Günaydın canimHerkese günaydın
Günaydın prensesGünaydın canım.
Günaydın tatlımGünaydın canım
Giiinnniiiyyddiiinnn canımginiydinnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kaptanımGünaydın canim
Hoşbuldum e zaten daha yeniyimAfiyet olsun canım. Seni ilk kez görüyorum. Hoş geldin.
Afiyet olsun ablacim ❤27 Nisan menü.
Sabah.
Tarçınlı kahve.
09:00 2 yumurta,2 zeytin,salatalık,domates,1 biber,az peynir,maydonoz,çay ekemk yok.
Ara.
13:00 1 bardak çay,1 tane kandil simiti,5 çilek.
Akşam.
19:00 3yk kabak,1 yk yoğurt
1 küçük rulo pasta.
Su ve detoks 2,5 lt.
Adım.5900 (dün adım atacak derman kalmadı)
Zipzip- Cordelia
Çok güzel bebeğim ya acayip güzel öyle böyle diil:)Ben de gitmek istiyorum yaa.. evet sırf yemek için
Günaydın kaptanGünaydınlar hanımlar
Güzelleşme vakti ohhh süperÖğleden sonra 3-4 gibi bebeğimi babasına bırakıp ben de kuaföre gideceğim, kaşlarımı düzelttireyim biraz
Güzelleş sende bakım olunca iyi tabiBende bakım yapcam kişisel bakım tmm sadece yüz bakım kaldı
İyi uykular olsunÇamaşır yıkadım, onları asayım uyuyacağım . İyi geceler kızlar, uyanınca görüşürüz
Günaydın zeynepcimHerkese günaydın
Günaydın kuzum,en güzeli okul bitince gitmek herhalde beraber gidersiniz artık.Öyle yapacağız galiba abla
Günaydın ablacim
Iyi uykular canim
Sağol kuzum teşekkürlerAfiyet olsun ablacim ❤
Günaydınlar,nicki netten buldum görünce benim olmalı dedim kaptım hemen.Günaydın kaptannickiniz çok dikkatimi çekti de nerden aklınıza geldi böyle nick
Günaydınlar zeynepcim
Asker eşiyseniz yakışmış o zamanGünaydınlar,nicki netten buldum görünce benim olmalı dedim kaptım hemen.
Keleş bir uzun namlulu tüfektir,kalaşnikoftur keleş denir kısaca.
Birde asker eşi olunca bana uydu:))
Yeşil takım kalk koğuş denetimi ve ,içtimaya başlıyoruz soldan sayıyoruz hemen
Chedarice @Ytmz L u c i a balpamuk sidelya Kendinin en iyi hali ol Lavinia_98 B Beklenen2
Son 1 gün dikkat ediyoruz bol eksili sayıları görüyoruz yarına gücümüzü gösterelim mavi kırmızı ve sarı takıma
Hadi canlarım gurur duyuyorum hepinizle
Dünn tartıldım 81.1 idi. İnşallah bugün tartılmayı unutmamYeşil takım kalk koğuş denetimi ve ,içtimaya başlıyoruz soldan sayıyoruz hemen
Chedarice @Ytmz L u c i a balpamuk sidelya Kendinin en iyi hali ol Lavinia_98 B Beklenen2
Son 1 gün dikkat ediyoruz bol eksili sayıları görüyoruz yarına gücümüzü gösterelim mavi kırmızı ve sarı takıma
Teşekkür ederim,birde çok merak edilmişti hatta şikayet eden de olmuştu nicki:))Asker eşiyseniz yakışmış o zaman
Bn uyandım kahvaltımı yaptımYeşil takım kalk koğuş denetimi ve ,içtimaya başlıyoruz soldan sayıyoruz hemen
Nasıl ama kaptanım dua etsinler mutfağa sokup patates soydurtmuyom
Afiyetler olsun,bebk uyurken iyi fırsat uyumak.Bn uyandım kahvaltımı yaptımspor yapcaktım başım felaket ağrıyor bebişi uyuttum uyanmazsa biraz daha uyicam
Korkutucu gelmiştirTeşekkür ederim,birde çok merak edilmişti hatta şikayet eden de olmuştu nicki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?