GünaydınGünaydınlar
Tekrar Bayramınız Kutlu ,Mutlu Olsun Canlar
Kerem bursinden ayrıldı kiHande erçel dizide oynadığı çocukla sevgili değil mi? Kerem bursin di Galiba? Kaan Yıldırım kim? Hadise'nin eski sevgilisi mi
Hekim diye bir dizi mi var? Hande ne zaman ayrıldı? Bunlar dizi için reklam aşkı yaşıyor yaaa.Kerem bursinden ayrıldı ki
Evet hadisenin eski sevgilisi canım
Hekim dzisiinde oynayan biri
Hekimoğlu yazcaktimHekim diye bir dizi mi var? Hande ne zaman ayrıldı? Bunlar dizi için reklam aşkı yaşıyor yaaa.
Sabah akşam her yerde karşıma çıkıyor. Benim gözümün onundeyse, ben biliyorsam gözümüze sokuyorlardır.Hekimoğlu yazcaktim
Bilmiyom artık kereö bursinle daha çok yakışırıyordum
Hande sevgilerle ekranönüne pek çıkmayan biri ajansla anlaşmasi yüzünden gözönüne bulunmuyor
Aynen sindi anladım. gerçek aşkı varsa da işte o gizlidir.Hande erçel kerem bursini ajans yüzünden terk etmiş
Reklam aşkıydı zaten ortada gerçek aşk degildi
Handenin hiç gerçek aşkı olmadi kiCordelia
Paparaziler boş durur muSabah akşam her yerde karşıma çıkıyor. Benim gözümün onundeyse, ben biliyorsam gözümüze sokuyorlardır.
Hekimoglunu biliyorum himmm.
Gizli olsa nasıl evlenebilir paparaziler durmuyorAynen sindi anladım. gerçek aşkı varsa da işte o gizlidir.
Lipton kayisi hic ise yaramıyor bende ama doğadan yada doğuşun kayisilisi ise yarıyor. Karışık form tadına alışamadım hic içemiyorum bak onuAz oluyor yüzdesi,gramajı da küçük zatensen bilirsin
Bakim yapiyorlar galiba canim bende dun sabah 7-8 gibi girememistimDün ben bi cee diyecektim ama siteye giremiyordum. Kk da tatile gitti sanmıştım
Galiba aynı saatler bayram fasli başlamadan bakıp çıkacaktımBakim yapiyorlar galiba canim bende dun sabah 7-8 gibi girememistim
Bende aynisini düşündüm sabah okuyayim sonra firsatim olmaz diye ama site izin vermediGaliba aynı saatler bayram fasli başlamadan bakıp çıkacaktım
Akıllı ağaç soguklarin farkındaKiraz ağacı daha yeni cicek açmış burda
Akıllı ağaç soguklarin farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?