Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boşnaklar havada uçuşuyor olsa da yesek demesem ayıp olur
Afiyet olsun tatlım. Taze fasulye salatası nasıl oluyor

Bu kadar cesit ve birsey yok mu diyorlar
Allah yardımcin olsun ablacim

Afiyet olsun canim
Kiraz ağacı daha yeni cicek açmış burda
Çok güzellll
Günaydın canlarım
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Günaydın parecanım

Dün o yoktu sabah bi baktım çıkmış sallaniyor bide çok huysuz bu aralar abla yaa
Birazcık bekle sanki hemen düşecek gibi elleriyle oynamasına izin verme alttaki diş düzgün çıksın. Aman hangimiz huysuz değiliz ki çocuk işte yapsın buna takılma. Annelik her dönemde zor.

Birazcık bekle sanki hemen düşecek gibi elleriyle oynamasına izin verme alttaki diş düzgün çıksın. Aman hangimiz huysuz değiliz ki çocuk işte yapsın buna takılma. Annelik her dönemde zor.
Ateşi de vardir hasta dediler ama hasta degilmiş diştenmiş valla huysuzlaninca üzerime yapışıyor zor doğru düzgün yemek de yemiyor

Evet canim mecbur bekleyecek belki bugun donebiliriz

Hic denemedim canim çikolatasiz yasayamam galiba
Miniş kavuşacak yakında ablasına
Ay ben de dün birazcık abarttım çaklıt
Afiyet olsun cnm

naberr

Lipton kayisi hic ise yaramıyor bende ama doğadan yada doğuşun kayisilisi ise yarıyor. Karışık form tadına alışamadım hic içemiyorum bak onu
Tamam canım

Evde geçiriyoruz
Biz de başka şehre gitmedik canım

Günaydın kızlar
Günaydın balım

Boşnaklar havada uçuşuyor olsa da yesek demesem ayıp olur
Afiyet olsun tatlım. Taze fasulye salatası nasıl oluyor
Valla ben yedim de ne oldu , akşam wc’den çıkamadımTaze fasulyeyi haşlayıp, sirke sarımsak zeytinyağ
Afiyet olsun canim

Çok güzellll

Günaydın canım

Günaydın parecanım
Teşekkür ederim canım
Ateşi de vardir hasta dediler ama hasta degilmiş diştenmiş valla huysuzlaninca üzerime yapışıyor zor doğru düzgün yemek de yemiyor
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…