Bayramdan sonra da gelsene, yarışırızsessizce izliorum
Canım Hatay nasıl? Sıcak mı? Akşamları serin olur mu? Bayramda oradayız inşallah. Bebeme tişört şort mu giydireyim orda ? Yoksa uzun kollu takım da alayım mı yanıma?sessizce izliorum
Hayırdır meydan okumamı bu bibiğimBayramdan sonra da gelsene, yarışırız
çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkCanım Hatay nasıl? Sıcak mı? Akşamları serin olur mu? Bayramda oradayız inşallah. Bebeme tişört şort mu giydireyim orda ? Yoksa uzun kollu takım da alayım mı yanıma?
Geçen denemede matci arkadaş bile 40 dkda çözdü çocuklar napsin . Bu arada lgsde şimdiye kadar Türkçeyi zorlamadilar bakalım hayırlısı olsunEksik konu sonlarda pekişmeyen var. Şu an denemelere bakıp yanlışınız olan konulara yönelin diyorum. Genel olarak yok. Yeterince soru çözmüyolar. Sayısalda fenden başlıyolar. Matematikleri iyi fakat yeni nesilde sıkıntı var, süre yetmiyo. Gerçekten sorular çok üst düzey. Sözelde oğlum türkçede çok vakit harcıyor.
Teşekkür ederim canımHayırdır meydan okumamı bu bibiğim
çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dahada sıcak olacak bu gece dırım dırım dırım
cnm gündüzleri antakyada gerçekten yanıyoruz... bir önceki gece akşamda cok sıcaktı uyuyamadık
ama dün akşam mesela serindi....
gündüz ve akşam ayrı oluyor yani..
bide pazar gününden itibaren türkiye geneli hava serinliyecek diyorlar
bence sen gündüz için ayrı akşam için ayrı getir
İnşallah canım inşallahGünaydınlar Herkeseee…
️
Çok güzel bir gün olsun hepimize. Bol kalori yakmalı.
Dünkü 14.730 küsur adımdan sonra bacaklarımın ağrısından uyuyamadım gece. Önceki gün de ağır pilates yapmıştım. Bugün de pilatesim var yineKarşılığını görsek bari…
antakyayada gelTeşekkür ederim canımBurası da pek sıcak dediğin gibi ayrı getireyim , oğlanın valizi bizimkinden büyük oluyor
Sabit olman güzel canım bayramdan sonra yarışlarda daha çok çok verirsin inşallahEki Görüntüle 3057305
Zipzip- Cordelia fesang
Kizlar bugünden tartıldım akşam okulda nobetciyim yarın akşama kadar tartı şansım yok . Sabitim
Yaaa çok istiyorum. Vakit olursa geliriz inşallahantakyayada gel
Karşılığını görürsün tabi ama biraz dinlen istersenGünaydınlar Herkeseee…
️
Çok güzel bir gün olsun hepimize. Bol kalori yakmalı.
Dünkü 14.730 küsur adımdan sonra bacaklarımın ağrısından uyuyamadım gece. Önceki gün de ağır pilates yapmıştım. Bugün de pilatesim var yineKarşılığını görsek bari…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?