Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Özledik ne zaman geleceksin uzak şehir izliyorum bende bide çarpıntı güzel gibi geldi tabi izleyebilirsem uykum geliyiii

Haha sorma uzak şehir izlerken dün uyuya kalmışım direk yatak

Günaydın canimm
Günaydın canim buralardayım aslında. Fırsat oldukça gelicem gruba. İki gündür tam mola yaptım çünkü
Ben de dün carpintiya bakıyordum var ya mesajı yazarken. YouTube tam tekrarlarını izliyorum genelde dizilerin. Kızılcık şerbetinden çıkartılan kadın için izledim sırf, bence güzel rol yapıyor ona haksızlık ettiler.

Ben uzak şehir izliyorum
Günaydın Boncukcum. O dizi de baya ünlü ama ben pek bakamadım ona. Eşimin basket arkadaşi var japon bir adam. O izliyormuş hatta eşime demiş far away city diye bir Türk dizisi izliyorum sen de bakıyor musun diye sormuş başta anlayamamiş eşim hangi dizi o diye bi düşünmüş. Adam baya fanı cikmiş dizinin

Bugün erken kalktım tüm günlük koşturmacadan ve işten önce yürüyüş mü yapsam dedim. Ama çıkamadım kızlar ya, vaktim de vardı ama öyle koltukta pinekledim
Ne zaman degiscek acaba bu benim mindset

Yawrukush Nasılsın Özgecim? Nasıl gidiyor? Beslenme hazırlarken aklıma geldi. Dedim sana da bir sorayım. Sen nasıl yapıyorsun canim çocukların beslenme işini? Burda genelde ekmek arası vs koyuyorlar okulda öğlen arasında yemeğe, ben de kızlara öyle şeyler hazırlarken bir bakıyorum kendime de ekmeği koyucermisim. Kendime sıra gelince çeşitlendiremediğimi farkettim. Hazır yapiyorken kendime de kızların menüsünü almış oluyorum.

Günaydın
Son zamanlarda atın ölümü arpadan olsun diyordum açıkçası ama ölecek gibi değilim. Bide kıyafetlerde dar gelmeye başladı. Yeni kıyafet almaya utanıyorum
Yine döndüm geldim buralara

Öff yaa. Dün akşam canım çok makarna çekti yedim. Üstüne bir de tiramusu yedim. Bir tartı günü klasiği. İşin yoksa şimdi glikojen depolarını boşaltmaya çalış bi kaç gün
Dün:
Kahvaltı omlet peynir incir
Akşam tavuk makarna
Ara tiramisu ve ceviz ve nohut cipsi
P Pembepilates Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• 1000288165.webp
    55 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000288090.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 3
Günaydın
Son zamanlarda atın ölümü arpadan olsun diyordum açıkçası ama ölecek gibi değilim. Bide kıyafetlerde dar gelmeye başladı. Yeni kıyafet almaya utanıyorum
Yine döndüm geldim buralara
Günaydın hoşgeldin canm bende yeni geldim sahalara, burdan ayrıldıktan sonra bende kilo aldım olmuyor bu kulüp sihir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…