50 768 7.682 14@60kiloyum Kırmızı 84,60 727 7.275 15@balpamuk Yeşil 68,9 1.317 7.174 16pastelfit Mavi 59,50 715 7.152 17@North River Kırmızı Kaptan 76,10 507 5.070 18@Tempus Yeşil 260 2.600 19Hedef60kgolmak Kırmızı Sarı 70,3
Afiyet olsun canım ayaklarına sağlıkİyi akşamlar. Kadir gecemiz mübarek olsun
sara_28 Zipzip- Cordelia
13 e kadar cay-kahve
13:Etli patlıcan tavası, çeyrek yufka, cacık ve köz biber
18:2 dilim karpuz
20:Cay
Su 3 litreyi geçti.
Eki Görüntüle 3057110
Hakkım varsa helal olsun canım sende helal etGecemiz mübarek olsun. Şükür kavuşturana. Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Helalleşelim bir de. Herkesin emeği çok burada. Hakkınızı helal edin lütfen
İnşallah Sara’m iyi gecelerİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım hepberaber
Sen benden uzunsun o yüzden zorlama diyorum biliyosun . Ben de okul kapanana kadar devam sonra koruma inşallahZorlamam tatlım.
15.000 değil de 10.000 çok zorlanmadan ulaşılabilecek bir adım sayısı bence kaptanımEylülde 15.000 adim ile başlamıştık
Pastelfitim yazın seni podyumlarda göreceğiz deseneSen benden uzunsun o yüzden zorlama diyorum biliyosun . Ben de okul kapanana kadar devam sonra koruma inşallah
Ben podyuma çıktım. Komşu teyzeler farkediyorPastelfitim yazın seni podyumlarda göreceğiz desene
İyi geceler canımİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım hepberaber
WuhuuuuBen podyuma çıktım. Komşu teyzeler farkediyor
Hepimiz harikayızWuhuuuuharikasın sen
Olur canım yapmaya çalışırımEvde sürekli telefonu taşımak çok zor.canim . Yazın adımlar 13000 di evde taşımamak için saat 2.30 da çıkan oğluma 12de evden çıkıp 2 saat turluyordum bebek arabasıylaZipzip- Bayramdan sonra adımları 12bin yapalım mı
Bayramdan sonra 2 hafta kesintisiz yarışmalara katılmayı düşünüyorum canım . O zaman ideal kiloma çok yaklaşmış olurum inşallahHepimiz harikayız
Özür dilerim kızlar
Canım ikizim, senin bildirimine tıkladım. Bi Sürü bildirim ama Hiç halim yok.moral olur diye sana tıkladım. Kimse yle konuşmak istemiyorum. Biraz yoğun olunca işler, panik ve stres yaptım ve ufacık şeyleri takan takıntılı bir insanım. Onlar küçük küçük birikip patlıyor. Halbuki sağlığım sihatim yerinde. Sevdiklerim yanımda. Borcum harcım yok. İşte Kısa sürdü ama kendimi kontrol altına alamadım. Ne Zaman biseyi biraz düşünsem....Yıllardır var ama inanır mısın senede iki üç kez oluyordu, şimdi ayda bire düştü panik anı. Kalbim hizli hızlı çarptı ve kontrol altına alamadım. Ağzım kesildi bıçak gibi. kurudu.Herkes salak görüyor, şakayla karışık dalga geçiyor. Konu bu diil ama sinirleniyorum. Bugün marketten avokado alacaktım, BBM ugrasma öyle şeylerle, fasafiso der diye alamadim. Hani her meyvede vitamin var yaaa....Laf duyacak zerre halim yok. Bu hastalığı yenmek çok zor ve çok gerginim. Cok korkuyorum.tamamen yeneni görmedim. Geçen gün işyerinde espiri yapıyorduk, dozunu kaçırdım, arkadaş diyor ki burası kreş diil . Ben naaptim, çok kırıcı oluyorsun diyip wcye gittim, anlıyorlar ağladığımi.sorsan seni çok seviyoruz, iyiliğin için. Böyle iyilik olmasın, sevmeyin beni ya, şaklaban gibi. İnsanım ben ya insan. Benim çocuksu,naif olmam kimseye böyle davranma hakkı vermiyor. Bıktım şu salak bozadan.saf Bozadan
Bıktım böyle yaşamaktan.Burada bile , sarı takıma girdim hayatımda bir kez, menü yine de bildirsem daha iyiymiş. Nasıl olsa salak boza,her yerde salaktir. Nedense bı ben. Çünkü salagim diyorum ya. Bakıyorum kaç kişi adım tamamlamamış , yazıp geçiyor. En iyisi de bu cidden. Ben tamamlamadigimda gece tamamlamam isteniyor. Çikolata yiyorum,sanki yemeyip 2 kilomu vericem. Kâbus gördüm diye upuzun mesaj atıyorum, biraz az kilo vericem, sağlığım önemli diyip,açıklamalarla menü yazıyorum,hâlâ, "sen naaptin"... böyle yemesen iyi vb. Ya mazeret bildirdim mazeret.Cidden tüm samimiyetimle söylüyorum. Salak her yerde salaktir .bunlara izin veren istemeden de olsa benim. Umudum çok çok az ama tedavi gorucem. (Seni sevmiştim ikizim) Hoşçakalın
Zipzip- Cordelia @North River
Dün ki menüm.
Benzeri besinleri yazıyorum. Çikolata markası vb farklı. Erişte köy usulü diil, ıspanaklı yumurta diil de otluydu. tam adını bilmiyorum. Sütlaç bir kase ama büyüktü, gibi gibi. İki gündür eskiye göre fazla yedim ama güçten düşüyorum. Kâbus gördüm, uykum da kaçıyor . Yapacak bir şey yok, yicem biraz (yorum açısından açıkladım)keyfi diil ve tıka basa doymadım
Yeşil çay içiyorum bazen ama yazıp hesaplamakla uğraşmıyorum. 3 kalori biri. Türk kahvesi ve soda da içtiğim oluyor. Eskiden siyah çayı da yazardım. Yalan olmasın. O tip içecekleri yazmiyorum
Hedef60kgolmak @fesang
@busra ytezsara_28 @Aomine Daiki @minerva1988 @Kinoalihatun @Suskunkardelen @North River @Kendinin en iyi hali ol hadi kırmızılarim, harika bir pazar olsun.
Çokça adım
ve diyete uygun menüler
Yarın kontrol günü
Tartıda eksi görmemiz için 3 kural
iftarda yüklenmeyelim
İftardan önce kendimize geniş bir tabağa küçük başlangıçlar hazırlayalım
suyu geç saatte içince , içimden bir ses tartıya yansıdığını söylüyor, benden söylemesi
Hepimiz yarın tartıda eksi olmasa da artı çıkmayalim, bir güncük sabrederseniz, cuma günü için iyi bir başlangıç olacak.
@minerva1988 @fesang @Kendinin en iyi hali ol @busra ytezsara_28 @Kinoalihatun @North River @Aomine Daiki Hedef60kgolmak
Ne diyeceğimi bilemiyorumSütlaç yedim çikolata yedim kâbus gördüm yemem gerek dedin, arkasından nasıl eksi geleceklerini yazdın. Sana kim ne dedi çikolatalar popkekler kutu kutu sütler içildi kaptan ne yaptın dedi Bahar.
Ben salağım vs. Kimse adım tamamlamıyor vs. Ee izin verme bunlara öyle yazdın. Salak olduğum için izin veriyorum dedin.
Ne yazalım özrüne . Kimden özür diliyorsun. Biz özür dileriz seni salak yerine koymusuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?